Şimdi Ara

Terminator: The Sarah Connor Chronicles (2008-2009) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
0
Favori
39.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kaliteli dizi bence. t1-t2-t4 hiçbirini izlemedim ama ne olmuş okuyarak falan öğrendim. ayon 20sinde yeni bölüm çıkacak ama biz nasıl izleyeceğiz? ilk gün torrentleri yayınlanır mı? cnbc-e yetişemez o zamana.
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • Arkadaşlar bu gün cnbc-e de yayınlanan kaçıncı bölümdü acaba? ben son 3 haftardır izliyorum ama bölümü bilmiyorum

Orjinalden alıntı: mct2002

Arkadaşlar bu gün cnbc-e de yayınlanan kaçıncı bölümdü acaba? ben son 3 haftardır izliyorum ama bölümü bilmiyorum

6.Bölümdü
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • Bugün..

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Sezon2 6. Bölümü izleyen varmı ? Alt yazısı çıkmadı hala

6. bölüm daha bu sabah oynadı amerikada. altyazı ya akşama yada yarın sabaha anca çıkar.

Orjinalden alıntı: mallorn

quote:

Orjinalden alıntı: * Deniz *

Sezon2 6. Bölümü izleyen varmı ? Alt yazısı çıkmadı hala

6. bölüm daha bu sabah oynadı amerikada. altyazı ya akşama yada yarın sabaha anca çıkar.

Ben dün akşam oynadı sanıyordum
  • bu psikolog adam viper dizisindede vardı severdim ben o adamı

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170PS Sport

• Diziyi bir önceki sayfada sövmüştüm. Konu dönüp dolaşıp T3'e gelmişti.Velhasıl kelan; 2. sezonu sövemiyorum. Depresyondaki robot, şu bu "la böyle robot mu olur" dedirtti fakat; son 2 bölüm beni içine öyle bir çekti ki, deliriyorum yeni bölüm için. Bizim T-1000 Chick'le() John karşılaştığı zaman ne olacak merak ediyorum.

Bu arada Terminator ruhu iyice öldü. İlk başta ismi için izliyordum fakat, şimdi az öncede dediğim gibi son 2 bölüm beni iyice bağladı. Terminator değilde Un-Terminator diye izliyorum bunu da söyliyim. Veya Terminateless, her ne moksa.

T-1000 kızı kucağına aldı

• quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Diziyi bir önceki sayfada sövmüştüm. Konu dönüp dolaşıp T3'e gelmişti.Velhasıl kelan; 2. sezonu sövemiyorum. Depresyondaki robot, şu bu "la böyle robot mu olur" dedirtti fakat; son 2 bölüm beni içine öyle bir çekti ki, deliriyorum yeni bölüm için. Bizim T-1000 Chick'le() John karşılaştığı zaman ne olacak merak ediyorum.

Bu arada Terminator ruhu iyice öldü. İlk başta ismi için izliyordum fakat, şimdi az öncede dediğim gibi son 2 bölüm beni iyice bağladı. Terminator değilde Un-Terminator diye izliyorum bunu da söyliyim. Veya Terminateless, her ne moksa.

T-1000 kızı kucağına aldı

T-800 de beşlik atıyordu Hastala vista yapıyordu

Bu arada neden bu kadar ara veriliyor

• bu haftada yayınlanmadı galiba? yani 27-28 ekim gecesi 7.bölüm yayınlanmadı sanırım..
    artık 2 haftada 1 mi yayınlanıyor anlamadım..?

7.bölümün ismi:brothers of nablus
    fark olarak skynet değil de şirketler robot yapıyorlar.
    basit yapay zekaları olan. sonra bu robaotlar sürülüyor falan en sonunda savaşı makineler kazanıyor ve insanları makinelere bağlıyorlar.
    yani bana göre terminator 4 ten sonra iyi bir senarist bu iki farklı görünen konuyu tek çatı haline de getirebilir.

Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

eyy399, öyle bir şey mümkün değil gibi. Hani nerde Matrix'te John Connor

belki öyle ama şöyle de bir durum var matrix de NEO kurrtarıcı olurken burada da John CONNOR kurtarıcı rolü üstleniyor yani ana karakterler isimler farklı olsa da iki filmde de -hem MATRİX hem TERMİNATOR- aynı amaca hizmet ediyorlar

Citroën Grand C4 Picasso
  • zaten kesin olur demedim
    ama matrix de neo dan önce de bir kurtarıcı olduğu ve makinelerin hesaplarını bozduğundan bahsediliyor.
    bu neden John Connor olmasın.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.