Şimdi Ara

Terminator Salvation (2009) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
640
Cevap
0
Favori
60.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Smokin That Weed

quote:

Orijinalden alıntı: Cagrikurt

Terminator Salvation (2009)

Resimdeki pencerede bulunan dört gizemli kişi acaba kimlerdir? Bunlarla ilgili herhangi birşey bulamadım.

bence bu önemli bi konu diğer filmlerde açıklayacaklarını düşünüyorum...filmde 1-2 sn. gösterdiler bu kareyi sonra aşağıdaki insanların hepsi oraya bakıyordu ama hiç bahsi geçmedi...

Aynen o penceredeki 4 insan ya da insan görünümlü robot un gerçekten kim olduklarını şu anda bile çok merak ediyorum. Terminator serisi hakkında çok iyi bilgili olanlar bile bu sırrıyla ilgili cevap veremiyorlar..

gizemli 4 kişiden biri Cameron olabilir. Diğerleri ise Cheri Westin yada Lachlan Weaver/Savannah Weaver olabilir. Connor da olabilir ya da başka biri... Tam olarak bilemeyeceğim :D

• Terminator Salvation 2009 Director's Cut 1080p BluRay DTS x264-WiKi

NAME.................: Terminator Salvation   <2009> 
    GENRE................: Action | Adventure | Sci-Fi | Thriller
    RATiNG...............: 7.0/10 61,305 votes
    iMDB.................:http://www.imdb.com/title/tt0438488/

RELEASE DATE.........: 2009.10.29
    ENCODE BY............: jaychu128

RUNTiME..............: 1:57:31 <Director's Cut>
    FiLE SiZE............: 12.32 GB
    ViDEO CODEC..........: x264_L4.1 @ 13503 Kbps
    AUDiO CODEC..........: English DTS 5.1 @ 1.5 Mbps
    FRAMERATE............: 23.976fps
    RESOLUTiON...........: 1920 x 800
    SUBTiTLES............: ENG_SDH .srt
    SOURCE...............: 1080p Blu-ray VC-1 DTS-HD MA 5.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brakisefal* -- 4 Kasım 2009; 11:30:56 >

• Terminator.Salvation.2009.Director's.Cut.1080p.BluRay.DTS.x264-WiKi , indiriyorum görüntü yine kum fırtınası
  • @Am@deus ben 1080 wiki sürümünü.46w5500 2.5 mesafeden izledim kumlanma gibi herhangi bir sorun yoktu
  • Bende yok onda var diye bir söylem yanlış olur netice itibariyle aynı grup , kullandığınız htpc/nmt düşük ayarlarda'dır , yukarda arkadaşın eklediği ss kumlanma durumu gözüküyor.
  • Kaynak öyle. Ripleyen grupla bir alakası yok.
  • O kaynak bir düzelmedi zaten
  • Öyle malesef. Bluray'in en önemli sorunu bu kumlanma. Senelerdir düzeltemediler. Belki de böyle tercih ediyor firmalar bilemiyorum
  • Düşük ayarlar derken biraz daha açabilirsen sevinirim @Am@deus.Nmt olarak POPCORN A-110 var.player olarakta.Km le neuview var.Genelde coreavc yi kullanıyorum fakat dxva la kodlanmış dxva çözdürüyorum.
  • Neuview kullanıyorsanız Coreavc ile şahsen ben öyle kullanıyorum görüntü bu şekilde , net görmeniz için dynamıc modu açtım.

W5500 ve popcorn kendi ayarları var , bunlarda keskinliği artırırsanız olay ortaya çıkacaktır.

Yukarda arkadaşımızında dediği gibi , Bluray dısc + Kalitesi , Grup + Riplemesi , Pc + Donanım , Codec + Player bunlardan biri kötü olusa yada dısc iyi değilse sonuç yukardaki gibi oluyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 5 Kasım 2009; 16:02:45 >

• Terminatör 5 ne zaman çekilmeye başlancak bilen varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubejh -- 5 Kasım 2009; 19:12:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubejh

Terminatör 5 ne zaman çekilmeye başlancak bilen varmı ?

Resmi Olarak Açıklanmadı Fakat 2011 Yılında Vizyona Gireceği Yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brakisefal* -- 5 Kasım 2009; 19:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tubejh

Terminatör 5 ne zaman çekilmeye başlancak bilen varmı ?

Halcyon terminatorun haklarını satışa çıkarmış yeni film biraz zor gibi yeni sahibi kim olursa o yapacak sanırım...
  • daha önce izledim anlamadım ikinci izleyişimde anlarım heralde dedim bugün 720p sini izledim yine anlamadım bu marcus olayını kim yaptı bunu makinalarmı insanlar mı?
  • quote:

daha önce izledim anlamadım ikinci izleyişimde anlarım heralde dedim bugün 720p sini izledim yine anlamadım bu marcus olayını kim yaptı bunu makinalarmı insanlar mı?

SkyNET'i başlatan insanlar dahil etti onu programa sanırım. 2003'ün teknolojisiyle tabii ki o hale gelmemiştir Marcus, büyük ihtimalle makineler upgrade falan yapmıştır.

Filmi 3-4 saat önce izledim, beğendim de. Arnold'un sadece kısa bir sahnede -o da efekt zaten ama- görünmesi Arnold fanatiklerini üzmüş galiba. Ben pek ısınamıyorum kendisine ondan eksikliğini de çok hissetmedim. Aksiyonun aşırı bile olduğunu söyleyebilirim, ama makineler gerçekten güzel tasarlanmış, motor şeklinde olana bittim, 2018'de bir tane de bana yapıp göndersinler. Ayrıca patlama sahneleri de bir o kadar güzeldi, ilk defa patlama sahnesi izlemekten hoşlandım Neyse, aksiyonu falan geçelim de; Bale John Connor'a gitmemiş gibi geldi, film pek de ona odaklı değil gibiydi zaten, Sam'i Cast'ta ilk sıraya yazsalar olurmuş.

• Filmi şimdi bitirdim beklentilerimi karşıladığını söyleyebilirim.Çoğu yeri marcus üzerine kuruluda olsa son sahnede John Connor'ın skynet üssünü hava uçururken tüylerim diken diken oldu resmen.çoğu kişi beğenmemiş fazla ancak ben resmen bayıldım filme 10 üzerinden 100 veriyorum Terminator başka güzel
  • Filmin görsel efektlerini merak ettiyseniz kamera arkasını buradan izleyebilirsiniz arkadaşlar:

Terminatör: Kurtuluş / Terminator Salvation
    Görsel Efektler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cagrikurt

Resimdeki pencerede bulunan dört gizemli kişi acaba kimlerdir? Bunlarla ilgili herhangi birşey bulamadım.

bence bu önemli bi konu diğer filmlerde açıklayacaklarını düşünüyorum...filmde 1-2 sn. gösterdiler bu kareyi sonra aşağıdaki insanların hepsi oraya bakıyordu ama hiç bahsi geçmedi...

Aynen.Bende merak ettim.Ayrıca filmle ilgili.Marcus ölmeyebilirdi.Arnold reyizle kapışmasında kendini feda etti makineyi oyalamak için.Orda kapışsa öldürebilirdi.Böylece John Connor yaralanmaz ve yeni kalp ihtiyacı için Marcus ölmezdi.

• Filmi yeni izledim 1 sene sonra izleseydim filmin geçtiği yılda izlemiş olacaktım. Yıllar ne çabuk geçiyor.. Filmi beğendim, atmosfer güzel, aksiyon iyi, Bale son derece karizma, Arnold'un girdiği sahne baya gaz. Bayan oyuncularda güzelliği ile renk katmış. Bakalım Genisys nasıl.
  • Pardon hocam uzun versiyonu mu izlediniz merak ettim

Bu kadına hastayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Cheritto -- 26 Şubat 2017; 19:10:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.