Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aklıma bişe geldi bir arada sarah conor da oluyor bu bölüm rüya olmasın.
  • Mükemmel bir finaldi

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009)

• Burda bitemez yaaa Yaa kötü bölümleri yaptılar yaptılar en son bu kadar süper, bu kadar merak uyandırıcı bi bölümle dizi mi bitirilir yaa ://
  • sitelerinde bitcek diye bişey yok, 1 ay sonra belli olur ne olup olmuyacağı.

arkadaşlar kendi sitesinde imza kanpanyası var buyrun link üye olup katkıda buluna bilirsiniz usa tabanlı site yarım yamalak türkçe var.
    http://terminatorwiki.fox.com/page/Terminator%3A+The+Sarah+Connor+Chronicles+Turkish+Fans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 13 Nisan 2009; 2:50:12 >
  • Arkiler Bişey Kafama Uzun Zamandır Takıldı !
    Şimdi Bi Kere Kyle Johnın Babası Olması Mantık Hatası Onu Geçelim
    Mesela Derekten Örnek Veriyim Adam Bir Zamanda İki Tane Olabiliyor
    Peki John Geleceğe Geldiğinde Niye İki Tane John Yok Kafama Taktı ! :S
  • 19 mayısta fox sonbahar dizi takvimini açıklayacakmış bakalım terminator olacak mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: .TaneR.

Mükemmel bir finaldi

Son bölümü henüz izlemedim ama ss'lerden öyle görünüyor zaten dizilerin sezon finalleri kafada soru işareti bırakması için hep güzel olur genelde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 13 Nisan 2009; 10:49:31 >
  • Saraha Yazık Oldu Geçmişte Kaldı Harbi Onun Sonu N'olacak Merak Ettim Son Demeyimde Macerası ! Tek Başına Kaldı ! Şok Oldu ! İşler Acayip Değişti Ya ! :S Şu John Bişeyler Yapsada Anasını Kurtarsa Harbi Niye Gelmedi Bu Sarah Anlamadım !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Y4M1

Arkiler Bişey Kafama Uzun Zamandır Takıldı !
    Şimdi Bi Kere Kyle Johnın Babası Olması Mantık Hatası Onu Geçelim
    Mesela Derekten Örnek Veriyim Adam Bir Zamanda İki Tane Olabiliyor
    Peki John Geleceğe Geldiğinde Niye İki Tane John Yok Kafama Taktı ! :S

Gelecekten 2 tane John yok çünkü->

2009'dan geleceğe gittiğinde kayboluyor.
  • Yok 2009 Dan Değil 1998 mi 99 dan Mı Ne Gidince Diyorum Ki Onunda Cevabı Olmuş Oldu :D
  • 99 -08 geçmişte geleceğe gidiyor. o yüzden yaşama şansı yok ama geleçekten geçmişe gelse o zaman hem o yıldaki yaşı hem de şimdiki yaşında iki kişi olurdu dizide bir bölümde derek doğum günü nedeni ile onu küçüklünde kardeşiyle top oynadıkları park a götürüyo orda kyle görüyorlar ama 6 yaşındaki durumunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 13 Nisan 2009; 11:27:56 >
  • Bölümün Sonundaki Ses Sarahın Mı ?
    Ya Şimdi John Lider Değil Mi ? Adamım Ya
  • Bölümün Sonunda Bi Ses Duydum
    Sanki Sarah Gibiydi
    Yanlış Duymadıysam i love you too dedi !
    Tüh Be John Lider Değil Üstüne Tanımıyorlar
    John Giderken Bunu Düşünemedi Mi Acaba
  • Beyler Fazla Oldum Biraz Ama Şimdi Bu Diziyi 3. Filmle Bağlıyor Muyuz ?
    Birde 4le Bağlayacak Mıyız ?
    Bağlayacaksak John Eninde Sonunda Lider Olacak :S
  • daha değil, ama oluyor ve amcasını geçmişe o gönderiyor. Derek terminatör kanpından kaçınca geri evlerine geliyor, cameron ona, seni jonh çağrıyor diyor ve bir odaya götürüyor, arkasından jonh geliyor yaşlı değil belkide derek hayalidir o bölümü tekrar izlersen dikkatli bakarsan görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 13 Nisan 2009; 11:33:14 >
  • arkadaşlar siz terminatör 1-2 filmini falan izlemediniz mi?

T1000 ne diyordu küçük john'a?

Sen ileride direnişçilerin lideri olacaksın. (Yani yol göstereceksin falan filan)
    John 2016mı 2018emi ne gitti ve onu tanımadılar çünkü direnişçilerin lideri olacak john connerı tanımıyorlardı. Şimdi tanıyacaklar.

Ama olay bu noktada terminatör 3 filminden tamamen kopuyor
  • Ha Doğru Haklısın Benim Kafa İyice Gitmiş :D
    Tamam Şimdi Kafa Karışıklığı Gitti Sağol :D
  • evet arkadaslar zaten unutmayın john babasını geçmişe yollayıp annesi ile tanısmasını saglıyordu. bu yuzden geleceğe gitmesi doğal
  • Doğru Benim Kafa İyice Açıldı ! :D Sağolun Beyler
  • Terminator 3'ün bu diziyle bir ilgisi yok. Terminator 2 sonrası başlıyor ve dizi kendi zaman dilimini kullanıyor.(2011'de mesela Kıyamet Günü)

John'un geleceğe gitmemesi gerekiyor aslında. Ancak dizinin alternatif zamanı yüzünden böyle bir şey oluyor. Şu an direnişin lideri Kyle gibi görünüyor, ancak direnişçiler John'un tecrübesini görüp anlayacaklardır onun lider olması gerektiğini. (Geçmişte başından geçenleri anlatması bile yeterli )

Gittiği zaman konusunda da ben pek emin değilim açıkçası, çünkü John'un karşılaştığı direniş askeri Kıpırdama diyip metal mi diye baktı. T-800'ler çıkmadan evvel bunu kontrol etmesine gerek yoktu.(T600'ler 2-3 km öteden tespit edilebiliyordu plastik deriden dolayı) 2016-2019 arasına gitse bu olay olmaz, çünkü o zaman T-800'ler yok. Tabii alternatif zaman olduğundan belli olmaz.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.