Şimdi Ara

BEN NAPİCAM!? DURUM GERCEKTEN CİDDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun(!) bir aradan sonra tekrar ben. Daha önce durumumu yazmıştım. Yaş 29 yaklaşık 12 yıldır her türlü psikolojik sıkıntıyı yaşıyorum girmedigim sınav ve mülakat kalmadı şu an bı yerde çalışıyorum meslek lisesi mezunu olduğum halde bı mesleğim yok kamu bitirdim 2.uni okuyorum ingilizce öğrenmeye çalışıyorum ama naparsam yapiim iş dönüp dolaşıp yine şu lanet kpssye geliyor ama benim kafam dopdolu hiçbir şey almıyor gerçekten napacagimi şaşırmış durumdayım nerden tutsam elimde kalıyor sürekli huzursuz gergin sınırlı ve üzgün hissediyorum sırf yaşamak için yaşıyorum tecrübeli arkadaşlar lütfen fikirlerini ve yorumlarını yazsınlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2. üniversitede ne okuyorsun yazmamışsın ama kamu yönetimi diplomasının hiç bir değeri yok.Sağlam okullardan,bölümlerden birinde okumuyorsan diploma ile iş bulmak zor.İngilizceye ağırlık ver.Ülkede milyonlarca mülteci niteliksiz işleri kapmış durumda.Çünkü çok ucuza çalışıyorlar.Bu vakitten sonra iyi bir meslek edinmek lazım.Yoksa karnını zor doyurursun.Öyle yada böyle bir uzmanlık alanı edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiletlerBiletxD

2. üniversitede ne okuyorsun yazmamışsın ama kamu yönetimi diplomasının hiç bir değeri yok.Sağlam okullardan,bölümlerden birinde okumuyorsan diploma ile iş bulmak zor.İngilizceye ağırlık ver.Ülkede milyonlarca mülteci niteliksiz işleri kapmış durumda.Çünkü çok ucuza çalışıyorlar.Bu vakitten sonra iyi bir meslek edinmek lazım.Yoksa karnını zor doyurursun.Öyle yada böyle bir uzmanlık alanı edin.
    İş güvenliği okuyorum bu saatten sonra nasıl meslek edinebilirim ki ya da uzmanlık alanı, bı de artık ingilizcenin de pek bı numarası kalmadığını söylüyorlar ki nispeten haklılar da

• Kpss'ye çalsicakasin baska çaren yok gibi.Büyük ihtimal meslek çikisli olduğun için alt yapin yok.Onları düzeltirsen yüksek alirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Kpss'ye çalsicakasin baska çaren yok gibi.Büyük ihtimal meslek çikisli olduğun için alt yapin yok.Onları düzeltirsen yüksek alirsin.
    Peki sizce meslek lisesi çıkışlı olup mesleğimin olmaması çok istisna bı durum mu yoksa bana mı öyle denk geldi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok mu çirkinim ? Tip konusu
    9 yıl önce açıldı
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.