Şimdi Ara

Terim'in zemin yorumu: 'Rezalet'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Terim'in zemin yorumu: "Rezalet"

Schalke 04 ile 1-1 berabere kalan Galatasaray'da Fatih Terim, mücadelenin ardından konuştu.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bir defa kendi sahamızda kendi sahamızın rezaletiyle başlamak lazım. Schalke takımına da öyleydi tabi. Açıkçası bu seviyelerde yapılmayacak hatalar vardı, onu yaptık gol yedik. 4'e 1 gidiyoruz, top bizim ayağımızda, bu seviyede bu hatalar olmaz. Direkten dönen topumuz var, böyle yerlerde fırsat yakaladığınızda atacaksınız. Devreye 1-0 önde girsek başka şeyler konuşuyor olurduk. O gol moralimizi bozdu. Tekrar toparlamak istedik. İkinci gole onlar da çok yaklaştı ama olmadı. Bugün çok iyi değildik, bunu kabul etmek gerekir. Zaman zaman çok iyi fırsatlar yakalamıştık. İkinci yarı da akıllı ve doğru çıkamadık. Sneijder-Drogba-Burak düzeninde oynadık. Golden sonra pozisyon da yarattık ama yapılan kötü hatalar bu skoru ortaya çıkarıyor. Son saniyelerde gol yemek hem onlara moral oldu, hem bizi bozdu. Amrabat'ı almak mecburiyetindeydik, Riera'ya da yardım etmesi açısından önemliydi."

İkinci maçla ilgili sorulan soruya "Daha iyi bir zeminde oynayacağımız kesin. Tabi tek problemimiz zemin değil. Tabi başka bir starateji ile oynayacağız. Böyle düşünmek lazım. Skor olarak istediğimizi alabilirdik. 2. raundda elimizden geleni yapacağız.." dedi.

Burak Yılmaz'ın performansıyla ilgili, "Mutluyum onun adına. Her geçen gün daha iyiye gidiyor. Birinci golden sonra bir tane daha atabilirdi. Drogba kendisi de götürebilirdi o pozisyonda, iki olabilirdi. Ümit edelim gollerine Schalke'de de devam eder." ifadelerini kullandı.

• Senin maç yönetimin mükemmeldi zaten sıkıştın mı yönetime inceden giydir anca.
  • asıl rezalet sendin hoca saklanma zeminin arkasına schalkede aynı zeminde çatır çatır oynadı.
  • HEP SENİ KORUYORUM AMA BU MAÇTA BU TAKIMIN ALTINDA EZİLDİN HOCA HİÇ MÜDAHELE ETMEDİN HAMİTİ NASIL 60 a kadar SABRETTİN ANLAMIYORUM EVDE ÇILDIRDIK RESMEN DİREK AMRABATI ALICAKTIN SOLA ONU SAĞA BURAK FORVET DROGBA ARKADA SNEİJDER OLSAYDI BUNLARı DELERDİK.
  • demiyorsun ki evet yanlışdizdim takımı, adamlara orta sahayı bıraktım oynasınlar izleyelim istedimdemiyprsunda kalmışsın burda yok zemin yok bilmem ne.
  • Zemin o kadar kötüydü ki o kötü zeminde Schalke bize futbol dersi verdi. Biz haldır huldur ileri vururken adamlar soldan sağa, sağdan sola deli gibi pas alışverişi yapıp savunmayı deldiler. Biz ileri atacağız Drogba indiricekte bizim futbol fakiri oyuncularımız gol atacak. Bir kerede hata bende de. Sneijder gibi oyuncun var sözde defansa yardım etmesi için Amrabat'ı almışmış. Sanki Amrabat'tan sonra hiç işlemedi rakibin kanatları. Amrabat sayesinde 2 yi yiyorduk Draxler köşeyi isabetlese. Sneijder'ın yapması gerekeni Drogba yaptı. Tam tersi olsaydı Snejder yapsaydı Drogba uc oynasaydı bugün bunları konuşmayacaktık Terim. Zemin diye ağlamanın luzümü yok.
  • Senin sneijder ı sol açık oynatman normal ilk yarı saatli bomba Sabri'yi oyunda tutman normal zemin bozuk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Üstteki arkadaşlar Bloklanmalık. Hamitin direğe vurmayıp kaleyi nişanlasaydı bu yorumlar olmayacaktı. Skor taraftarları sizi.
  • Schalke nin tek paslarlar 10 saniyede bizim ceza sahamiza dogru girmesini neye bagliyorsunuz Sinyor?
  • skor mu maçı izlemedin mi usta ? shalke oynadı biz baktık resmen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Butwhoan

HEP SENİ KORUYORUM AMA BU MAÇTA BU TAKIMIN ALTINDA EZİLDİN HOCA HİÇ MÜDAHELE ETMEDİN HAMİTİ NASIL 60 a kadar SABRETTİN ANLAMIYORUM EVDE ÇILDIRDIK RESMEN DİREK AMRABATI ALICAKTIN SOLA ONU SAĞA BURAK FORVET DROGBA ARKADA SNEİJDER OLSAYDI BUNLARı DELERDİK.

Tamamen katılıyorum. Fatih hoca konusu da dahil. Hep koruduk laf ettirmedik ama eleştiri de yapılacak hak etti bu sefer. Çıkar Hamit-Sabri, Al sağa eboue-burak, şino forvet arkası, drogba tek forvet, sola amrabat bak oyuna ondan sonra...
  • quote:

Orijinalden alıntı: A35A

Schalke nin tek paslarlar 10 saniyede bizim ceza sahamiza dogru girmesini neye bagliyorsunuz Sinyor?

Vallahi bunun cevabını ben de çok merak ediyorum
  • benim yorumum---terim rezalet.
  • Fatih Hoca ya sormak lazım...Sen bu Sneijder e 5 milyonu neden veriyorsun ? Sol kanatta oynatıp, 45 dk görev vermek için mi diye....Sahanın kötülerindendi akşam Fatih Terim
  • Schalke'nin defans iki adımda santra noktasını geçiyordu. sen rezalettin bu maçta malesef
  • Fatih Hoca haklı beyler, zemin mükemmel olsaydı kaç yerdik bilmiyorum
  • Zemin rezalet, tribünler rezalet, Hamit rezalet, Sabri rezalet, Terim hepsinden rezalet.
  • inanilmaz birşey forumda fatih terim eleştiriliyor..!!!

ve henüz kraldan çok kralcılarda gelmemiş konuya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw 1 maç be , yuh artık.

1 maç adam hata yapmış olsa ne olur.

Ligde 1.'sin , CL de gruptan çıkmışsın , bu maçta bir şekilde berabere kalmışsın , futbol bu arkadaş.

Hemen adama yapıştırıyorsunuz.
  • zemin kötü olabilirde şalke li futbolcular uzayda oynamadılar maçı
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.