Şimdi Ara

Terminator Salvation (2009) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
640
Cevap
0
Favori
60.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu akşam gittim hemen izlenimlerimi aktarayım;

Film MCG'nin elinden çıkma HOLYWOOD filmi.Senaryoyu fazla kafaya takmayın gayet güzel işliyor .Set ortamı çok güzel olmuş çok doğal ve göze batan hiçbirşey yok.Görsel efektler mükemmel soluksuz aksiyon sahneleri sizi filme kitliyor..

Bunun dışında birkaç sahnede ağzımın tadı ne yazıkki kaçtı SPOİLER

O yarı insan yarı terminatorle kadının öpüşmesi ve o demir elle birbirlerine sarılmaları neydi allah aşına tam komedi salonda kahkahalar patladı..

İnsan-terminatör ilişkisinin'de sevgiye dayanacağını ,

Sonunda ; hatta bunu çok iyi becermişler...
  • Arkadaşlar, filme aniden gittim. Yani hazırlanmamıştım. Arkadaş dedi "Biz Enginle Terminatör'e gidicez, sende gelir misin?" diye sordu. Gelirim dedim. 10 dk sonra çıktım. Terminatör 3 ü biraz izlemiştim sadece. Sadece savaş sahneleri. Kadın terminatör vs. Arnold Şıvayzanager .

4 e gittik işte. Film başladı. Harikaydı. Her saniye patlama olması pek gerçekçi değildi bence: Sırf filmin bütçesi fazla diye harcamışlar.

Konu süpermiş meğersem. Her şeyi süperdi filmin. Son of a bitch cümlesini herif "Hergele" olarak çevirmiş . Kimse anlamadı tabi küfür olduğunu. Filmin sonunda

Son of a bitch diyince John Connor herkes koptu. Sinema 1 dakka güldü resmen. Çünkü bu sefer doğru olarak yani "O....çocuğu" olarak çevirmişti. Ne kadar kültürsüz bir milletiz ya. Son of a bitch Amerika'da ve neredeyse tüm dizi filmlerde en çok kullanılan küfürdür. Kimse bilmiyormuş meğersem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Awesome -- 9 Haziran 2009; 1:49:05 >

• Bu arada unutmadan ,

Termınator 2 ; Sountrack yapan gruplardan Guns n Roses'da unutulmamış efsanevi şarkıları You Could Be Mine

Terminator Salvation'da tekrar dinledik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Am@deus -- 8 Haziran 2009; 2:40:36 >

Orjinalden alıntı: Am@deus

O Sahnede ikideki havayı vermeye çalışmışlar ,

Bırak arkadaşım neydi o öyle.Bildiğin sevgi pıtırcığı olmuşlardı olmamış bence orası..

Orjinalden alıntı: sendenbenden

quote:

O Sahnede ikideki havayı vermeye çalışmışlar ,

Bırak arkadaşım neydi o öyle.Bildiğin sevgi pıtırcığı olmuşlardı olmamış bence orası..

Sahne hakkında yorum yapmadım farkındaysan , İkinci filmdeki T-800 insanlarla kurduğu dialoglar malum Astalavista baby

Bu yapımda'da o havayı vermeye çalışmışlar filmin son bölümündede fazlasıyla bunu başarmışlar hatta ötesinede geçilmiş....

• quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTs

Konu süpermiş meğersem. Her şeyi süperdi filmin. Son of a bitch cümlesini herif "Hergele" olarak çevirmiş . Kimse anlamadı tabi küfür olduğunu. Filmin sonunda

sen anlamışsın ya diğerlerinin ne eksiği var

mühteşem olmuş ses efektleri mükemmel çok başarılı...koltuğa yapıştım kaldım filmi izlerken...

hele o büyük robot olan sahnede ordaki robotun sesi artı etraftaki arabaların sesi ve patlamalar gerçekten ağzım açık izledim...

Bu arada unutmadan ,

Termınator 2 ; Sountrack yapan gruplardan Guns n Roses'da unutulmamış efsanevi şarkıları You Could Be Mine

Terminator Salvation'da tekrar dinledik

Bunu yazmak için girmiştim konuya.
    Sinemaya gitmeden önce 1,2,3'ü tekrardan izledim. 2'den güzel değildi. Ama 3. filmden sonra bu iyi geldi. Gidilmesi gerekir.

• cuma günü sinemaya gittim. genelde sinemaya gitmeyi filmi sinemaya girmeden haftalar önce internetten indirmeye tercih etmem ama gittiğime deydi.
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • Filmin bir hatası mı yoksa nedir?

"Marcus Wright" 'ın yüzünün yarısı parçalanıyor, olaylar oluyor bir ara bayılıyor sanırım. Hasta kıyafetleri ile buluyoruz. Sonra tekrar "pis elbiseleri"ni giyiyor. Bu arada ne olup bitmiş nerden bulmuş nerden etmiş çok değil sanki.

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

quote:

Orjinalden alıntı: ChnGT/GTs

sen anlamışsın ya diğerlerinin ne eksiği var

haha çok komik.

We fought him hard we fought him well
    Out on the plains we gave him hell
    But many came too much for Cree
    Oh will we ever be set free?
  • 3. filmin yaptığı hatayı yapmıyor (hata: ilk iki filmle yarışmak). Sesler ve görsel efektler on numara, kıyatmet günü sonrası atmosferi başarılı. Önceki filmlere yapılan göndermeler insanda tebessüm yaratıyor ama filmden çıktığnızda aklınızda pek birşey kalmıyor. Çok büyük beklentilere girmezseniz iyi bir devam filmi seyeredebilirsiniz.
  • Film için yorum yaparsam T2(favori filmim) kadar güzel olmasada(kendimden de sıkıldım artık her filmi t2 ile karşılaştırıyorum) t3'e göre güzel olmuş,fakat son bölümlerini beğenmedim açıkçası daha güzel şeyler bekliyordum,yine de güzel film...

John, annesinin söylediğiyle babasının Kyle olduğunu zaten biliyor. Kendisi yok olmasın diye de savaş boyunca çocuğu koruyor. Çocuk 2027'ye kadar eşşek kadar oluyor tabi, John'da bunu annesini öldürüldüğün tarihe gönderiyor bir şekilde(valla o kısımları yeni filmler gelirse o zaman göreceğiz). Bu Kyle ile Sarah bi güzel şey yapıyor, aaa John doğuyor vs. vs.
    Geçmişte yaşanan bir olay gelecekteki insanın varlığını etkilemez.Benim geçmişimde annemi öldürseniz ben doğmadan şuanki hayatıma devam ederim çünkü ben bir kütleyim var olmuş durumdayım.Eğer annemi öldürmesseniz ben yine doğarım ama geçmişteki halim.

Buna en güzel örnek STAR TREK UZAY YOLU. Orda zaman olayı çok güzel işlenmiş.Kısacası geçmişi değiştirmek geleceği belki etkiliyebilir ama GELECEĞE DÖNÜŞ filmindek gibi sizi ortadan yok etmez.Çünkü siz bir varlık bir kütlesiniz artık oluşmuşsunuz...
  • Filmin dün 20:45 seasnsına gittim...

Hayretler içinde kaldım... Bu Filmi nasıl eleştirebilirler diye düşündüm...
    Mükemmel bir A-10 uçuş sahnesi ve bombalama ile başlayan filmi ilk anda işte budur benim beklentim buydu ben savaş istiyorum artık savaş başladı
    İnsanlık güçleride işin içinde , hikaye tam yerinde gidiyor dedim.
    Çok iyi bir geçiş filmi olmuş bence Kyle Reese'in bulunması , Makinalarına insanlarının duygularına hükmedemeyeceğinin gösterilmesi.
    Savaşın şiddetinin gösterilmesi.

Bilgisayarda yapılmış Arnold kafalı T-800'ün gözükmesi çok da az gözüküyor daha fazla olabilirdi en önemli eksik bu bence.

Yani Hikaye zaten buraya gidiyordu Savaş Savaş Savaş başka daha ne olabilirdi ki çekimler mükemmel sahneler çok güzel...
    Özel efektler bombalamalar harika bir saniye durmayan bir film... Bir Savaş filmi edasında çekimler bu kadar iyi yapılabilirdi diyorum...
    McG'ye haksızlık olmuş bence...Mükemmel çekmiş filmi...

Resmen Filmi Karalama Kampanyasıyla karalamaya çalışmışlar gibi geldi bana...
    Tamam Filmi eleştirebilirsin , ama bu kadar kötülenmesi saşırtıcı...

Aslında bir bakıma iyi oldu filme beklentim düştü....

8/10 veriyorum.

Eksiklikler:Müzikler çok kötüydü diyebilirim.
    Daha iyisi her zaman vardır daha iyisi olabilirdi....
    T-800 çok az gözüktü bu da Fanları etkilemiştir....

Director's Cut'u bekleyelim birde görelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 11 Haziran 2009; 13:01:29 >
    ASUS ROG Strix x570 E Gaming | AMD Ryzen 7 2700x 4.0Ghz OC | 2x8 GB G.SKill Trident Z RGB 3.0Ghz OC | Samsung 960 Pro NVMe SSD 512 GB | Western Digital SN530 SSD 256 GB | Seagate Barracuda 5 TB | Seagate Desktop HDD 6 TB | Western Digital White 10 TB | MSI GTX 1060 Gaming X 6 GB | Corsair Carbide 678c | MSI MasterLiquid 240ML RGB V2 | Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ Plus Gold PSU | LG 34WK650-W 34inç 2K Ultra-Wide Monitor | Epson EH-TW5300 3LCD 1080p 3D Projector | Creative SoundBlaster ZX | Creative X-Fi Extreme Gamer | Asus Xonar DSX | Sony STR-DH520 AV Receiver | Creative G500 THX 5.1 | Pioneer BDR-209EBK Bluray | Technisat Skystar HD2 | 4xSeagate Expansion 3 TB | 4xSeagate Backup Hub 8 TB | Canon Ixus 185 20.5MP Compact | Canon SX230 HS Compact 12.1MP | Xiaomi Mi 11T | Samsung Galaxy Note 5

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.