sizce sercan ilk yarıdan beri bize saç baş yoldururken terim görmedimi ??
ne koşu yapabiliyor ne ayağına tıp geldimi tutabiliyor ne ayağında top varken pas atabiliyor ne top çalabiliyor ne ofsayttan kaçıp pozisyona girebiliyor . bu neydi yaa resmen 10 kişi oynadık ve bunu fatih hoca görmedimi ?
bilerek yönetime mesaj atmadıysa ben fatih hocayı tanımıyorum...
Alınırken başından dedim balon oyuncu diye. Anca G.Saray farklı önde iken girecek. Elmander'de etkisiz kalıyor onun yüzünden bence.
75 dk nasıl dayandı terim rieraya ona şaşıyorum ben . önce garanti oynayacaksın. her önüne gelen çerez değil . 4-2-3-1 oynasa selcuk melo önde emre engin yiğit ilerde elmander çıksa hiç değilse 1 puan bile garanti olurdu. sercan 11 oyuncusu değil. bi bursada olur ama gs da olamaz çünkü bize karşı hep kapalı oynuyor takımlar..
quote:
Orijinalden alıntı: Stones_
Alınırken başından dedim balon oyuncu diye. Anca G.Saray farklı önde iken girecek. Elmander'de etkisiz kalıyor onun yüzünden bence.
Fark ettiniz değil mi , Elmander 4-5-1 sistemindeyken muazzamdı...Baroş'un ilk haftalarında da iyiydi lakin , Başka bir eş futbolcuya 4-4-(2) adam ölü gibi...Ben bu adamın Elmander olduğuna inanamıyorum bu yüzden... Fatih hoca haftaya tek forvet oynatmalı...
Aynı şekilde Sercan , GalataSaray'ımıza yakışmıyor !
Yabancı genç yetenekliler haldır haldır idmanda sahada çalışır yıldız olur. Genç yetenekli Türkler 3 büyüklere geldimi havaya girer alemlerde dolaşır. Sercanın beyinin yarısı yok. ztn bursa yollarında corvette ile 270 km hız yaptığında başladı herşey gece hayatı vurdum duymazlığı.
Sercan topu ayağa dolama dersi vermeli. Böyle devam etsin, ona verilen şansı harika değerlendiriyor!
Bu takım 4-3-3 falan oynayamaz sezonun ilk yarısı gördük, fatih hoca hem doğru olanda ısrar ediyor ki haklı yönetime de mesaj göndermiş oluyor.
Sercan bugün adeta eski takımına gol atmamak için uğraştı gibi geldi bana, umarım yanılıyorumdur..
ben melo değişikliğini anlamadım. riske etmemek için mi çıkardı yoksa gerçekten kötü bulduğu için mi? tamam harika oynamadı, fakat ondan önce çıkması gerekenler vardı diye düşünüyorum. sizce?
quote:
Orijinalden alıntı: Smee
ben melo değişikliğini anlamadım. riske etmemek için mi çıkardı yoksa gerçekten kötü bulduğu için mi? tamam harika oynamadı, fakat ondan önce çıkması gerekenler vardı diye düşünüyorum. sizce?
bencede çıkmaması gerekiyordu ama çok artislik yaptıgı için cıkardı
sercan gerçekten bursaya karşı oynamamak için elinden geleni yapıyor. ilk yarıdaki maçtada çok bariz şekilde belliydi bu. hadi ofsaytları geçtim kaleciyle karşı karşıya kalacağı bir çok pozisyonda hızını kesti topa yetişmemek için.
Bilerek yaptıysa hak veririm ben olsam bende yapardım şu anda.
quote:
Orijinalden alıntı: phob0ss
Bilerek yaptıysa hak veririm ben olsam bende yapardım şu anda.
Rieraya tüm takım hayretle bakarken bir pozisyonda o bile çıkacağını bildiği halde oyundan tam kopmuştu ona rağmen çıkarmadı fatih terim bencede mesaj yollamış olabilir alın ışte sol açıkta adam yok forvette adam yok diye yoksa tek forvet sonra solda enginle başlaya bilirdi sonra derdiler yok sercan niye oynamadı ıspanyol top cambazı:)riera bu parayı yedekte kalmak içinmi alıyor al ışte ünal başkan takım bu atak bile yapamayan bursaya gol atamadık yuuuuh diyorum
Ne mesaji ucmayalim Terim bu tarz olaylari seviyor. Elinde kendi kurdugu takim kurgusunu bozmadan oynatabilecegi elamanlar vardi. Yapmadi bugun aldigi riskte tutmadi. Yani bazi gercekler var Fb macina kadar Riera ve Kazimin oldugu kanatlar hic calismadi, Riaranin bölgesi emre ile dolmustu malesef diger taraf zaten Kazim olmadimi iyice cöküyor bugun gene belli oldu yani Kazimi bile aradik Normal kadro yapicakti eski maclardaki farkli degisim istedi bu sefer yemedi iste yoksa Bursada öyle fazla bir futbol falan yok. Oyuncu degisikliklerindede hata yapti Kazimi orta saha gibi falan oldukca ayarsiz oldu ama o halde bile pozisyon var ama bugun olmadimi olmuyor. Aslinda sakatlik ve ceza olmadigi sürece basit düsenerek oynattiginda cok iyi bir hoca, mac icinde sonuca göre hamle yapabilme kabiliyeti yüksek ama bazen karistiriyor Cogunun dedigi gibide sol bek, acik icin oyuncu gerekli degil mutlaka sag acik ve daha öncede dedigim gibi Barosun saglam versiyonu söyledikmi biz kötü oluyoruz ama güvenemezsin Barosa.
ve şuanda çok çok acil bir sol veya sağ açık transferi şart.
Bence de bir risk aldı ve transfer olmazsa takım bu şekilde olur anlamına getirdi...bu ilk defa olmuyor, yönetim istediğini yapmadiginda genelde o hafta takım kötü oynuyor))))) ama nasıl oluyor bilmiyorum))))))))) komplo teorisi.....
ve şuanda çok çok acil bir sol veya sağ açık transferi şart.
Sercan daha 20 yaşında kiralanmalı bence ilk 5'e oynayan takımlardan birine veya yurtdışındaki büyük liglerden birine fransa olabilir.
Riera Riera diye çok bağrılıyor ama arkasında oynayan Balta ondan beterdi yine dün akşam , bir oyuncu çalım attığı rakibini geçemezmi yahu bu adam geçemiyor , pas veremiyor ileriye devamlı soldan yüklenmeye çalışıyoruz iş dönüyor dolaşıyor Balta'nın baltalığı yüzünden batıyor.Sabri dün akşam rezaletti ama dikkatle izleyin Sabri oyuna katkı yapmaya çalışırken oyunu ileriye taşımaya çalışırken cesurca oynuyor ve kaybediyor Balta ise tam tersi ben bu kadar korkak ürkek oyuncu görmedim arkadaş bir Allah'ın kulu görsün artık bu takımın ilk ihtiyacı sol arka oyuncusu.
Balta,Sercan,Sabri,Riera dün akşam çok kötülerdi.
Ancak değinmeden geçemeyeceğim oyuna sonradan giren Yiğit gireli 5dk olmuşken bile pozisyonu kovalamıyor izliyordu , böyle oyuncudan bi şeye fayda gelmez , İmparator en kısa sürede uyaracaktır eminim...