Şimdi Ara

Terminator Salvation (2009) (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
640
Cevap
0
Favori
60.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

terminatör 2 de tam bir fırlama gözüpek ve asi bir çocuktu hatırlarsanız... yani ilerisi için ümit vaadeden, bu çocuk kahraman olur abi dedirten bi velet.

terminatör 3 de ise jc tam bir ezik sönük hatta hande ataiziden alıntı yaparsak looser

ve az önce izlediğim terminatör 4: bu sefer jc tam bir asker tam bir lider tam bir kahraman... yani hayal edilen veya vaadedilen kurtarıcı

şu durumda T3 de neden böylesine bi değişim yaşadı kahramanımız?

benimle aynı fikirde olan veya aksini düşünenler biraz tuş bassın bakalım
  • dvdscr izlicektimki r5 çıktığını görünce hemen onu indirip izledim, başta fazla bir beklentim yoktu ama bence o kadar da eleştirilecek bir film değil, arnold u bu şekilde sokmaları da iyi olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgür deniz

ben biraz jc karakterini eleştireyim

terminatör 2 de tam bir fırlama gözüpek ve asi bir çocuktu hatırlarsanız... yani ilerisi için ümit vaadeden, bu çocuk kahraman olur abi dedirten bi velet.

terminatör 3 de ise jc tam bir ezik sönük hatta hande ataiziden alıntı yaparsak looser

ve az önce izlediğim terminatör 4: bu sefer jc tam bir asker tam bir lider tam bir kahraman... yani hayal edilen veya vaadedilen kurtarıcı

şu durumda T3 de neden böylesine bi değişim yaşadı kahramanımız?

benimle aynı fikirde olan veya aksini düşünenler biraz tuş bassın bakalım

Söylediklerinizin çoğuna katılıyorum. Ama bana göre Terminator 2 filminde sizin dediğiniz gibi ilerisi için umut vadeden, bu çocuk kahraman olur abi detirticek bir hali yoktu John Connor'ın. Yaşı neyi gerektiriyorsa o şekilde yaşayan sizin tabirinizle fırlama, asi ve ilerisini pek de önemsemeyen genç bir çocuktu John Connor. Üçüncü film için sizin söylediklerinize aynen katılıyorum ileride üstleneceği görevin yükünü omuzlarında taşıyamayacak bir izlenim vermesi, silik ve lider vasıflarına sahip olmayan bir genç profili çiziyordu John Connor ama bence gidişat doğruydu. John Connor'ın 3. filmde 4. filmde ki gibi davranmasını beklemek bana göre yanlış olurdu. Ama benim asıl söyleyeceğim 4. film ile ilgili. John Connor gelişimini tamamlamış ve gelecekteki o lider olmuş buraya kadar sorun yok ama filmde Marcus Wright karakterinin altında ezildiğini düşünüyorum. Film daha çok Marcus karakteri üzerine kurulmuş gibiydi ve ben asla eski Terminator filmlerinde ki havayı alamadım bu son filmden. Yani T3'ten bunca zaman sonra böyle bir film izlemeyi hayal etmiyordum çok daha iyi bir film bekliyorumdum açıkcası. Senaryosu bana göre zayıf bir film T4 ama yine de bir Terminator hayranı olarak filmi sinema da iki defa izledim. İnternetten indirip arkadaşımla da izledim ama bana önceki filmlerde hissettiğim duyguları yaşatmayı başaramadı ne diyeyim. Arnold'u da sırf görmüş olalım diye yüzünü modellemeleri bana pek ilgi çekici gelmedi. Zaten 20-30 saniye görüyoruz sonra da derisi yanıveriyor. Filmle ilgili eleştirlecek o kadar çok nokta var ki hepsinden bahsetsem bir kaç sayfa sürer ama bir tanesini söylemeden de edemeyeceğim T800 ün John Connor ile savaştığı sahnede T800 birinci dereceden hedef olarak gördüğü John Connor'u tutup bir o tarafa bir bu tarafa fırlatıveriyor ama önüne nişan alma mekanizması bozulmuş bir T700 çıktığında onu ortadan ikiye bölmeyi biliyor! Bu nasıl bir hatadır anlamak mümkün değil hiç mi özenmediler senaryoyu yazarkan anlamadım ki. Göğsüne yumruk alan ve T800 tarafından oradan oraya fırlatılan John Connor'a pek bir şey olmaması çok saçma. Tüm hırsını T700 den çıkartan T800 John Connor'a gelince onu tutup fırlatmakla yetiniyor yahu tuttun adamı böl ikiye ne diye oynuyorsun bir o tarafa bir bu tarafa Dediğim gibi daha çok şey var ama bunu yazmadan edemedim.

• venom800 dediklerine katılıyorum, bu tip hareketler hata olmaktan ziyade insanların klasik " film işte" demesine yol açıyor. bu tip filmlerde fazla gerçekçilik doğru olmaz ama mantık hataları da kabul edilemez.

ben buradan şu sonucu çıkarıyorum Arnoldun modellendiği T-800 kendi egoları olan ben yenilmezim edalarıyla havalara giren insanımsı makine olmuş.

terminator dediğin tek hamlede rakibi halletmeli değil mi
  • Hıncal uluç bile eleştirdi bu filmi ama sizin kadar saçmalamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

dvdscr izlicektimki r5 çıktığını görünce hemen onu indirip izledim, başta fazla bir beklentim yoktu ama bence o kadar da eleştirilecek bir film değil, arnold u bu şekilde sokmaları da iyi olmuş

r5 kötü değilmi? Tam anlamıyorum bi ton kısaltma kullanıyorlar hangisini indireyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauser

Hıncal uluç bile eleştirdi bu filmi ama sizin kadar saçmalamadı

Nerede saçmalamışız dostum gözünü seveyim söyle biz de görelim yahu Herşey ortada işte saçmalamaya hacet yok zaten film bunu kendi kendine yapıyor yer yer. @venomtrk nin de dediği gibi ortalıkta egosunu tatmin etmeye çalışan insanımsı bir terminator geziniyor bundan daha saçma ne olabilir Filmi eleştirmeme rağmen elbette bir terminator hayranı olarak beğendiğim yanları da oldu ama genel anlamda sorulduğunda bu son film benim için vasat bir yapım diyebilirim. İlk üç filmin orjinal dvd si arşivimde mevcut ama bu son filmi alır mıyım henüz bunun kararını vermedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cagrikurt

Terminator Salvation (2009)

Resimdeki pencerede bulunan dört gizemli kişi acaba kimlerdir? Bunlarla ilgili herhangi birşey bulamadım.

bence bu önemli bi konu diğer filmlerde açıklayacaklarını düşünüyorum...filmde 1-2 sn. gösterdiler bu kareyi sonra aşağıdaki insanların hepsi oraya bakıyordu ama hiç bahsi geçmedi...
  • filmde dikkat etmemiştim, ben de merak ettim doğrusu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Armanius

quote:

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

dvdscr izlicektimki r5 çıktığını görünce hemen onu indirip izledim, başta fazla bir beklentim yoktu ama bence o kadar da eleştirilecek bir film değil, arnold u bu şekilde sokmaları da iyi olmuş

r5 kötü değilmi? Tam anlamıyorum bi ton kısaltma kullanıyorlar hangisini indireyim?

yoo gayet net görüntüsü var r5 in
  • evet yaf neydi onlar öyle yukardan bakıolardı...film çok sağlam ben çok beğendi,m tavsiye ederim
  • Terminator.Salvation.DVDRip.XviD-iMBT
  • umarım 1080.p de hemen düşer deli gibi full hd izlemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

venom800 dediklerine katılıyorum, bu tip hareketler hata olmaktan ziyade insanların klasik " film işte" demesine yol açıyor. bu tip filmlerde fazla gerçekçilik doğru olmaz ama mantık hataları da kabul edilemez.

ben buradan şu sonucu çıkarıyorum Arnoldun modellendiği T-800 kendi egoları olan ben yenilmezim edalarıyla havalara giren insanımsı makine olmuş.

terminator dediğin tek hamlede rakibi halletmeli değil mi

Ben o sahnede gülerek "nabıyon abi sen" gibi birşeyler söylemiştim sinemada, bir düzine kadar kişi bana bön bön bakmıştı

• filmin 720psi çıktımı.çıkmadıysa biraz daha bekler 720psini izlerim.öbür türlü güzel olmuyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Starbury

filmin 720psi çıktımı.çıkmadıysa biraz daha bekler 720psini izlerim.öbür türlü güzel olmuyo

aynen kaç aydır kendimi zor tutuyorum
  • Terminator Salvation Blu-ray

Warner Bros.

| 2009 | 135 mins | Rated R | Dec 01, 2009 (4 Weeks)

1 aralıkta blurayi çıkıyor.

10-15 gün içinde nete düşer...az sabredin
  • Terminator.Salvation.2009.Director's.Cut.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi
    Terminator.Salvation.2009.Director's.Cut.720p.BluRay.DTS.x264-WiKi
    Terminator.Salvation.2009.DC.Bluray.720p.DTS.x264-CHD
    Terminator.Salvation.2009.DC.720p.BluRay.x264.DTS-METiS

düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 2 Kasım 2009; 8:24:38 >
  • Alllaaahhhhh
    Bütün dl leri durdurdum
  • Hobaaa.Süper haber.Teşekkürler.

Terminator

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Sky -- 2 Kasım 2009; 15:56:09 >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.