Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
38.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Brutalite

Ulan bu Skynet de hala çökmedi. TT bile ayda bir kez olsun çökme eylemini gerçekleştiriyor.

O mekanik yavru da ayrı olay. Robot dediğin delikanlı olur. Makyaj falan bozar bu işleri.

ama o günümüzün robotu
  • yeni bölüm süperdi hatta en iyi bölüm bile diyebilirim
    yalnız bu cameron çok başa bela olacak ileriki bölümler için başarılı bir diziydi çok fazla merak uyandırdı şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rajeesh

kim ne derse desin güzel dizi

evet bencede dizi çok sürükleyici ve adrenalin dolu 2. sezonda süper gidiyor
    http://www.terminatorchronicles.com/stills/2008/02/t4-2009-release.jpg

cameron mıdır nedir son zamanlarda çok öne çıkmaya başladı işalllah ileride başa bela olmaz Serenty filmindede güzel rol yapıyordu dizideki performansı ile olayını ikiye katlamış
  • 3. bölümü izledim dün gece. Bu bölümde koptum resmen ağlayan bir terminator var karşımızda hemide gözyaşı döktü ! Nası ya oldum? Sanki geçmişte insanmış gibi bir izlenim verildi hafızası durduk yerde gitti makinanın kendini tanımaz bilmez oldu (kendini insan sandı)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

3. bölümü izledim dün gece. Bu bölümde koptum resmen ağlayan bir terminator var karşımızda hemide gözyaşı döktü ! Nası ya oldum? Sanki geçmişte insanmış gibi bir izlenim verildi hafızası durduk yerde gitti makinanın kendini tanımaz bilmez oldu (kendini insan sandı)

sen galiba 4.bölümü izledin :) gerçekten enteresan bir bölümdü.. cameron'un geçmişi işleniyor resmen.. ilginç yanı ise, filmin başında sanki cameron önceden insanmış gibi aktarıldı.. ben asla cameron'un sızıcı olduğunu casus olduğunu düşünmezdim,ve de özellikle gelecekteki (güya kahraman) John Connor'ın onun casus olduğunu anlayamaması falan biraz abes gibi geldi.. ama sanırım duygusal olarak bişiler hissediyor olabilir mi bilmiorum geçmişte sanırım cameron'un insan haliyle aralarında bişiler yaşanmış olabilir belki kanımca.. 4.bölüm donuk bi bölümdü ama enteresandı.. güzeldi aslında çok kötü değildi en azından

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 3 Ekim 2008; 20:15:19 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SLaYeR KiNG
    sen galiba 4.bölümü izledin :) gerçekten enteresan bir bölümdü.. cameron'un geçmişi işleniyor resmen.. ilginç yanı ise, filmin başında sanki cameron önceden insanmış gibi aktarıldı.. ben asla cameron'un sızıcı olduğunu casus olduğunu düşünmezdim,ve de özellikle gelecekteki (güya kahraman) John Connor'ın onun casus olduğunu anlayamaması falan biraz abes gibi geldi.. ama sanırım duygusal olarak bişiler hissediyor olabilir mi bilmiorum geçmişte sanırım cameron'un insan haliyle aralarında bişiler yaşanmış olabilir belki kanımca.. 4.bölüm donuk bi bölümdü ama enteresandı.. güzeldi aslında çok kötü değildi en azından

evet 3 ü 4 ü birbirine karıştırmışım, 4 ü izledim ben Neyse dediğim gibi terminatör ağlaması beni benden aldı işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 4 Ekim 2008; 3:13:39 >

• quote:

evet 3 ü 4 ü birbirine karıştırmışım, 4 ü izledim ben Neyse dediğim gibi terminatör ağlaması beni benden aldı işte

beni de özellikle 1.bölümdeki iki kamyonun arasına sıkıştığındaki ağlama sahnesi benden aldı :D ama bu cameron hain çıktı yakışmadı :P
  • Birinci sezon gayet guzeldi neyseki ikinci sezon erken baslamis 22 bolum olacaksa super.ikinci sezon ne zaman bitecek bilgisi olan varmi acaba ve ucuncu sezon olacakmi?umarimki olur.
  • quote:

quote:

beni de özellikle 1.bölümdeki iki kamyonun arasına sıkıştığındaki ağlama sahnesi benden aldı :D ama bu cameron hain çıktı yakışmadı :P

Hain derken yani sonuçta bunlar makine,Connor ın amcasının dediği gibi hiçbir zaman güvenemezsin..

• quote:

Orjinalden alıntı: killnOd

Birinci sezon gayet guzeldi neyseki ikinci sezon erken baslamis 22 bolum olacaksa super.ikinci sezon ne zaman bitecek bilgisi olan varmi acaba ve ucuncu sezon olacakmi?umarimki olur.

Burdan takip edebilirsiniz:http://epguides.com/SarahConnorChronicles/

şimdilik 10 bölüm gözüküyor tahminim tam bir sezon olacak bu sefer 22 bölüm olabilir. Dizi her hafta pazartesi günleri yayınlanıyor amerikada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hunter_one -- 7 Ekim 2008; 1:12:39 >
  • quote:

quote:

HAKİKATEN AMA AĞLAMADI ORADA. JOHN A "SÖZDE" SENİ SEVİYORUM DERKEN Kİ O YALVARIRCASINA ALDATMA ÇABASI VALLA BEN OLSAM KANARDIM RESMEN

• quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

quote:

Orjinalden alıntı: Erwin

.Odun T-800 değil ki.Misal Cromartie odun.

2. bölüm Salı.

Usta çok eyvallah güldüm sabah sabah. Odun Cromartie.Karnıma ağrılar girdi

"thank you for your time" her turlu konusmayi bu cumleyle bitiriyo, hep ayni ses tonuyla ;))

• son bölümde john conner'ın atış talimi yaptığı sahneye iyi bakın.
    gözlük bir takılı bir değil bir takılı bir değil çok komik
  • quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

son bölümde john conner'ın atış talimi yaptığı sahneye iyi bakın.

Evet bariz bir hata o umarım senaryoda hata yapmazlar dizinin devam etmesini istiyorum sıçmasın bu dizi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DXM06

son bölümde john conner'ın atış talimi yaptığı sahneye iyi bakın.

Evet bariz bir hata o umarım senaryoda hata yapmazlar dizinin devam etmesini istiyorum sıçmasın bu dizi

o sahne komple mantık hatası zaten

nerde ilk gittiğin gibi sana m16 ile atış talimi yaptırırlar

• beyler bu hafta dizi yok 20 ekimde var
  • Haydaaa terminator filmlerine gore uyduruk muyduruk ama seyrediyorduk, niye yok bu hafta ?
  • 5 bölüm de 1 hafta ara.. böyle filme normal bence efektler felan filan.. dizi bu sonuçta.. bi yere kadar..
  • yok ondan değil, baseball maçı varmış dün gece.
  • T-1001 in amacı skynet in temellerinimi atmak.Eğer öyleyse diğer robotları neden yakalamak istiyor.Bana kalırsa T-1001 kendi imparatorluğunu kurmanın peşinde
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.