Çavuş
30 Temmuz 2018
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 15 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Arkadaşlar,daha önce youtube da 480p kalitede video izlediğimde daha net görüntü alıyordum,şuan ise 480p sanki 240p gibi ve 720p 480p gibi olmuş..

Böyle birşey varsa farkeden var mı? yoksa benim internetim ile mi alakalı? 

Merhaba,hayatımda ilk izlediğim ve efsane zevk aldığım bu anime devam edecek mi?,biterse gerçekten üzülürüm..

Bilgisi olan varsa 

İ5 6600k İşlemcim var arkadaşlar şuan halen kullanmaktayım herhangi bir problem yaşamadım fakat 5 yıllık işlemci sonuçta,

sizce bu performansta bir tık üstü olacak bir işlemci almam gerekir ise ne almalıyım. 

Merhaba,Kasa bilgisayarıma dizimle dokunduğum anda donup kalıyor ve kapatıp açmak zorunda kalıyorum.Ayriyeten bazen de çalıştırma düğmesine bastığım andan itibaren

Pc kendini 2 sn de bir açıp kapatıyor bunu sürekli tekrarlıyor.Bu açıp kapatma sorununu çözmek için ramleri söküp takıp fişleri çekip tekrar takınca düzeliyor.

Ve dizinle bazen dokunduğunuz zaman az bi kasa oynatmada ssd görmüyor..Aslında 3-4 farklı sorun var ama bu sorunları tetikleyen konu nedir? Anakart mı? yoksa ramler mi? ya da

Power supply mı? yardımcı olun arkadaşlar..
Merhaba arkadaşlar dün kredi kartımdan harcama yaptım ve bekleyen provizyon diye uyarılar var 24 saati geçmesine rağmen bir değişiklik olmadı sizce ne yapılması gerekiyor? ya da bankayı arayıp bununla ilgili birşey sormam gerekir mi
Ülkemiz de Suriyelilerin gelmesinden sonra 2.Sınıf vatandaş olduk.Dükkan açarlar vergi vermezler.Üniversiteye giderler puan şartı uygulanmaz.Sağlık hakları bedava,Her yıl bir çocuk yaparlar çocuğa verilen destekler ayrı.Çalışmayanlara maaş 1500 tl.Kimlik çıkartmaya gideriz bizden 17 tl alırlar onlardan para alınmaz birde yüzsüz yüzsüz Hala biz dönmeyiz savaş var sizin askerleriniz savaşsın derler.Ama olurmu hiiiç! biz müslüman ülkeyiz böyle düşünmemiz lazım bizim hakkımız yensin önemli değil yeter ki suriyeliler rahata ersinler..Sistemi bu hale getirenlerin allah belasını versin! Ülkemde çalışan işçilerin,Öğretmenlerin,(Sözleşmeli Öğretmen),Esnafların hakkını yiyenlerin allah belasını versin en kısa sürede hepsinin suçlu veya suçsuz sınır dışı edilmesini diliyorum.Benim ülkemde daha terör bitmemişken ülke ekonomisi batık vaziyetteyken bir de kalkıp suriyelilerlemi uğraşacağız? 10-15 yıla kalmaz bunlar iç savaşta çıkartırlar....
Wirelesss kulaklık alacağım beyler Beats,JBL,Sony arasında kalıyorum sebebi doların da etkisi ile beats iyice fiyat olarak uçtu bütce 300 TL tavsiyeleri bekliyorum.
Arkadaşlar yıllardır RPG oynadım en son Knight Online yi bıraktım 12 sene oynadım şuan darkorbite devam ediyorum bağımlı olmuşuz artık illa oyun oynuycaz varsa tavsiyeler alayım boşluktayım şimdiden ty.
Hakkında
Forum İmzası:
İntel Core İ5 6600K 3,5GHz 6MB işlemci
Sapphire Rx550 4GB OC 128Bit Ekran kartı
Zalman Z3 Plus 600LE 600W MidT ATX P.Supply+Kasa
WD 3,5' 1TB Caviar Blue SATA 3,0 7200Rpm 64Mb Harddisk
MSI Z170A PC Mate İntel Z170 Soket 1151 DDR4 3200MHz(OC) Anakart
GSKILL 8GB (2X4GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 2400Mhz Ram,
Transcend 128GB 370S SSD (560mb okuma/460 Mb yazma)
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
intel
Bilgisayar
desktop
Otomobil
mercedes
Otomobil
toyota
Otomobil
BMW
Mobil cihaz
Apple
Mobil cihaz
iPhone 8
Mobil cihaz
Operatör
turktelekom
ISS
Türk Telekom
Oyun Platformu
PC
Takım
Galatasaray
Steam
Steam
TV
LG
Ses Sistemi
Logitech
Notebook
Asus
Dünyadan Futbol
Kocaelispor
Kulaklık - Amfi
sony
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
Samsung
Ekran Kartı
MSI
Modem
TP-Link
Beyaz Eşya
Bosch
Milli Takımlar
Turkiye
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 150
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 8.330 (Bu ay: 189)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 49 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.