Şimdi Ara

Terkedildim berbat durumdayim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Iki hafta once seni seviyorum diyen kiz ufak bir hatamdan dolayi sildi beni ozur dilememe ragmen ne desem geri donmedi.

Ayrildiktan sonra Twitirdan uzgun duygular yazip, benim ona attigim sarkiyi paylasmis .bende uzgundur diye dusunup mesaj attim engelledi 2 hafta oldu acisi zamanla gecer dediler giderek artiyor hala kendimi durduramiyorum surekli sosyal medyadan ne yapmis bakiyorum .Her gun sabah kalbimde soguk bir buz kutlesi var gibi uyaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendini millete acındırıyor. Üzülmüyor üzülmüş gibu yapıyor, bana ilgi gösterin diyor. Seni çoktan silmiş hatta hiç yokmuşsun bence. Başkalarından ilgi arıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Ben de boyle dusunmustum .En son mesajimda ego tatmini yapiyosun sen dedim sacmaliyosun falan dedi,sordum sana attigim sarkiyi neden paylastin diye sorunlumusun sarkiyi sevdigim icin paylastim dedi engelledi.hala daha sen muhtesem bir hatasin diye birseyler yaziyo twittirdan .kimden ilgi bekliyo amaci ne sizce hocam

• hocam bu arkadşaa ne önerirsin nikinde skofeld sinema falan şzliyo kültürlü bi üye galşiba

@Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull
  • böyle kızlardan uzak dur yalan dolan hepsi
  • Sorunlumusun sevdiğim için paylaştım o şarkıyı demiş işte tam bir ilgi yollusu.Boşver uzak dur şöyle 3-4 ay sonra geri döner kendisi aha buraya yazıyorum.Ama 3-4 ay hiç takip felan etmiceksin yada belli etmiceksin yazmada bak nasıl geri dönüyor sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

hocam bu arkadşaa ne önerirsin nikinde skofeld sinema falan şzliyo kültürlü bi üye galşiba

@Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam hemen arastirdim michael scofield den esinlenerek nick almis
    Bu herifte gay oldugunu aciklamis
    Yavas yavas parcalar birlesiyor hocam az kaldi

@Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

quote:

hocam bu arkadşaa ne önerirsin nikinde skofeld sinema falan şzliyo kültürlü bi üye galşiba

Hocam hemen arastirdim michael scofield den esinlenerek nick almis
    Bu herifte gay oldugunu aciklamis
    Yavas yavas parcalar birlesiyor hocam az kaldi

@Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon

Alıntıları Göster
    hocam ben yorgunum

önce biraz dizi izleyecem

ama sabah işbaşı

sabah 7.47de görüşürmüyüz hocam

• Görüsemeyiz hocam yarin gec kalkacam oglen falan girerim

Cumartesi saat 7.05 te bulusalim bu konuda olur mu?

• Yeni birisini bul
  • hata neydi?
  • quote:

Görüsemeyiz hocam yarin gec kalkacam oglen falan girerim

Cumartesi saat 7.05 te bulusalim bu konuda olur mu?
    hafta sonu çalışmıyorum hocam dizi oyun falan yaparım vesya staç defeteri doldururm yoğun olurum
    @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull

• quote:

hafta sonu çalışmıyorum hocam dizi oyun falan yaparım vesya staç defeteri doldururm yoğun olurum
    @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull

Hocam bu staj defterininde ne var merak ettim
    Günluk falan mi yaziyon ilginc @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon

• quote:

quote:

Hocam bu staj defterininde ne var merak ettim
    Günluk falan mi yaziyon ilginc @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon @Epsilon

Alıntıları Göster
    ayne hocam gülük gibi üdşünebilrsin ama doldurmak çpk zor toplu dolrudmaya başlıcam yarınbigün hiç yazmadım daha@Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull @Kanatlandırmayan_Redbull

• Ya kardesim konuyu baltalamayin zevk mi aliyosunjz

• Hocam bu tarz kızlara mümkünse selam bile vermeyin bunlar tamamen pirim peşinde olan aklı fikri ilgi,para,melankolik tavırlar sahte yalan dolan hikayelerle dolu olur bunların..ve en kötü tarafı da senin gibi kalbi saf temiz olup seven insanları üzerek hayatların da bir acı bırakırlar göğüslerine.. o yüzden bunlara mümkünse yolu verip bir daha geri dönüş yapmayacaksın..Aslında daha fazlasını hakediyorlar ama Burda yazamıyorum anladın sen onu 😉

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hernos2 kullanıcısına yanıt
    Donse, yapacagimi biliyorumda donmez gibi hocam

Zaten onun telefonunda engelliyim.Twittirdan yazilariyla ilgi bekliyo benim attigim sarkiyi paylasiyor .soruyorum benim twitlerimi sorgulamak sana dusmez diyo ulan benim attigim sarkiyi paylasma o zaman

• Hocam Onceden hep o bana yazardi seni seviyorumlar kalp atmalar falan cok ufak bir bir hata yaptim onun hayatina karistim ailesine falan .bu hale geldi olay

• scofield_ kullanıcısına yanıt
    Sen daha çok merak et üstüne git sor ilgilen ve o biraz daha kanatlarını kaldırsın istiyor hala anlamıyormusun ? Bu işler böyledir kaçan kovalanır kanka sen boşver dediğimi yap umrumda olmasın öyle davran.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.