Şimdi Ara

Terim, Rüştü'yü istemedi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Terim, Rüştü'yü istemedi

Milli Takım hocası, kampa gelen koordinatörü otelden çıkarttırdı.

Milli Takım'ın, Hollanda ile oynadığı maçtan önce yapılan kampta yaşanan olayın, Fatih Terim ile Rüştü Reçber arasındaki gerilimi gün yüzüne çıkardığı öğrenildi.

Milli takımlar genel koordinatörlüğüne atanan Rüştü Reçber'in de, kamp yapılan otele gelmesine Terim'in tepki gösterdiği ifade edildi. Milli Takım hocasının, yardımcıları kanalıyla haber göndererek, Reçber'in otelden ayrılmasını talep ettiği bildirildi.

Rüştü Reçber'in, Terim'in isteğiyle otelden şaşkınlık içinde ayrıldığı, bu tavır yüzünden oldukça sinirlendiği ve üzüldüğü vurgulandı. Fatih Terim'in, eski milli oyuncusunu koordinatör olarak görmek istemediği, kendi belirleyeceği bir ismi bu göreve getireceği belirtildi.

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in krizin daha da büyümemesi için devreye girdiği ve Rüştü Reçber'e yeni bir görev tanımlaması yapacağı öğrenildi.

Orhan Yıldırım

• Haber doğruysa yazık cidden. Nedir bu tahammülsüzlük.
  • yuh
  • Milli Takım'ın, Hollanda ile oynadığı maçtan önce yapılan kampta yaşanan olayın, Fatih Terim ile Rüştü Reçber arasındaki gerilimi gün yüzüne çıkardığı öğrenildi.

Milli takımlar genel koordinatörlüğüne atanan Rüştü Reçber'in de, kamp yapılan otele gelmesine Terim'in tepki gösterdiği ifade edildi. Milli Takım hocasının, yardımcıları kanalıyla haber göndererek, Reçber'in otelden ayrılmasını talep ettiği bildirildi.

Rüştü Reçber'in, Terim'in isteğiyle otelden şaşkınlık içinde ayrıldığı, bu tavır yüzünden oldukça sinirlendiği ve üzüldüğü vurgulandı. Fatih Terim'in, eski milli oyuncusunu koordinatör olarak görmek istemediği, kendi belirleyeceği bir ismi bu göreve getireceği belirtildi.

Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in krizin daha da büyümemesi için devreye girdiği ve Rüştü Reçber'e yeni bir görev tanımlaması yapacağı öğrenildi.

• kendini padişah sanacağı yere gitmiş millete emirler yağdırıyor. afferin sana.
  • Kaynak: Fanatik

http://www.fanatik.com.tr/terim-rustuyu-istemedi_3_Detail_91_340272.htm

başka haber olsa inanmazsınız, 40 yılın başı doğru yazacakları mı tuttu ?
  • Konu+Resim uyumu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terime Taş (Mancini)
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Kaynak: Fanatik

Haberin yalanlanıp yalanlanmayacağını bekleyinde önce sonra fanatik zaa triplerine girin lütfen. Burda kimse kesin yorum yapmamış zaten. Haber doğruysa yönünde yapılıyor bütün yorumlar. Böyle gereksiz ragelere hiç gerek yok kusura bakma. Fatih Terim ile Ünal Aysal arasındaki telefon olayınıda Telegol söylemişti ilk hatırlatırım. Bu olay ortaya çıktıktan itibaren yaklaşık 1 hafta herkez yalan haber diye dalga geçti ama doğru çıkınca susup kaldı. Eğer böyle bir iddia varsa ortada bekleyeceksin. Ne körü körüne yalanlayabilirsin ne de doğruluğunu kabul edebilirsin. Bu kadar zor değil bu dediğim...

• Olay böyle mi gerçekleşti net bir bilgi var mı acaba ? eğer böyle yapıldıysa üzücü bir durum sonuçta milli takım adına önemli hizmetler vermiş bir kaleciden bahsediyoruz...

Diğer yandan Fatih Terim'in istediği kişiyi getirmek istemesi kadar doğal bir durum yok , çünkü başarısızlıkta sorumlu tutulan kendisi olacağı için kendi belirlediği kişilerle çalışması en mantıklı olan
  • quote:

Milli Takım'ın, Hollanda ile oynadığı maçtan önce yapılan kampta yaşanan olayın, Fatih Terim ile Rüştü Reçber arasındaki gerilimi gün yüzüne çıkardığı öğrenildi.

ben de buna anlam veremiyorum. nasıl yazacaklar başka , gazete uslubu böyle olur zaten. öğrendik , belirttik diye hicbir gazetede gördün mu . takımdaki oyuncular gazeteci olmadığına göre bilgiyi 3. ağızdan alıyorlar ve 3. ağızdan alınan bilgi böyle yazılır zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazuach

quote:

Kaynak: Fanatik

Haberin yalanlanıp yalanlanmayacağını bekleyinde önce sonra fanatik zaa triplerine girin lütfen. Burda kimse kesin yorum yapmamış zaten. Haber doğruysa yönünde yapılıyor bütün yorumlar. Böyle gereksiz ragelere hiç gerek yok kusura bakma. Fatih Terim ile Ünal Aysal arasındaki telefon olayınıda Telegol söylemişti ilk hatırlatırım. Bu olay ortaya çıktıktan itibaren yaklaşık 1 hafta herkez yalan haber diye dalga geçti ama doğru çıkınca susup kaldı. Eğer böyle bir iddia varsa ortada bekleyeceksin. Ne körü körüne yalanlayabilirsin ne de doğruluğunu kabul edebilirsin. Bu kadar zor değil bu dediğim...

ben haber yalan demekten ziyade ne zaman kaynak fanatik olsa burdakiler kesin yalan gözüyle bakıyordu, şimdi gelen yorumlara bakıyorum sanki haber doğru gibi yazmış bir kaçı.

Bu çelişkiyi belirtmek istedim.

• Muhtemelen Rüştü başka bir nedenden ayrıldı otelden QTM de fırsattan istifade yazdı senaryoyu.
  • Rüştü --Ben geldim hocamm

Terim -- Sen gelme ulan ayııı
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

kendini padişah sanacağı yere gitmiş millete emirler yağdırıyor. afferin sana.

Fatih Terim'in çalışma biçimi böyle. Takımına TD yapıyorsan bunları bilip, kabul edeceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESESGS

quote:

Orijinalden alıntı: gtrskyline

kendini padişah sanacağı yere gitmiş millete emirler yağdırıyor. afferin sana.

Fatih Terim'in çalışma biçimi böyle. Takımına TD yapıyorsan bunları bilip, kabul edeceksin.

takımıma TD falan yapmıyorum benim elimde olsa kapıdan içeri almam. bizi satıp gidişlerini unutmadım ben. bazı arkadaşların yaşı genç olabilir ama ben UEFA yıllarını da hatırlıyorum takımı nasıl yarı yolda bıraktığını. bu ben kralım ben en iyisiyim ben ne dersem o havalarını bıraksın artık. Estonya ile romanyayı yenmekle olmuyor o işler.
  • Artık favori gifim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.