Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tahminime göre yeni sezon %90 başlar gibi çünkü final bölümünde çözülemeyen çok soru vardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: joyce84

Bende katılayim aranıza. Herkese Selamlar!

Öncelikle ilk giriş yapayim sonra konunun akışına göre yazıma devam edeceğim.
    Terminatör dizisi çekildiğini duydum. Ha bu gün ha yarın başlarım izlerim diye diye 2 nci sezonun 17 nci bölümü yayınlandığında izlemeye başladım.
    Bir hafta sonu cumartesi pazar oturdum. Sezon 1 den başlayıp Sezon 2 nin 15 nci bölümüne kadar peş peşe ihtiyaç molaları haricinde hiç ara vermeden izledim

Peş peşe izlerken bazı yerlerde öyle alakasız şeyler olduğunu düşündümki mesala bir bölümde hatırlarsanız birtane terminatör yanlış zamana gidip fazla geçmişe gittiği için mimar oluyor ve kendi inşa ettiği binaya kendini bir duvarın arkasına yerleştirip bekleme moduna geçiyor ve daha sonra cameron bunu bulup yok ediyor. Bu neyin nesiydi anlamadım. Konularla ne alakası vardı birşeye bağlayamadım.

Son bölümü ise dün izledim. Son 15-20 dk içerisinde olup bitenlerin hepsi soru işareti olarak kaldı.
    22 nci bölüm için yazılan mesajların hepsini okudum ve bazı kişilerin yaptığı yorumlarda birşeyleri anlamama sebep oldu.

Birkaç soruda benim aklıma takıldı.
    -Catherine Weaver gelecekteki john connor ın bize katılırmısın teklifini reddeden ise, Catherine Weaver nasıl geçmişe geldi. Kim gönderdi?
    -Catherine Weaver neden başka terminatörler tarafından nöbet tutulan bir yerde kutunun içine hapsedilmiş şekilde duruyordu?

Aramıza hoş geldin soruların cevabını bende henüz bilmiyorum ama iki makina üreticisi oldunu keşfetmişsindir. belki jonh herny yapmıştır o robotu
    3. sezonda değinirlerse görürüz o da çekilip çekilmiyeceği machul işallah çekilir. o binaya saklanan robot ise başkanı öldürmek için ordaydı, cameron onu yok ederek başkanı öldürmesinide engellemiş oldu.
    -yine hatırlarsanız o kutuyu almaya giden direnişci askerlere terminatörler hiç bir karşılık vermediler. nöbet tutan terminatörler kimin tarafındaydı ki hiç karşılık vermeden kutuyu verdiler?

• quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

tahminime göre yeni sezon %90 başlar gibi çünkü final bölümünde çözülemeyen çok soru vardı.

İnş.
  • müjdemi isterim!

io9
    Dollhouse And Terminator Really Not Canceled Yet, Say Insiders
    http://io9.com/5213470/dollhouse-and-terminator-really-not-canceled-yet-say-insiders

• Yeah İşte Budur Be !
  • quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

müjdemi isterim!

io9
    http://io9.com/5213470/dollhouse-and-terminator-really-not-canceled-yet-say-insiders

İngilizcem olmadığı için ayrıntılardan birşey anlamadım bu haber kesin olarak doğrumu yani dizi devam edecekmi ?

• quote:

müjdemi isterim!

io9

Kesin devam etcek demiyor ki sadece dizi daha iptal edilmedi ileriki günlerde iptal edilip edilmeyeceği belirginleşcek diyor
    ama çok da güvenli bir kaynak sayılmaz bu site

• Şef Bırakta Avunam Bunla Ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crauser

quote:

müjdemi isterim!

io9

İngilizcem olmadığı için ayrıntılardan birşey anlamadım bu haber kesin olarak doğrumu yani dizi devam edecekmi ?

Sezon finalinden sonra reytinglerin 3.6 milyona gerilediği ve bunun dizinin iptal iptal edilme riskini dahada arttırdığını belirtiyor yayıncı kanal Fox 2009-2010 sezon programını 18 Mayıs’ta açıklayacak ve tscc’nin durumu o zaman kesinleşecekmiş dizinin bitmesini istemeyiz ama herşey yayıncı kanala bakıyor

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 17 Nisan 2009; 0:40:13 >

• biz kaçak yolarla izledimiz için bizi pek kayla almıyorlar. bir sayfa önce verdim siteye oy verin bence fox un kendi sitesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 17 Nisan 2009; 11:31:12 >
  • Yahu dizinin yapımcıları da birşeyden anlamıyormuş, Fox isterse bir daha hiç yayınlamasın, sen al reklamını koy dizinin içine, yayınla resmi web sitenden bölümleri, bak millet nasıl indiriyor, izliyor ve reytingler tavana vuruyor. Alacağın reklam parası da cabası. Fox da başını vurur artık duvarlara.
  • Bence dizinin final reytinglerini baz almamaları lazım. onlarda şunu çok iyi biliyor eğer öyle bir sezon finali olacağı bilinseydi o bölüm reyting rekorları kırardı. çoğu kişi izlemeyi bile bırakmıştı zaten diziyi.
  • bence 3.sezon istesler fırtına gibi geçer.mesela 1-2 bölüm arnold schwarzenegger oynasa hatta terminator 2 deki metal robot robert patrick'de eşlik etse o bölümlere ..onlara verilen görevlerle birlikte geçmişe gönderildiği sahneler çıksa.
    robotlar hep herhangi bir insanın kopyası olarak üretiliyor.
    örneğin arnold schwarzenegger robotların esir olarak tuttugu bir insan ve eskiden john connora hizmet etmiş biriydi.robotlar o insası kopyaladıktan sonra öldürürler.artık robot bir kopyası vardır.john connor onu etkisiz hale getirdikten sonra yeniden programlandırıldıgı ve geçmişe gönderiligi sahneler..
    Metal robot T1000 de ilk öldürdüğü robert patrick tir ve hep o kılıkta dolaşıyor olabilir.
    2.sezonda yaptıkları saçma sapan boş bölümler yerine herbir konu birbiriyle bağlantılı senaryolar üretilebilinir.Bunlar ratingler kendi ellerinde ..senaryolar sağlam olup biraz bütçeyi arttırabilseler ratingler tavana vurur.
    aksiyon sahneleri falan artsa daha iyi olur.

• quote:

Bence dizinin final reytinglerini baz almamaları lazım. onlarda şunu çok iyi biliyor eğer öyle bir sezon finali olacağı bilinseydi o bölüm reyting rekorları kırardı. çoğu kişi izlemeyi bile bırakmıştı zaten diziyi.

bencede.millet bilseydi böyle olacağını 10 milyon olurdu
  • quote:

müjdemi isterim!

io9

Yeahhhhh

• Dizi devam ediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

/>

Dizi devam ediyor.

o sitede kesinlikle olacak demiyorki.Onlarda kendi yorumlarını belirtmişler.Garanti birşey yok.Beklemekte fayfa var.
  • Olsun biz ümidimizi kaybetmeyelim. Devam eder herhalde. John'u geleceğe yollamakla iş bitmez kanımca.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Olsun biz ümidimizi kaybetmeyelim. Devam eder herhalde. John'u geleceğe yollamakla iş bitmez kanımca.

+13618723961263162398123

• bana da dizi devam edecek gibi geliyo sadece olaylar artık geleceğe taşındı sanırım.
    ama once terminator filmi vizyona girip uzerinden biraz gecmeli.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.