Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orada (USA) hayat müşterek. Neden dayanmasınki.

Yalçın Bulut'un dediği gibi: "Al gülüm ver gülüm."
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Bi de projenin ismi Türk. Adamların alıp veremediği çok şey var herhalde bizimle.

Bazı doğal felaket konulu filmlerde ya da virüs yayılan filmler de Türkiye dışında her yer zarar görüyor.

projenin ismi Turk degil Turk bir satranc bilgisayari.calinmisti filan hani kucucuk itx kasa miydi o? The Turk diye bir satranc robotu var 1770 yani alakasi yok bu adamlarla.

http://en.wikipedia.org/wiki/The_Turk

cok spoiler veriyorsunuz be kardesim izlemis kadar oldum indirmesem mi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 13 Nisan 2009; 22:51:26 >

• Spoiler butonları bazen çalışmıyor. Tutukluk yapıyor.

Bende yeni bölümü izlemeden girmiyorum konuya.
  • catherine wiewer yani şu metal kadının iyimi kötümü ne yapmaya çalışıyo tam çözememiştim.finalde anlaşıldı.
    1.sezonun aksine 2.sezonda hakkaten gereksiz boş bir sürü konu vardı.yavaş yavaş sıkmaya başlıyorduki son 2-3 bölümde biraz biraz iyileşmeye başlamıştı.
    2.Sezon finali öyle bir bittiki 3.sezon mutlaka olmalı dedirtti.Diğer bölümlere nazaran çok daha hayal ettiğimiz gibi aksiyonu bol ve hızlı ilerleyen bir konusu vardı.
    Dizi kıymete bindi diyen arkadaş biraz haklıydı ama bunun bir nedeni vardı.yukarda yazdıgım nedenler yani.
    Neyse umarım devam eder..
  • Türk iyi yazılım çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

Türk iyi yazılım çıktı.

Valla Ha Haklısın Emme Komik Geldi Bana O Lafın
  • cameron çipi gitti kendide metal oldundan bedenide zaman yolculuğunda yok oldu salak jonh t1001 söylüyüp onun şeklini aldırta bilir nede olsa o da robot o da hem de bozulup kuş öldürmez. bu arada t 1001 de ne korkakmış iki üç asker gördü kayboldu.
  • bu dizi finish bence.4. film icin ilgi cektiler mi cektiler isleri bitti.3. film felaketinden sonra 4. filmi hic bir sey yapmadan cikarsalar mi iyiydi simdi mi iyi?deli gibi filmi bekliyor bu diziye az cok bakanlar.4. filmde gene rezil giden batman serisini kurtaran c.bale'nin oynamasi tesaduf degildir.
  • Terminator The Sarah Connor Chronicles Sezon 2 Final Değerlendirmesi

http://bilgecinar.blogspot.com/

Web de gezerken rastgele buldum bir arkadaşımızın blog sayfası meraklıları bir göz atsın fikirlerini paylaşsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: .45 ACP

bu dizi finish bence.4. film icin ilgi cektiler mi cektiler isleri bitti.3. film felaketinden sonra 4. filmi hic bir sey yapmadan cikarsalar mi iyiydi simdi mi iyi?deli gibi filmi bekliyor bu diziye az cok bakanlar.4. filmde gene rezil giden batman serisini kurtaran c.bale'nin oynamasi tesaduf degildir.

hakikaten adam kurtarıcı aktör konumunda. zaten makinist ve batman filmlerindeki birbirinden farklı karakterlerle , C.Bale büyük saygımı kazanmış bir aktör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 15 Nisan 2009; 13:00:12 >
  • Dizinin soundtracklerini indiren varmı albüm şeklinde.Ne zamandır diyecektim unutuyorum.İsteyen olursa upload edebilirim.
  • 24 Soundtrack Var Demi ? Ben İndirdim De
    Filmlerinin Varsa Upload Eder Misin ? Yada Bi Link Falan Varsa ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y4M1

24 Soundtrack Var Demi ? Ben İndirdim De
    Filmlerinin Varsa Upload Eder Misin ? Yada Bi Link Falan Varsa ?

evet doğru 24 tane olan.
    filmleri edemem hepsi 1080p HD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrc -- 15 Nisan 2009; 16:42:40 >
  • Galiba Yanlış Anladın Tekrar Bakınca Anlaşılmayacak Gibi Değil
    FilmlerİNİN
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y4M1

Galiba Yanlış Anladın Tekrar Bakınca Anlaşılmayacak Gibi Değil
    FilmlerİNİN

pardon dalgınlık yanlış okumuşum.filmlerin yok
  • Tamam Sağol İlgilendiğin İçin
  • 3 nokta ve kabus muhabbetini bu kadar uzatıp bilimkurgu filmini drama çevirmeselerdi reytingleri bu kadar düşüp iptal olma tehlikesi yaşamazdı.
  • Haklısın İşi Batırdılardı Hatta Ben Çok Düşündüm Acaba İşler Başka Bir Boyut Mu Kazanacak Diye Film Mi Tamamen Değişecek Diye
  • hadi herşey bir yana da o 3 nokta nın rüyalarda çıkma bölümü bana göre hem dizinin özelliği açısından hem de mantık olarak çok saçmaydı.

illa 3 noktadan bahsedeceksek en baba 3 nokta geleceğe dönüş serisinin zaman makinasının kalbiydi, belki bundan esinlenmiş olabilirler sonuçta zaman yolculuğu dizide var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 15 Nisan 2009; 19:44:36 >

• Bende katılayim aranıza. Herkese Selamlar!

Öncelikle ilk giriş yapayim sonra konunun akışına göre yazıma devam edeceğim.
    Terminatör dizisi çekildiğini duydum. Ha bu gün ha yarın başlarım izlerim diye diye 2 nci sezonun 17 nci bölümü yayınlandığında izlemeye başladım.
    Bir hafta sonu cumartesi pazar oturdum. Sezon 1 den başlayıp Sezon 2 nin 15 nci bölümüne kadar peş peşe ihtiyaç molaları haricinde hiç ara vermeden izledim

Peş peşe izlerken bazı yerlerde öyle alakasız şeyler olduğunu düşündümki mesala bir bölümde hatırlarsanız birtane terminatör yanlış zamana gidip fazla geçmişe gittiği için mimar oluyor ve kendi inşa ettiği binaya kendini bir duvarın arkasına yerleştirip bekleme moduna geçiyor ve daha sonra cameron bunu bulup yok ediyor. Bu neyin nesiydi anlamadım. Konularla ne alakası vardı birşeye bağlayamadım.

Son bölümü ise dün izledim. Son 15-20 dk içerisinde olup bitenlerin hepsi soru işareti olarak kaldı.
    22 nci bölüm için yazılan mesajların hepsini okudum ve bazı kişilerin yaptığı yorumlarda birşeyleri anlamama sebep oldu.

Birkaç soruda benim aklıma takıldı.
    -Catherine Weaver gelecekteki john connor ın bize katılırmısın teklifini reddeden ise, Catherine Weaver nasıl geçmişe geldi. Kim gönderdi?
    -Catherine Weaver neden başka terminatörler tarafından nöbet tutulan bir yerde kutunun içine hapsedilmiş şekilde duruyordu?
    -yine hatırlarsanız o kutuyu almaya giden direnişci askerlere terminatörler hiç bir karşılık vermediler. nöbet tutan terminatörler kimin tarafındaydı ki hiç karşılık vermeden kutuyu verdiler?

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.