Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devam ederse çok güzel olcağını umuyorum gelecek muhabbetinin
  • canlanın arkadaşlar nerelerdesiniz
  • buralardayız da diziden haber yok mu daha devam edecek mi?
  • Dizinin yeni bölümleri gelecekte olacağına göre sürekli robotlarla savaş olması gerekir dizinin bütcesi buna yetermi ? yetmez bu dizi nasıl devam edecek ?
  • Dizinin yeni bölümleri gelecekte mi devam edecek?Ben şahsen C.Bale'i John Connor olarak gördükten sonra hiç bir zevk almamki bu diziden.
  • john connerı napayım ya bana cameron lazım
  • ya onu rüya gösterirler geçmişten devam ederler 18 mayısta belli olur ne olup olmuyaca o zaman fragman da çıkar izleriz saten bölümü çekmişlerdir( bundan tam emin değilim), yayından kaldırılıp kaldırılmayacana bakıp fragmanı hazırlarlar.
  • Büyük bir değişiklik olmazsa dizi bitti deniyor
  • Son filmin reytingine göre artık ya devam eder ya da etmez gibime geliyor.
  • ben bekliyorum 18-19 mayıs gibi yeni sezon tarihi beli oluyormuş dizi bitmiş,yada devam etcek diyen kaynaklar uyduruyor buna fox karar verir bide bizim fox a baskılarımız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ExECaLiBuR

Son filmin reytingine göre artık ya devam eder ya da etmez gibime geliyor.

Ona bakılırsa devam etmesi lazım ya Terminator serisinin fanları çok fazla..
  • biterse tabii biter.
    Cameron (2X19) itibariyle konuşuyorum en son 11.bölümde actiona girdi.Cam olmadan dizi aksiyon yapamaz.hele bi 16.bölüm varki rezaletinde ötesi.
    bu arada arkadaşlar bu 2x19 daki metal sıvı T nin cevabı hayırdı,soruda bize katılırmısındı.
    John ona bu soruyu nasıl sordu,daha da önemlisi nasıl temasa geçti.eğer 20-21-22 de cevabını alacaksın derseniz ok.
    yoksa ben biyerde bişey mi kaçırdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 25 Nisan 2009; 15:42:13 >
  • @Hirotaro
    evet 20-21-22 yi kesinlikle izle. Aslında herşey 22 nci yani son bölümde oluyor. Birşey kaçırmış olacağını sanmıyorum. 22 nci bölümüde izle sorduğun soru ile ilgili dahada çok soru işareti oluşacak aklında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joyce84 -- 25 Nisan 2009; 10:25:43 >
  • Finali 2 gün önce izleyebildim..
    Çok güzel yerde bitti gerçekten,devam etmesi gerek,etmeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chev

Finali 2 gün önce izleyebildim..

bencede artık zora bindi ama tek ümidim foxun yeni yayın programında mayıstaydı sanırım ordada çıkmazsa artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chev

Finali 2 gün önce izleyebildim..

Kötü götürdüler diziyi ama öyle vurucu bi final yaptılar ki resmen devamını istettirdiler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyBeRBoY

quote:

Orjinalden alıntı: ares_turk

tahminime göre yeni sezon %90 başlar gibi çünkü final bölümünde çözülemeyen çok soru vardı.

İnş.

hacı bal damlıyor ağzından ya
    hele sonunda cameron u gördüm ya ağlıyordum ya

quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

john connerı napayım ya bana cameron lazım

höyt lan geri bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SummerGlau -- 29 Nisan 2009; 18:24:28 >

• Bizim cameron değil mi ?
    The unit dizisini izlerken rastladım.

• quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Bizim cameron değil mi ?
    The unit dizisini izlerken rastladım.

7 bölüm oynamış

http://www.imdb.com/name/nm1132359/

• The 4400 dizisindeki bir bölümdede vardı terminator dizisindeki ciddi ifadesine o kadar alışmışızki gülümsemesi ilk başlarda biraz tuhaf geliyordu
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.