Şimdi Ara

Lucescu: 'Süper Kupa'yı alan bendim Terim değil'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Lucescu: 'Süper Kupa'yı alan bendim Terim değil'

Lucescu: "Süper Kupa'yı alan bendim Terim değil"

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Mircea Lucescu, Real Madrid maçı öncesi şok bir çıkış yaptı. İşte Rumen teknik adamın o sözleri...

Shakhtar Donetsk ile sözleşme yenileyen Mircea Lucescu bazı açıklamalarda bulundu.

Rumen DigiSport kanalında yayımlanan Regele isimli programa konuk olan Mircex Lucescu, Real Madrid-G.Saray eşleşmesini değerlendirirken, "Herkes 2000 yılında G.Saray'ın, Real Madrid'i yenip Süper Kupayı kazandığı maçı konuşuyor. Tüm başarı Terim'e mal ediliyor. Ama o maçta G.Saray'ın başındaki hoca bendim. G.Saray'la UEFA Kupasını kazanmış oyuncuların pek çoğu da Avrupa'nın büyük takımlarına gitmişti. Süper Kupa'yı Real Madrid'in elinden alan Fatih Terim değil bendim" diye konuştu.

YILLIK 2.3 MİLYON EURO ALIYOR

Donetsk Futbol Kulübü ile 25 Mart'ta iki yıllık kontrat imzalayan Lucescu, 2013 yazında bitecek kontratını iki yıl daha uzattı. Rumen medyasında çıkan haberlerde teknik adamın maaşına 500 bin avro artış yapıldığı yazılmıştı.
    Lucescu, Shakhtar Donetsk'ten yıllık 2,3 milyon avro alıyor.

• Sözleşmesi uzatılınca; muhtemelen de gelen bir soru üzerine bu açıklamayı yapmıştır.

Kaldı ki ne olmuş yani. Haksız mı?
  • Terim'den sonra gel ve bir daha kazan o zaman.
  • Hakan Şükür disinda kim gitmisti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah razı olsun, bir şey mi dedik sanki Adam alınmış hemen
  • Bi tarafta haklı bi tarafta haksız süper cupta karşılaşan olan takımların nerelerden gelmidiğini bilmiyor galiba
  • Uefa kapısandan sonra Hakan Şükür ve Fatih Terim dışında kimse gitmedi diye hatırlıyorum. Hakan yerine Jardel, Fatih Terim yerine Lucescu geldi.

Oturmuş bir kadro vardı devamında da şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık. Süper kupayı Lucescu aldı buna kimse itiraz etmiyor ki zaten. Lucescu böyle çıkış yapacak bir adam değildi benim hatırladığım kadarıyla, sorulan bir soru üzerine benzer bir açıklama yapmıştır medya büyütmüştür.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

Uefa kapısandan sonra Hakan Şükür ve Fatih Terim dışında kimse gitmedi diye hatırlıyorum. Hakan yerine Jardel, Fatih Terim yerine Lucescu geldi.

Oturmuş bir kadro vardı devamında da şampiyonlar liginde çeyrek final oynadık. Süper kupayı Lucescu aldı buna kimse itiraz etmiyor ki zaten. Lucescu böyle çıkış yapacak bir adam değildi benim hatırladığım kadarıyla, sorulan bir soru üzerine benzer bir açıklama yapmıştır medya büyütmüştür.

Uefa kapısa ne lan, nasıl becermişim onu
  • haberi okuyunca aklına kenan komutan gelen bi ben miyim ya istanbulu ben fethetım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dri-fit

Hakan Şükür disinda kim gitmisti?

Emre-Okan. Geçen sezon ortasındada Tugay
  • 1 nisan mi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fazlagiç

quote:

Emre-Okan. Geçen sezon ortasındada Tugay

Pardon Emre çirkefinin kupa sevincindeki görüntüsü aklıma geldi. Haklısın bi Hakan Şükür
  • herkes bu sene gs üstünden prim yapıyor trabzonlularda daha hala selçuk burak bizim adamlarımız diyorlar.yazık.
  • Böyle Haberler adamı nette dolaştırır.. Yüzde yüz yalan haber ama araştırayım dedim. Digisportu buldum regele diye program bulamadım belki ismi yanlış yazılmıştır. lucescu diye arattırdım.

http://www.digisport.ro/Widgets/Search/site-search?lucescu

o sayfada çıkan haberden şu haberi açtım galiba kastedilen haber bu

http://www.digisport.ro/Sport/SPECIAL/Amintiri+dupa+12+ani+Hagi+si+Lucescu+s-au+certat+rau+in+vestiar+

Romence bilmediğim için translate ile romence-ingilizce ceviri yaptırdım ve bu haberde geçen Kupayı terim değil ben aldım ibaresini bulamadım ve hatta Terim ile ilgili hiç bir ibare yok.. Türk medyasından uzak durmak gerek..

• doğru söylemiş adam üstüne kiralık oyuncularla şampiyon yaptı bizi.
  • quote:

Umit davala?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lucescu gelmiş geçmiş en iyi td lerden biri idi. saygıyı hakediyor.

keşke kalsaydı. o gitti. fatih terim geldi. ilk transferi 35 yaşındaki trabzonlu abdullah oldu. o kadar diyim daha dimiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Böyle Haberler adamı nette dolaştırır.. Yüzde yüz yalan haber ama araştırayım dedim. Digisportu buldum regele diye program bulamadım belki ismi yanlış yazılmıştır. lucescu diye arattırdım.

http://www.digisport.ro/Widgets/Search/site-search?lucescu

o sayfada çıkan haberden şu haberi açtım galiba kastedilen haber bu

http://www.digisport.ro/Sport/SPECIAL/Amintiri+dupa+12+ani+Hagi+si+Lucescu+s-au+certat+rau+in+vestiar+

Romence bilmediğim için translate ile romence-ingilizce ceviri yaptırdım ve bu haberde geçen Kupayı terim değil ben aldım ibaresini bulamadım ve hatta Terim ile ilgili hiç bir ibare yok.. Türk medyasından uzak durmak gerek..

O attığın haberle alakası yok bu haberin ki gerçek.Bir tek gazetenin kıytırık bir haberi değil bu.Ntvspor dahil bütün spor gazete ve kanallarında çıktı nerdeyse...

Bu herhangi bir "bilmemne gazetesi özel" veya transfer haberi değil.Bu tür haberler yalan çıkmaz. Çıkacaksa gider Fanatik'in mesela "Sneijder'la röportaj Fanatik Özel" tarzı haberlerinden şüpheleneceksiniz. Burda adı geçen kanalın her şekilde dava açmaya hakkı vardır kendileri üstünden yapılan en ufak bir yalan habere ki bunu hiçbir türk yayın organı göze alamaz.

• Nedense bu konu hep böyle düşünülür hatta bazı fantastikler 2002 deki 3. lüğü terim ve gs ile bağlantı kurmaya çalışırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manero

Nedense bu konu hep böyle düşünülür hatta bazı fantastikler 2002 deki 3. lüğü terim ve gs ile bağlantı kurmaya çalışırlar.

Haklisin, Milli takimdaki 8 oyuncuyu Fatih Terim yetistirmemisti, 8 oyuncuda GSli degildi. 8 oyuncu+Rüstü, Alpay ve Yildiray ilk11i tamamla, sonra Terim ve GSnin basarisi degil de.

Konuya gelince, Fatih Hoca Uefa kupasini kazanan, yetistirdiği elit yerli oyuncularin olduğu bir oyuncu grubu miras birakmisti. Basarida rolü cok büyük.

Lucescu Turkiyede 4 yil kaldi, ben yetistirdiği yerli bir oyuncu hatirlamiyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.