Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: scarface21

bugün ilk bölümü izledim sadece Cameron(Summer Glau) karakteri için izliyorum 4400 ve Firefly dizilerinde çok beğenmiştim oyuncuyu.

oo geç kalmışın sen izle beğeneceksin
  • Summer Glau Angel ın bir bölümündede oynamış bugün Angel ı izlerken gördüm operada ruhu hapis edilmiş bir balerin
  • quote:

Orijinalden alıntı: scarface21

bugün ilk bölümü izledim sadece Cameron(Summer Glau) karakteri için izliyorum 4400 ve Firefly dizilerinde çok beğenmiştim oyuncuyu.

Ne mutlu sana.Keşke bende izledğimi unutup tekrar izleyebilsem.
  • Slm arkadaşlar bende Terminator hayranı ve scc takipcisiyim burayı yeni farkettim oda tesadüf teminator serisinin diziyde veye filmde birbirinden saptırıldığını düşündüğm için bi aram yaparken gördüm üşenmedim bütün gece enbaştan yazılarınız okudum ve bi kaç şey sölemek isterim benimde bu senaryo la ilgilidüşünclerim var bi nevi fantezi :)(cameron olunca fantezi oluyo :D)

Öncelikle şu var konun en başında John Annesinin korunması ve kendinin varolması için babasını geçmişe yolluyor peki enn başlarda yani T2 deki şirket patlatılmadan önceki geçmiş diyelm orda da sarah johna babsının gelecekten gelen bi direnişçi olduğunu mu söylüyor? eğer öyleyse bu kısır bir döngü sen SkyNEti kurulmaktan kurtaramzsın o zamn Time Machine (zaman makinesi) yapılmaz sende babacını yollayamazsın geri .....Yani bence bu iş bir kısır döngü ve Johninin kaderi bu arkadaş yok kendi çizdiğimiz kaderden başka bişi yoktur falan trişka....SkyNEt adamın varolma sebebi?

Sonracığıma bu zaman makinesi neden böle arada bir sandıktan çıkarılıp kullanılıyo ve bu makine mükemmel değil sanırım yani sizi istediğiniz zaman götürmüyo ki Aynı yer farklı zaman demişti CAmeron fakat hedef zamn tam belirlenemiyormu yani ben girip 2 gün önceye gidermiyormuyum yada 3 gün ileriye illa yıl mı geçicek yada mesela 7 yıl birden atladılr dimi dizide ozamn 7 ve 7 nin katları şeklinde mi geçiş oluyo birde?

Bide ironik bişi daha var arkdaşın biri sormuştu adam zamnda geri gidince kendisi kalıyo mu orda die? şöle bişi var Cameronu yolladık geriye sonra Jesse geldi dedi ki Cameron la çok samimi oldu onu camerondan uzaklaaştırmalıyız ....Şimdişiii arkadaş 1 john gelecekte cameronla çok samimi oluyosa cameron orda sen nerden bilion onun geçmişe gittiğini Hadi gitti diyelm nasıl onla samim oluyo ?

Bide John un elinde zaman makinesi var mı Muamma? makineSkyNette ve insanlar saklana saklana içeri sızıp kullanıyorlar yada bi Skynet üssü ele geçiriliyor ordaki kullanılıyor...

Birde Sezon finali muhabbeti var:::> CAtrine denen kişi T1001 ama amcı belli olmayan bi terminator Derek SkyNEt Türk ten yazıldı dedi[Bu arada Türk yazılım değil benm bildiğim Bir donanaım ama yapay zekanın bu kadar mükemmel olduğu bir bilgisayar yada yazılımla ortak] kadın Cromatire ye bağlattı ve arayüz olarak kullanıyor....ama şu var Türk öğrenen bir çocuk daha nelr yapacağını bilmiyor öğreniyor Allison onu insansı duygulara zorluyor ama nafile....CAmeron gelip ona çipi verdi ya abi ....Çünkü Cameron zaman makinasının nasıl çalştığını faln bilir çakıyı verdi Türke türk aldı çipi taktı kendine böylece kablolar olmadan düşüncebilecekti çipi takınca Türkte ki herşeyi çipe aldı ve çipteki bilgilerle birleştirdi böylece zamn makinasını 1 mikrosaniyede yarattı (zaten ordayedı sadece bulmuş oldu) sonrasınıu bende çözemedim ama köpeğin yanndaki kız gerçek kamuran ......
    SİZCE??

• quote:

Orijinalden alıntı: eXi22

Slm arkadaşlar bende Terminator hayranı ve scc takipcisiyim burayı yeni farkettim oda tesadüf teminator serisinin diziyde veye filmde birbirinden saptırıldığını düşündüğm için bi aram yaparken gördüm üşenmedim bütün gece enbaştan yazılarınız okudum ve bi kaç şey sölemek isterim benimde bu senaryo la ilgilidüşünclerim var bi nevi fantezi :)(cameron olunca fantezi oluyo :D)

Öncelikle şu var konun en başında John Annesinin korunması ve kendinin varolması için babasını geçmişe yolluyor peki enn başlarda yani T2 deki şirket patlatılmadan önceki geçmiş diyelm orda da sarah johna babsının gelecekten gelen bi direnişçi olduğunu mu söylüyor? eğer öyleyse bu kısır bir döngü sen SkyNEti kurulmaktan kurtaramzsın o zamn Time Machine (zaman makinesi) yapılmaz sende babacını yollayamazsın geri .....Yani bence bu iş bir kısır döngü ve Johninin kaderi bu arkadaş yok kendi çizdiğimiz kaderden başka bişi yoktur falan trişka....SkyNEt adamın varolma sebebi?

Sonracığıma bu zaman makinesi neden böle arada bir sandıktan çıkarılıp kullanılıyo ve bu makine mükemmel değil sanırım yani sizi istediğiniz zaman götürmüyo ki Aynı yer farklı zaman demişti CAmeron fakat hedef zamn tam belirlenemiyormu yani ben girip 2 gün önceye gidermiyormuyum yada 3 gün ileriye illa yıl mı geçicek yada mesela 7 yıl birden atladılr dimi dizide ozamn 7 ve 7 nin katları şeklinde mi geçiş oluyo birde?

Bide ironik bişi daha var arkdaşın biri sormuştu adam zamnda geri gidince kendisi kalıyo mu orda die? şöle bişi var Cameronu yolladık geriye sonra Jesse geldi dedi ki Cameron la çok samimi oldu onu camerondan uzaklaaştırmalıyız ....Şimdişiii arkadaş 1 john gelecekte cameronla çok samimi oluyosa cameron orda sen nerden bilion onun geçmişe gittiğini Hadi gitti diyelm nasıl onla samim oluyo ?

Bide John un elinde zaman makinesi var mı Muamma? makineSkyNette ve insanlar saklana saklana içeri sızıp kullanıyorlar yada bi Skynet üssü ele geçiriliyor ordaki kullanılıyor...

Birde Sezon finali muhabbeti var:::> CAtrine denen kişi T1001 ama amcı belli olmayan bi terminator Derek SkyNEt Türk ten yazıldı dedi[Bu arada Türk yazılım değil benm bildiğim Bir donanaım ama yapay zekanın bu kadar mükemmel olduğu bir bilgisayar yada yazılımla ortak] kadın Cromatire ye bağlattı ve arayüz olarak kullanıyor....ama şu var Türk öğrenen bir çocuk daha nelr yapacağını bilmiyor öğreniyor Allison onu insansı duygulara zorluyor ama nafile....CAmeron gelip ona çipi verdi ya abi ....Çünkü Cameron zaman makinasının nasıl çalştığını faln bilir çakıyı verdi Türke türk aldı çipi taktı kendine böylece kablolar olmadan düşüncebilecekti çipi takınca Türkte ki herşeyi çipe aldı ve çipteki bilgilerle birleştirdi böylece zamn makinasını 1 mikrosaniyede yarattı (zaten ordayedı sadece bulmuş oldu) sonrasınıu bende çözemedim ama köpeğin yanndaki kız gerçek kamuran ......
    SİZCE??

Kaptırma kendini bu kadar

• kaptırmak değilde can sıkıntısından bi gün 1. filmden başlayarak 4 günde scc dahil sırayla izledim ondan baya bi bağlandım okullar açılınca gene zamn kalmıcak bunlara..ondan aklımdaki soruları çözmek istiyom çünkü çok iyi bi senaryo terminator
  • Yaaaa, çok merak ettiğimden soruyorum! Terminator Sarah CC'ın 3. sezonda John Connor Chronicles olarak devam edeceğinden haberi olan var mı?
    Zaten Sarah hayatının hatasını yapıp bugünkü dünyamızda kaldı, artık ondan Chronicles filan çıkmaz! Ayrıldılar ya! Hem 3. Sezonda Summer'da varmış , kimse kendini denize filan atmaya kalkmasın beklesinler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neommy -- 13 Eylül 2009; 2:31:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neommy

Yaaaa, çok merak ettiğimden soruyorum! Terminator Sarah CC'ın 3. sezonda John Connor Chronicles olarak devam edeceğinden haberi olan var mı?
    Zaten Sarah hayatının hatasını yapıp bugünkü dünyamızda kaldı, artık ondan Chronicles filan çıkmaz! Ayrıldılar ya! Hem 3. Sezonda Summer'da varmış , kimse kendini denize filan atmaya kalkmasın beklesinler!

terminator olsun chronicles olsun ister john conor ister sarah connor olsun he bide cameron olsun gerisi teferruat :)
  • eXi22, bauer24'e katıldım çok kaptırma!
    Yok ben çok ciddiyim, yani haber kesin! John Connor'u oynayan yumurcak bir gazeteye demeç verirken ağzından kaçırmış (yani yönetmen tarafından reklam amaçlı şunları sızdırabilirsin denilen kısımları gazeteciye söylemiş! )... Sahi Cameron moralini bozacak çünkü artık teneke değil etli butlu! Sanırım 3. sezon çok yakın! Ama haberi detaylı okumadım bu yüzden sordum detaylı bilgisi olan var mı diye?

• quote:

eXi22, bauer24'e katıldım çok kaptırma!
    Yok ben çok ciddiyim, yani haber kesin! John Connor'u oynayan yumurcak bir gazeteye demeç verirken ağzından kaçırmış (yani yönetmen tarafından reklam amaçlı şunları sızdırabilirsin denilen kısımları gazeteciye söylemiş! )... Sahi Cameron moralini bozacak çünkü artık teneke değil etli butlu! Sanırım 3. sezon çok yakın! Ama haberi detaylı okumadım bu yüzden sordum detaylı bilgisi olan var mı diye?

Bunları nereden öğrendin kaynağın ne ? İnşallah doğrudurda kaynağını söylersen sevinirim

• http://www.getthebigpicture.net/blog/2009/9/6/a-sarah-connor-chronicles-movie-a-possibility.html
    http://axiomsedge-scifi.com/wordpress/tag/terminator-the-sarah-connor-chronicles/

Yukardaki gibi çok sayıda haber var son 1 haftada! terminatör, 3. sezon diye google aramalarında çıkıyor! Ben 1 hafta-10 gün önce tesadüfen tam demece rastlamıştım ama tam yerini hatırlayamadım! Üzgünüm!

• quote:

http://www.getthebigpicture.net/blog/2009/9/6/a-sarah-connor-chronicles-movie-a-possibility.html
    http://axiomsedge-scifi.com/wordpress/tag/terminator-the-sarah-connor-chronicles/

Yukardaki gibi çok sayıda haber var son 1 haftada! terminatör, 3. sezon diye google aramalarında çıkıyor! Ben 1 hafta-10 gün önce tesadüfen tam demece rastlamıştım ama tam yerini hatırlayamadım! Üzgünüm!

Teşekkürler.İnşallah doğrudur.

• http://thetvaddict.com/2009/08/31/exclusive-thomas-dekker-says-terminator-the-sarah-connor-chronicles-may-be-back/

üzgünüm birkaç gün önce daha detaylı bir yoruma rastlamıştım biryerlerde! Ama son 1 haftada epeyce bir yorum var 3. sezonun başlıyacağı hakkında internette. Yukarda yalnızca John Connor'un demeci var ama herkes 3. sezon var diye yorumlamış!

• İnşallah boşa umutlanmıyoruzdur.
  • bence boşa umutlanıyoruz.bu zamana kadar olurdu birşeyler.
  • Öffffff, iyi ki John Connor ve bu linkteki tipler sizin kadar umutsuz değiller! Bu halinizle siz robotlarla savaşamazsınız ki?

http://www.savethescc.com/the-freaking-big-push/
  • Pek sanmıyorum devam edeceğini ama aynı kadroyla devim etsin edecekse yoksa kalsın böyle
  • Bende biraz araştırma yaptımda bir sürü haber var 2010 da dizinin geri geleceğini söylenen var adının değişip Terminator : The Connor Wars olacağını söylenenler var Fox ta adam akıllı bir açıklama yapmıyor ki

Bu arada bizim Derek Megan Fox ile nişanlıymış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juice' -- 15 Eylül 2009; 0:52:32 >
  • O bizim Derek Smallville 9. sezonunda da baş gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaueR24

Bende biraz araştırma yaptımda bir sürü haber var 2010 da dizinin geri geleceğini söylenen var adının değişip Terminator : The Connor Wars olacağını söylenenler var Fox ta adam akıllı bir açıklama yapmıyor ki

Bu arada bizim Derek Megan Fox ile nişanlıymış

hadi beee

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.