camoron un gizli görevleri var bence.. geçmişteki connor a söylemediği.. henuz gerçek anlamda connora itahat etmiyor çünki..
sanırım geçmişten bazı teknolojik parçaları gelecekteki connor için saklıyor.. gelecekteki connor kıyamet gününü engelemek istemiyor zaten .. engellerse babası da olmaz kendide olmaz .. o sadece gelecekteki savaşı kendi lehine çevirtmek istiyor..
kim ne derse desin güzel dizi
2. bölüm yayınlandı altyazısını bekliyorum şimdi seyretmek için. Herşey iyi güzelde şu türk olayı nedir dizide daha önce açıklandıda benmi kaçırdım? Niye türk koymuşlar herşeyin başlangıcı olan serbest düşünebilen bilgisayarın ismini?
3.bölüm öncesi bi bilmece, 2.bölümün sonundaki bu yazılar ne anlama geliyor???? fikirleriniz..
Koskoaca Terminator'ler bulmalacalara düşmüşler. Yazık gerçekten içler açısı bir durum.
quote:
Orjinalden alıntı: SLaYeR KiNG
3.bölüm öncesi bi bilmece, 2.bölümün sonundaki bu yazılar ne anlama geliyor???? fikirleriniz..
bunu sanırım o bölümün başında gelecekten gelen herif yazdı.. söyleyemediği şeyler bu duvarda gizli olmalı
dizi bence güzel gidiyor.Film ile arada sırada çelişkili olsada güzel...Cameron un arabada sıkıştıgında ki performasnı muhteşemdi bence..
quote:
Orjinalden alıntı: kantırcı_1
dizi bence güzel gidiyor.Film ile arada sırada çelişkili olsada güzel...Cameron un arabada sıkıştıgında ki performasnı muhteşemdi bence..
aynen katılıyorum iki kamyonun arasında sıkıştığı sahnedeki performansı süper bi performanstı harika derecede etkiliydi , cameron gittikçe daha iyi kavrıyor rolü donuk donuk bakışları falan ilk bölümlerdeki bir nevi ev hanımı mutfak robotu görüntüsünden hafif hafif çıkıyor..
hocam donuk bakması gerekmiyor mu zaten bahsettiğimiz kişi robot robot ama bence connor resmen hoşlanıyor işin ilginci cameronda hoşlanıyor gibi bu durum matrixdeki aşık olan programlara dönecek benden söylemesi :)
quote:
Orjinalden alıntı: DXM06
hocam donuk bakması gerekmiyor mu zaten bahsettiğimiz kişi robot robot ama bence connor resmen hoşlanıyor işin ilginci cameronda hoşlanıyor gibi bu durum matrixdeki aşık olan programlara dönecek benden söylemesi :)
Hoşlanması biraz saçma gibi dursada kızı taş gibi yapmışlar robot mobot ama taş AI diye bir film vardı (yapay zeka) spielberg in filmi, orada sex için yapılmış robotlarda tasfir edilmişti. Yani olabilir diyorum, gerçi terminatör robot tasarımının sadece yıkım döküm bölümünü oluşturuyodu. T3 den itibaren kız robotlarla bir yumuşama oldu sanırım terminatör mitinde. Yoksa ben ilk termitor filminde veya T2 de dişi bir robot gördüğümü hatırlamıyorum?
Seksi görünümlü termitörlerin sırf insanları baştan çıkarsın diye yapıldıklarını düşünüyorum güzel kadını tehtdid olarak algılayamazsın vs.b unun gibi sebeplerden. Bu mantıkla çocuk görünümlü veya yaşlı teyze görünümlü termitörde olabilir? Ama birde T1000 var sıvı metal temitör o hali hazıda her şekle giriyor zaten o modelden sonra eski tip termitorlerden yapılmamıştır galiba çok kullanışlı çünkü T1000...
Bu arada dizinin 2. bölümü bana biraz vasat geldi.
2.sezon hiç beklediğim gibi başlamadı .. sıkıcı bir hal almış durumda ve bırakma noktasındayım .. birkaç hafta daha sabredicem .
quote:
quote:
aynen katılıyorum iki kamyonun arasında sıkıştığı sahnedeki performansı süper bi performanstı harika derecede etkiliydi , cameron gittikçe daha iyi kavrıyor rolü donuk donuk bakışları falan ilk bölümlerdeki bir nevi ev hanımı mutfak robotu görüntüsünden hafif hafif çıkıyor..
Sanırım ilk sezon 1. bölümü seyretmediniz. Zaten Cameron orada normal insan gibiydi. Nedense robot olduğu ortaya çıkınca bi havalara girdi. Donuk donuk bakmalar, kafayı yana 45 derece eğerek poz vermeler.
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
quote:
quote:
Sanırım ilk sezon 1. bölümü seyretmediniz. Zaten Cameron orada normal insan gibiydi. Nedense robot olduğu ortaya çıkınca bi havalara girdi. Donuk donuk bakmalar, kafayı yana 45 derece eğerek poz vermeler.
Evet ilk bölümde bariz insandı ya ne olduysa dur robot olayım dedi kız sanki :)
Arkadaşlar bilip bilmeden diziyi kötülemişsiniz. Terminator ekibi 3. filmin facia olduğunu ve Judgement Day'i erken yaptıklarını açıkladı. O yüzden 3. film yokmuş gibi varsayın dediler. Ayrıca diziye ilk sezonda 4 veya 5. bölümden sonra James Cameron el atmış (senaryosuna). Farkederseniz oradan sonra adam gibi oldu dizi. İlk bölümler kötüydü.
@AnimePiggy: Hocam, hep 3. filmle karşılaştırmışsın ve evet öyle yapınca mantık hataları var. Adamların açıklamasına uyuyor 3. filmi saymayın Diziler gayet hoş.
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
.Odun T-800 değil ki.Misal Cromartie odun.
2. bölüm Salı.
Usta çok eyvallah güldüm sabah sabah. Odun Cromartie.Karnıma ağrılar girdi
Ulan bu Skynet de hala çökmedi. TT bile ayda bir kez olsun çökme eylemini gerçekleştiriyor.
O mekanik yavru da ayrı olay. Robot dediğin delikanlı olur. Makyaj falan bozar bu işleri.
garbage'ın solisti bence pek olmadı diziye sizce?
Bence iyi olmuş donuk ifadeleri var role çok uygun.