Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel bir sondu, dizi son bölümlerle iyice rayına oturmuştu ki ratingleri yüzünden iptal planlanmış.

J.Connor ın geleceğe gitmesiyle bence dizi bitirilmek istenmiş,devam edilirse belki geçmişe tekrar dönebilir ama sanmıyorum.Dizi muhtemelen sonlanacak gibi gözüküyor.
  • Dizi bitti forumda dizinin mesajı arttı. Bittiğinden beri iki sayfa attı Sezon bitti, iptal olma söylentileri çıktı dizi kıymete bindi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darel-x -- 13 Nisan 2009; 17:13:29 >
  • Bi an lost gibi oldu Derek'i görünce. Ölmediğine sevindim. Kötü gitmişti. Headshot.
  • Yeni izledim final iyiyidi dizi devam etmeyecekmiş gibi bir söylenti var oysaki devamı olması gereken dizilerden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Nisan 2009; 15:52:26 >
  • ben son bölümü daha izleyemedim ama forumu okuyunca şaşırdım.sezon bitti dizi kıymete binmiş.önceden 3-4 kişi her bölüm sonunda zorla yazardı.şimdi 2-3 sayfa ilerlermiş perşembe izleyebilirim anca sınavlarım yüzünden
  • Ya Ben Zaten Severdim Diziyi Aksiyon Yoktu Fazla Ama Adamı Düşündürüyordu Böyle Bi Yer Olduğunu Bileydim Her Bölüm Sonunda Konuşurdum Hiç Susmazdım Zaten Sorularla Boğdum Sizi
    Küçükken Kafa Basmıyordu Filmlere Anca İşte Aksiyon İzliyordun Zaman Yolculuğuna Zaten Oldum Olası Hastayım Şimdi Olayları Çakabilince Süper Oluyo
  • dizinin ortalarına doğru film le çeliştini düşündüm o yüzden biraz soğur gibi oldum ama hiç bir bölümü beni sıkmadı filmden belki olaylar birleşir yada birleşmez 19 mayısta( fox tv sonbaharda yayınlıyacağı dizileri belirliyor) yayınlanıp yayınlanmıyacanı görecez.
  • 22 bölümün 12 bölümü zırvalıkla geçti. Keşke 22. bölüm 10. bölüm olsaydı.
  • Eğer bu dizi yayınlanmayacaksa da bundan daha kaliteli bir dizi koysunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Eğer bu dizi yayınlanmayacaksa da bundan daha kaliteli bir dizi koysunlar

başka diziye gerek yok bunun devam etmesi gerekli başkasından bu kadar zevk alamayız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrc -- 13 Nisan 2009; 19:23:33 >
  • Yok Aman Kalsın Kalitesi Batsın Bu Dizi Kalsın Gerisini N'aparsanız Yapın !
  • Ben ce de bu devam etsin. Başka robot konulu dizi bilen varmı ?
  • Diziyi fox mu yayından kaldırmak istiyor yoksa yapımcılarmı bitirmek istiyor ? burası kesin değil bir sürü kanal var sonuçta yapımcılar istediği sürece bu dizi devam eder...
  • şimdi finalin son kısmını izledim tekrardan
    of diyorum ya orada bitemez
    cameronsuz olmazzz olamazz
  • Arki
    Allison Var Bence Daha İyi Çünkü Rolünü İyi Yapıyordu Cameron' ken Ruh Gibi Pardon Robot Gibi
    Şimdi Daha Bi Şeker Daha Bi Güzel Allah Kahretsin Kelimeler Yetmiyor
  • Cameron nasıl çalışmam gerektiği görmen lazım dediğinde John yüz ifadesi o biçimdi. Finali beklemiş anlaşılan sütyeni çıkarmak için. Üstüme çık aşağı aşağı demez mi bide John'a, John'da ne kasmıştır kendini ama.
  • Az daha robot mobot demeyecek yumulacaktı.
  • bakıcam merak ettim :
  • Bak bak [sm\=evillol.gif]
  • Abi Nasıl Dayanıyor Birde Tam Çağında Ha Ben Olsam Robot Mobot Demem Öyle Robot Bende Olsun Tövbe Tövbe
    Neyse Summer Glau Meselesini Kapatam Yoksa Konu Konudan Çıkacak He
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.