Şimdi Ara

Terminator Salvation (2009) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
0
Favori
60.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu arada kimse bahsetti mi bilmiyorum filmde Michael Ironside varmış onu görünce sevindim bu adamın ses tonunu çok beğenirim zira Splinter Cell serisindeki Sam Fisher ı seslendirmiştir amcamız

Terminator Salvation (2009)
  • quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw

İlk iki filmn havasından tamamen uzak...gerisi genel bir hollywood filmi gibi birşey 5/10

Ne bekliyordun,Sarah Connor mezarından kalkıp kazık kadar oğlunu mu koruyacaktı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Bu arada kimse bahsetti mi bilmiyorum filmde Michael Ironside varmış onu görünce sevindim bu adamın ses tonunu çok beğenirim zira Splinter Cell serisindeki Sam Fisher ı seslendirmiştir amcamız

Çok ön plana çıkan bir abimiz değil ama yine de rolüne çok uygun olmuş.

• quote:

Orjinalden alıntı: XonicGear

quote:

Orjinalden alıntı: mamad

Bugün gittim. Açıkcası ani bir kararla gittim ve çok beğendim. Hatta T3'e göre tam bir geri dönüş olmuş. Eleştirilebilecek noktalar var ama çekim teknikleri, kalitesi, ses efektleri ve senaryosuyla çok güzel bir filmdi. Benden çok rahat 9/10 alır bu film. Arnold'ı görmek (hem de 84'deki hali ile görmek) çok heyecan verici oldu benim için!

Şimdiye kadar izlediğim en iyi aksiyon filmiydi diyorum. (T2'nin yeri ayrı! O dönemi için düşünülemeyecek kadar iyi bir filmdi ama aksiyon konusunda bu film, çıtayı oldukça yükseltmiş!)

seneryosunu begenmeyen arkadaslar filmden nasil bi seneryo bekliyordu onu yazsalardi kendi kafamizdan filmi cekerdik

Senaryo yazabiliyor olsaydik, buralarda olmazdık herhalde.

• Hayırlıysa bugün gidiyorum (dün çarşıda afişini gördüm sinemaya gelmiş)
  • quote:

Orjinalden alıntı: netkingv

Bunca arkadaşın filmi beğenmiş olması beni hayretler içinde bıraktı. Bu konuda DH'deki arkadaşların biraz daha eleştirel olmasını beklerdim. Daha genç arkadaşların beğendiğini var sayıyorum, çünkü T2'yi sinemada izleme şansını yakalayan neslin, T3 ve T4'ü beğenebileceğine inanmak istemiyorum. Tamam efektler muhteşemdi, sesler harikaydı, sinemada filmi izlemek ayrı bir keyifti. Ancak ne adam akıllı bir konu vardı, ne de insanı filme bağlayan bir senaryo. Bombalar patlasın, kahramanlar etrafta uçuşsun ve ölmesin, sonra da bir sürü para kazansın hollywood bizim üstümüzden.

Güzelim Terminator'ü illaki para kazanmak uğruna bu hale getirmeniz gerekiyor muydu? Madem beceremeyecektiniz neden çektiniz devamını...

quote:

arkadasim filmi begenmiyorsun sonrada seneryoya laf atiyorsun nasil bi seneryo olmasi lazimdi film gelecekte geciyor iste ilk iki filmi izledigini soyluyorsun
    ilk filmde bile kyle reese'in ruyalarinda bu sahneleri goruyorduk ne konusu arıyorsun anlamadım

seneryo yazma olayi senin gibi ilk iki filmi izleyip begenen ama son filmleri begenmeyen arkadaslar icin soyledim begenmedigin yerleri soyle bizde kafamizda canlandiralim

ama bana dersenki filmde kopukluklar oldu seneryoda hatalar yapildi kabul ederim aklima ilk gelen

ilk filmde kyle reese sarah connor'a kolundaki lazer kodbari gosterip robo.tlar bizi kacirdi bizi calistirdilar john gelip bizi kurtari demisti ama bi filmde kyle hic calistirilmadi john gelip kurtaridi gibi bunu soylemek icin senarist olmaya gerek yok

filmde bombalar patliyor diye hollywood'a laf atmak yersiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XonicGear -- 15 Haziran 2009; 15:54:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mamad

quote:

Bu arada kimse bahsetti mi bilmiyorum filmde Michael Ironside varmış onu görünce sevindim bu adamın ses tonunu çok beğenirim zira Splinter Cell serisindeki Sam Fisher ı seslendirmiştir amcamız

Çok ön plana çıkan bir abimiz değil ama yine de rolüne çok uygun olmuş.

Filmde Sam Worthington' dan başka ön plana çıkabilen yok zaten (buralarda biryerde John Connor olacaktı ama...)

• Bu arada Arnold modellemesi de fena değil ama çok genç olmuş yahu , Conan oynadığı zamanlardaki gibi olmuş bir saçları kısa

• @venomtrk

olsun o kadar. üretim bandından yeni çıkmış...:)
  • quote:

Niye, burası senaryo yazamayanları mekanı mı

Herkes T3'ü kötülemiş yapmayın arkadaşlar, T3 de diğerleri kadar güzeldi, zevklerinizi klonlamaya çalışmayın. O vinçli sahne halen hafızalarda iz bıramıştır.
  • quote:

Bu arada Arnold modellemesi de fena değil ama çok genç olmuş yahu , Conan oynadığı zamanlardaki gibi olmuş bir saçları kısa

İlk filmdeki hali olmuş tam. O sahnede onu görünce dibim düştü resmen. Çok kalite olmuş bence.

Spoiler oldu galiba. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 15 Haziran 2009; 19:43:51 >

• dvd yada bluray ne zaman çıkar bilen varmı ?
  • Cam rip var hep,dvd rip ne zaman düşer?
  • quote:

Orjinalden alıntı: UnequaL18

dvd yada bluray ne zaman çıkar bilen varmı ?

Kasım'da
    Ekim Ortası nete düşer.
  • sonunda gittim filme, terminatör hastasıyım. tabi seriler olmadığı için sarah connor cronicles arada ısıtıyordu, onun da sezonu kapandı. ama diziyle film arasında çok büyük kopukluklar var, hatta 1-2-3 ile 4 arasında bazı kopğukluklar var.
    john devamlı annesinin kasetlerini dinler, bir ara da markusu yakalayıp ne olduğunu gördüğünde de çok şaşırmış gibiydi, sonra odasında annesinin kasedini dinlerken bunlardan bahsetmemiş dedi, sanki daha önce hiç t-800 görmemiş gibi.
    bir de ilginç olan niye özellikle markus skynet için önemli beden idi, yıllar önce idam edildi ve beden ile beyni saklandı da özel bir terminatör yapıldı. bir de çipi çok yüzeysel yerleştirmişler ki adam parmaklarıyla rahatça çıkardı. neyse say say bitmez.
    dizideki son bölümde sıvı metal robotlar insan tarafına geçmişti ve john ileri tarihe ışınlandı, orda kyle reese, abisi ile karşılaşmıştı. yıl 2014. kyle burda yetişkin biriydi.
    t-4 deki john sanki daha önceki serilerdeki olayları yaşamış gibi olgunluğu yok. yıllar içerisinde annesinin aynı kasetlerini dinleyip duruyor. neyse yorumlamaktan yoruldum. herkesin fikri kendine...

• Rip versiyonu izledim filme yazık , Sinemada izleyin
  • wallahi film tek kelime ile süper.. filmi beğenmeyenler daha ne bekliyorki? neymiş 1'deki yada 2'deki hava yokmuş herşey dijitalmiş... ne olacaktı yaa? bu çağda efektsiz filmmi yapacaklardı? 84'de bu imkanlar olsaydı. james abimiz en kralını yapardı.. filmi izlerler sonrada klavye başında beğenmedim derler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkboys

wallahi film tek kelime ile süper.. filmi beğenmeyenler daha ne bekliyorki? neymiş 1'deki yada 2'deki hava yokmuş herşey dijitalmiş... ne olacaktı yaa? bu çağda efektsiz filmmi yapacaklardı? 84'de bu imkanlar olsaydı. james abimiz en kralını yapardı.. filmi izlerler sonrada klavye başında beğenmedim derler..

Buda yeni tarz elestiri!

Begenmedim, begenmiyorsam begenmiyorum! Begenenede bir sey dedigim yok, zaten nereleri hosuma gitmedi cok yazdim bu topicde!
  • 5. film gelicek sanırsam... filmin sonunda yine açık kapı bıraktılar

6-7 sene sonra izleriz artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

5. film gelicek sanırsam... filmin sonunda yine açık kapı bıraktılar

6-7 sene sonra izleriz artık

6-7 sene sonra değil 5.film 2011 de çıkacak...
    Bu da linki :http://www.imdb.com/title/tt1340138/

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.