Şimdi Ara

Terminator Salvation (2009) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
0
Favori
60.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Crauser

quote:

Orjinalden alıntı: -BoZ-

5. film gelicek sanırsam... filmin sonunda yine açık kapı bıraktılar

6-7 sene sonra izleriz artık

6-7 sene sonra değil 5.film 2011 de çıkacak...
    Bu da linki :http://www.imdb.com/title/tt1340138/

Hayırlısı Bekliyoruz

• ben de bugün gittim arkadaşlarla iddiasız bi şekilde çok fazla beklentim yoktu şahsen iyi bir aksiyon olsun yeterdi benim için..

ve beklentilerimi fazlasıyla karşıladı nefes almadan izlemedim desem yeridir
  • ben netten çektim görüntü güzeldi valla sinemaya gidesim yok hiç bu aralar
  • Lütfen 5. filmi MCG çekmesin... Lütfen. Lütfen. LÜTFEN!

Yorum yapmamıştım değil mi? Evet, şimdi yapayım. Filmi çıktığı gün izledim, Wolverine gibi son zamanlarda izlediğim en kötü filmlerden biri! Tamamen gişe ve fragman filmi. Bazı sahneler öyle yapma ki, fragmanda müthiş duran sahneler filmde kopukluk gösteriyor. Tamamen "Fragman'ı süper olsun, biraz da şurayı cilalayalım, en iyi efektli filmlerden biri olsun, paramızı alıp yatalım" filmi. Tamam, Terminator bu, en kral aksiyon film serilerinden birinin sürekli önümüze konan geleceğinde geçiyor. Şimdi, bi Terminator 2: Judgement Day açıp, geleceğin gösterildiği sahneleri izleyin. Bu filmde aldınız mı o duyguyu? Ne o öyle, John'ı karizma olsun diye denize atmalar, T-800'le gereksiz yere kapıştırmalar, seçilmiş kişi ya, olacak tabi...

Filmin başlarında, cidden heyecanlandım. Marcus Wright olayını iyi bağlayacaklar sandım, fakat Wright'ın nasıl yapıldığı da dahil çoğu soru askıda kaldı. Ve özellikle, filmin sonunda Wright'ın oraya getirilmesinin SkyNet'in planı olması gibi saçma ve mantıksız bir bağlama şekli görmedim ben. Töbe yarabbim...

Linda Hamilton haklı... Terminator böyle olmaya devam edecekse, eleştirmeye devam etsin...

Bu arada; Bale'in en kötü performansı Terminator Salvation'dır!

• çok güzeldi valla izlerken içine cekti beni balede inanılmaz oynamış 10/10 alır benden çok hoşuma gitti hd 720.p cıksın onuda indirip iliyeceğim tekrardan
  • rise of the machines den çok daha iyiydi.

5. gelecek gibi sonunu açık bıraktılar. gider onu da izleriz olmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Bu arada Arnold modellemesi de fena değil ama çok genç olmuş yahu , Conan oynadığı zamanlardaki gibi olmuş bir saçları kısa

o modelleme terminator 1 deki arnold gayet doğal öyle olması

Terminator Salvation (2009)

bu arada filmi beğendim 720p sini merakla bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 10 Temmuz 2009; 19:55:55 >

• Terminator Salvation 2009 DDC-P2P

• Güzel film ama aksiyonu biraz farklı geldi bana, film bir fps oyunu gibi olmuş, özellikle başları. Senaryo ise bence zayıf.

"İnsanın insan yapan kalbidir."
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bugün izledim filmi biraz kısa geldi ve senaryonun fazla derinliği yoktu. Özel efektler süperdi. T800 ü tekrar gördük. John Cannor da iyiydi hani. Rise of Machine deki John Cannor hiç oturmamıştı, bu mu kurtaracak insanlığı demiştim film boyu içimden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnimePiggy

Lütfen 5. filmi MCG çekmesin... Lütfen. Lütfen. LÜTFEN!

Yorum yapmamıştım değil mi? Evet, şimdi yapayım. Filmi çıktığı gün izledim, Wolverine gibi son zamanlarda izlediğim en kötü filmlerden biri! Tamamen gişe ve fragman filmi. Bazı sahneler öyle yapma ki, fragmanda müthiş duran sahneler filmde kopukluk gösteriyor. Tamamen "Fragman'ı süper olsun, biraz da şurayı cilalayalım, en iyi efektli filmlerden biri olsun, paramızı alıp yatalım" filmi. Tamam, Terminator bu, en kral aksiyon film serilerinden birinin sürekli önümüze konan geleceğinde geçiyor. Şimdi, bi Terminator 2: Judgement Day açıp, geleceğin gösterildiği sahneleri izleyin. Bu filmde aldınız mı o duyguyu? Ne o öyle, John'ı karizma olsun diye denize atmalar, T-800'le gereksiz yere kapıştırmalar, seçilmiş kişi ya, olacak tabi...

Filmin başlarında, cidden heyecanlandım. Marcus Wright olayını iyi bağlayacaklar sandım, fakat Wright'ın nasıl yapıldığı da dahil çoğu soru askıda kaldı. Ve özellikle, filmin sonunda Wright'ın oraya getirilmesinin SkyNet'in planı olması gibi saçma ve mantıksız bir bağlama şekli görmedim ben. Töbe yarabbim...

Linda Hamilton haklı... Terminator böyle olmaya devam edecekse, eleştirmeye devam etsin...

Bu arada; Bale'in en kötü performansı Terminator Salvation'dır!

Yorumuna aynen katılıyorum bende beğenmedim o duygu ve atmosferi yaşamayı beklerken hayal kırıklığı oldu. Terminator 2 ve 3'deki gelecekte geçen kısa sahneler bile bundan daha güzeldi aksiyon denmiş oda iyi yansıtılamamış bence ve senaryoda iyi değildi kısaca Terminator serisine yakışmayacak bir devam filmi olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 19 Ağustos 2009; 18:45:51 >

• film kaç dakika?ddc versiyonu indirdim ben 1,46 ama 2,10 olması gerekmiyor mu?
  • Aşırı beklentiler içine girmeden izlenilebilecek güzel bir film. Ama olayların artık ilk üç filmden ayrıldığını düşünüyorum. Bir geçiş filmi olduğunu düşünürsek gayet iyiydi.
  • ben resmene koptum filmi seyrederken harka bi film olmuş
  •  Terminator Salvation (2009)

Resimdeki pencerede bulunan dört gizemli kişi acaba kimlerdir? Bunlarla ilgili herhangi birşey bulamadım.
  • filmi eleştirenler, konu yoktu diyenler filme ağzı buruşuk girip çıkan kişilerdi heralde. bazı türde insanlar vardır, iyide olsa kötü yanını bulmak için uğraşırlar ondan farkınız yok.

filmin konusu zaten belli; t1 t2 (t3 ü saymıyorum, onu dizi bile saymadı ve hiç yokmuş senaryo yazdılar) de john connor'ı yaşamda tutup kıyamet gününü önelemeye çalıştışlar ama sadece john'u yaşamda tutabildiler. filmde ise kıyamet gününden sonra t800 lerin ilk üretildiği zamana, kyle ile john'ın karşılaşmasını işlediler. film zaten 3 seri olacak, ellerindeki konu hazır onun üzerinden gidiyorlar. bundan sonra izleyeceğimiz filmlerdeki konuyu bilmeyen yoktur. t800 lerin geçmişe yollandığı, peşine kyle'ın gittiği. civa terminator dediğimiz serinin yollandığı bir zaman ve bu zamanda t800 ün nasıl kendi taraflarına çekildiği.
    burada bizim bekleyeceğimiz şey görsel efekt ve oyunculuk olacaktır.

• bu arada alıntıdır. bazı zaman kavramları ve kyle ın nasıl john ın babası olduğu sorusuna cvptır.

* 1959: Sarah Connor doğdu.
    * 1963: T: SCC’de açığa çıktığı üzere gelecekteki insan direnişçiler bir grup bilimadamını bir bankanın kasasına silah ve zaman makinesi saklamak için bu tarihe gönderdi.
    * 1984: T-101 model bir cyborg geleceğin direniş lideri John Connor’ın doğumunu engellemek için annesi Sarah Connor’ı öldürmek üzere geçmişe gönderilir. Kyle Reese isimli bir direnişçi de Connor’ı korumak için aynı tarihe yollanır. Reese görevini başarıyla tamamlar ancak bu onun hayatına mal olur. The Terminator isimli filmde anlatılan hikaye bilimkurgu tarihinin en büyük paradoksunu yaratır. Çünkü görev sırasında Sarah ile yakınlaşan Kyle, John’un babası olur.
    * 1985: Sarah Connor, Kyle Reese’ten olan çocuğu John Connor’ı dünyaya getirir. John’un hayatı boyunca savaşmak zorunda kalacağını bilen annesi onu doğumundan itibaren bu gerçeğe hazırlar.
    * 1992 civarı: Yıllarca süren kaçışın ardından Sarah Connor yakalanır ve bir enstitüye kapatılır. Bu sırada Miles Dyson’ın başkanlığında bir grup araştırmacı gelecekten 1984 yılına gelen Terminatör’ün parçalarından SkyNet isimli bir makine inşa ederler.
    * 1994: Terminator 3’te Sarah Connor’a kanser teşhisi konur ve altı ay ömrü kaldığı söylenir. Ancak Sarah üç yıl daha yaşamayı başarır. Sarah’nın ölüm tarihi dizide Cameron tarafından 2005 açıklanır. Ancak dizide 1999’dan 2007 yılına atlanıldığı için Sarah’nın ölümü gerçeklememiştir.
    * 1995: T-1000 model, sıvı-metal özellikli şekil değiştirebilen bir ölüm makinesi John’un peşine düşer. Terminator 2: Judgment Day’de geçen bu hikayede çocuk yaşta katledilmeye çalışılan John’a yardım eden bu sefer yeniden programlanan bir T-101’dir. Dyson, SkyNet’in neden olacağı felaket konusunda ikna olur ve onu durdurmak için Connorlara yardım etmeye karar verir.
    * 1997: Bu yıl Terminatör tarihinin en önemli yılı. Çünkü ilk filmde SkyNet, 4 Ağustos 1997’de internet üzerinden yayıldı ve kendini geliştirdi. İkinci filmde ise SkyNet 29 Ağustos 1997’de kendini korumak için nükleer savaş başlatıyor. Üçüncü filmde ise bu tarihte Sarah, hayata gözlerini yumar ve külleri Meksika Denizi’ne savrulur. John ise kendini yollara vurur. (Dizinin yaratıcıları bu tarihi değiştirdi)
    * 1999: Terminator: The Sarah Connor Chronicles’ta ana-oğul kaçmaktadır. John’un peşine yeni bir Terminatör düşmüştür fakat bu sefer onu korumak için bir kadın Terminatör imdadına yetişir. Bu kişi Cameron’dan başkası değildir. Aynı tarihte üçlü gizli zaman makinesini kullanırlar.
    * 2003: Terminatör 3’te T-X model bir kadın ölüm makinesi yine John’un peşine düşer. John ve gelecekteki müttefiklerini koruma görevi eski dostu T-101’e verilmiştir. Connor nükleer kıyametin başlangıcını engelleyemez.
    * 2007: Televizyon dizisinde Cameron, Sarah ve John bankada saklanmış zaman makinesini kullanarak bu yıla gelirler. Dünya nükleer tehdit altındadır ve SkyNet kurulum aşamasındadır. Üçlü hem John’un hayatını korumak hem de SkyNet’i durdurmak için ittifak kurar.
    * 2018: Terminator: Salvation’ın bu tarihlerde geçmesi planlanıyor. Efsanevi direnişin lideri John Connor’ı Christian Bale canlandırıyor.
    * 2027: Cameron’ın geçmişe gönderildiği yıl.
    * 2029: Terminator 1’de Kyle Reese ve kötü T-101 bu tarihten geçmişe gönderildi. Terminator 2’de ise ilk görevi başaramayınca aynı tarihte T-1000’i geçmişe gönderdiler ama yeniden programlanan bir T-101’de bu tarihte John’u korumak için yola çıkmıştı.
    * 2032: Terminatör 3’te bahsi geçtiği üzere John Connor, 4 Temmuz 2032’de T-101 model bir Terminatör tarafından öldürülüyor. Direnişçinin üçüncü filmde tanıştığı karısı Kate Brewster bu Terminatör’ü yeniden programlayıp geçmişte kendilerini T-X’lerden koruması için 2003’e gönderiyor.

burda yazılana göre john değiştirilmiş geçmişten gelmekte. kyle geçmişe gitmeden önce john yoktu ve bir görev üzerine geçmişe yolculuk yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: MetalWave

bu arada alıntıdır. bazı zaman kavramları ve kyle ın nasıl john ın babası olduğu sorusuna cvptır.

* 1959: Sarah Connor doğdu.
    * 1963: T: SCC’de açığa çıktığı üzere gelecekteki insan direnişçiler bir grup bilimadamını bir bankanın kasasına silah ve zaman makinesi saklamak için bu tarihe gönderdi.
    * 1984: T-101 model bir cyborg geleceğin direniş lideri John Connor’ın doğumunu engellemek için annesi Sarah Connor’ı öldürmek üzere geçmişe gönderilir. Kyle Reese isimli bir direnişçi de Connor’ı korumak için aynı tarihe yollanır. Reese görevini başarıyla tamamlar ancak bu onun hayatına mal olur. The Terminator isimli filmde anlatılan hikaye bilimkurgu tarihinin en büyük paradoksunu yaratır. Çünkü görev sırasında Sarah ile yakınlaşan Kyle, John’un babası olur.
    * 1985: Sarah Connor, Kyle Reese’ten olan çocuğu John Connor’ı dünyaya getirir. John’un hayatı boyunca savaşmak zorunda kalacağını bilen annesi onu doğumundan itibaren bu gerçeğe hazırlar.
    * 1992 civarı: Yıllarca süren kaçışın ardından Sarah Connor yakalanır ve bir enstitüye kapatılır. Bu sırada Miles Dyson’ın başkanlığında bir grup araştırmacı gelecekten 1984 yılına gelen Terminatör’ün parçalarından SkyNet isimli bir makine inşa ederler.
    * 1994: Terminator 3’te Sarah Connor’a kanser teşhisi konur ve altı ay ömrü kaldığı söylenir. Ancak Sarah üç yıl daha yaşamayı başarır. Sarah’nın ölüm tarihi dizide Cameron tarafından 2005 açıklanır. Ancak dizide 1999’dan 2007 yılına atlanıldığı için Sarah’nın ölümü gerçeklememiştir.
    * 1995: T-1000 model, sıvı-metal özellikli şekil değiştirebilen bir ölüm makinesi John’un peşine düşer. Terminator 2: Judgment Day’de geçen bu hikayede çocuk yaşta katledilmeye çalışılan John’a yardım eden bu sefer yeniden programlanan bir T-101’dir. Dyson, SkyNet’in neden olacağı felaket konusunda ikna olur ve onu durdurmak için Connorlara yardım etmeye karar verir.
    * 1997: Bu yıl Terminatör tarihinin en önemli yılı. Çünkü ilk filmde SkyNet, 4 Ağustos 1997’de internet üzerinden yayıldı ve kendini geliştirdi. İkinci filmde ise SkyNet 29 Ağustos 1997’de kendini korumak için nükleer savaş başlatıyor. Üçüncü filmde ise bu tarihte Sarah, hayata gözlerini yumar ve külleri Meksika Denizi’ne savrulur. John ise kendini yollara vurur. (Dizinin yaratıcıları bu tarihi değiştirdi)
    * 1999: Terminator: The Sarah Connor Chronicles’ta ana-oğul kaçmaktadır. John’un peşine yeni bir Terminatör düşmüştür fakat bu sefer onu korumak için bir kadın Terminatör imdadına yetişir. Bu kişi Cameron’dan başkası değildir. Aynı tarihte üçlü gizli zaman makinesini kullanırlar.
    * 2003: Terminatör 3’te T-X model bir kadın ölüm makinesi yine John’un peşine düşer. John ve gelecekteki müttefiklerini koruma görevi eski dostu T-101’e verilmiştir. Connor nükleer kıyametin başlangıcını engelleyemez.
    * 2007: Televizyon dizisinde Cameron, Sarah ve John bankada saklanmış zaman makinesini kullanarak bu yıla gelirler. Dünya nükleer tehdit altındadır ve SkyNet kurulum aşamasındadır. Üçlü hem John’un hayatını korumak hem de SkyNet’i durdurmak için ittifak kurar.
    * 2018: Terminator: Salvation’ın bu tarihlerde geçmesi planlanıyor. Efsanevi direnişin lideri John Connor’ı Christian Bale canlandırıyor.
    * 2027: Cameron’ın geçmişe gönderildiği yıl.
    * 2029: Terminator 1’de Kyle Reese ve kötü T-101 bu tarihten geçmişe gönderildi. Terminator 2’de ise ilk görevi başaramayınca aynı tarihte T-1000’i geçmişe gönderdiler ama yeniden programlanan bir T-101’de bu tarihte John’u korumak için yola çıkmıştı.
    * 2032: Terminatör 3’te bahsi geçtiği üzere John Connor, 4 Temmuz 2032’de T-101 model bir Terminatör tarafından öldürülüyor. Direnişçinin üçüncü filmde tanıştığı karısı Kate Brewster bu Terminatör’ü yeniden programlayıp geçmişte kendilerini T-X’lerden koruması için 2003’e gönderiyor.

burda yazılana göre john değiştirilmiş geçmişten gelmekte. kyle geçmişe gitmeden önce john yoktu ve bir görev üzerine geçmişe yolculuk yaptı.

iyii bi alıntı cok aydınlandım

• R5 çıktı.

• biraz önce izledim konusu eski filmler gibi hatta ve hatta dizisi T:SCC gibi bile değildi ama yinede güzeldi
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.