< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Terim'den TD olmuyor da kimden oluyor mesela? Kim gelsin istersin? Biraz gerçekçi ol ama. TD'ye verecek çok paramız yok, lig dandik olduğu için abartı hocalar da gelmez. Senin ütopik dünyanda Terim'den iyi olan ve bize gelebilme potansiyeli olan hoca kim birader?
|
Bak buraya bak bak aha tam alnının ortasına bloğu yapıştırdım. Trollü ciddiye alıp ta cevap vermeyin bloklayın geçin beslemeye gerek yok.
|
Baştan sona yalan.
13-14 sezonunda kulübe 40M zarar ettiren transferleri Terim değil Mancini yaptı. Sezon başında alınan Bruma’yı falan hesaba katacaksan o transferden kar ettik. Mancini’nin transferleri ise ne futbol oynadı ne de kar ettirdi. Tarık Çamdal’ın parasını hala ödüyoruz. Kovulma sebebi de iddia ettiğin gibi başarısız olması değil. Ünal Aysal defalarca kendi ağzıyla Terim’den sportif anlamda son derece memnun olduklarını söyledi. Terim eğer o dönemde ayılmasaydı Şenol Güneş o iki şampiyonluğu rüyasında bile göremezdi. İki sene sonra Terim geri geldi ve durum ortada. En sonunda ben oynamıyorum diye bırakıp gitti. Terim’in o dönemde kovulması Türk futboluna rekabeti geri getirmiştir. Eğer Aysal- Terim ikilisi sorunsuz devam etseydi şu anda Türkiye’nin Bayern Münih’i olmuştuk. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uAslAnkara -- 13 Mart 2019; 16:36:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |