Şimdi Ara

Fatih Terim geldiğinden beri hangi oyunu oynuyoruz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar sadece sormak istiyorum, Fatih hocaya laf atmak falan değil amaç. Fatih terim geleli 2 yıl oldu 2 sezon geçti. Ama ben ya malım ya da takımda sıkıntı var. Herkesin bir oyun anlayışı oluyor genelde. Bizimki 2 yıldır ne? Nasıl bir taktiğimiz var? Pres futbolu mu, uzun pas futbolu mu, kontraatak mı, anadolu takımı gibi defansa yatmak mı ne? Düzgün ispatlı bir şekilde cevap verin? Fatih Terim geldiğinden beri hangi oyunu oynuyoruz???

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Sizin bildiğiniz tek tip oyun anlayışını oynayabilmek için bir kere 4-5 senedir sürekli birbiriyle oynayan birbirine alışmış futbolcular gerekiyor. Bunu yapamayan takımlar maç içerisinde taktik anlayışlarını değiştiriyor. Galatasaray da, zaman zaman önde basıyor, bazen geri çekilip kontra arıyor, bazen pas ile rakip takımı yoruyor. Senin takımının iskeletini sene sonu gidecek kiralıklar oluşturuyorsa böyle bir futbol oynamak zorundasın.

    Klopp şu anki Liverpool'u oturtmak için 5 sene harcadı, 5 sene. Kolay değil öyle forum köşelerinden sallamak.

    Bir takımda her sene 5-6 futbolcu değişiyorsa, ancak bu kadar futbol oynayabilir. FFP'den bir haber ütopik beklentiler içinde sallıyorsunuz ancak, başka da bir şey yaptığınız yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felsefesever -- 17 Şubat 2020; 13:12:39 >
  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    saçma sapan taraftarlarımız olduğu için Genelde futbol bölümüne yazı yazmıyorum.

    Takım iki senedir şampiyon olduğu ve Türkiye Ligi'nde en yüksek geliri elde ettiği halde neden transfer yapılamıyor.

    Geçen sene onyekuru çok iyi oynamasına rağmen neden takıma alinamayip Babel alınmak zorunda kaldı.

    Bu yapılan transferlerin ve giden oyuncuların hocanın tercihi olduğu sanılıyor.

    Nerdeyse hiç bonservis vermeden yapılabilecek en iyi transferler yapılmaya çalıştı.

    Hem en yüksek gelire sahip olmana rağmen transfer yasagin var hem de şampiyon olmak zorundasın.

    Bu ligde on sene ustuste şampiyon olup bir sene ligi ikinci bitirirsen dünyanin en işe yaramaz hocasisin.

    Sistemli bir takım isteniyorsa ilk önce mali sorunlardan başlayıp duzelteceksin.iyi oyuncuları elinde tutup daha iyilerini takıma alacaksin. Bir iki kötü sezona sabredeceksin vs vs.

    Bizde herşey teknik direktörde.

    En iyisi fatih terimi kovup Abdullah Avcı gibi bir sistem hocası getirmek.

    Herkes rahat eder.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hic bir oyun oynamiyoruz. Onu savunmak icinde yazmis birisi. Bir oyun icin 4 5 seneye ihtiyac var diye. Yuh.

    Fatih terim aradigi 11 i bulsun diye bu sene 32 kisi oynadi takimda. Bu turkiye rekoru.

    32 farkli oyuncu gs formasi ile maca cikti hala oyun yok ortada. Fatih terim ile bu kadar ve boyle iste. Ben alistim artik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bir tane soru sordum ve cevap istedim cevapta gelmedi. Biri Liverpooldan örnek veriyor. Ajax, porto, benfica vs, bunun gibi takımlarında belli bir oyunu ve kalitesi var. Ama 5 sene aynı kadroyla gitmiyorlar devamlı oyuncu yetiştirip gönderiyorlar, alıyorlar ve hala aynı şekilde oynayıp aynı başarıları yakalıyorlar. İlla 5 senede kadro kurmakla mı uğraşacaz.

    Diğeride aldığımız gönderdiğimiz oyuncuları Fatih Terim'in rızasıyla gerçekleşmediğini zannediyor. Daha kampın başında bi oyuncu transfer edildiyse hemen, o oyuncuyu teknik direktör istemiştir. Onyekuruyu aldırmayıp Babeli alan adam Fatih Terimdir.
    Madem FFP yüzünden oyuncu alamıyoruz, madem gelirlerimiz yüksek ve kasada para var. Ozaman altyapıya harca o parayı, altyapıya düzgün konsiyoner, antrenör falan getir. İlla takımı 30 yaş üstü ile mi dolduracaz.

    Ha beni 2 mağlubiyette takımı, hocayı satan taraftarlardan sanmayın. Ama bi yanlışlık varsa da eleştiririm. Fatih Terimi allah gibi gösterip durmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adurantek -- 17 Şubat 2020; 14:17:8 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Buyur bunu oynamaya çalışıyoruz. Ayağa pas, topu kaptırdığın zaman topun etrafına kümelen, rakip oyuncuyu uzun oynamaya ya da hatalı pas yapmaya yönlendir, hücumda topu kanatlara aç ve en uygun pozisyonu bulana kadar pas yap. Skoru aldıktan sonra kanatlardaki hızlı oyunculara topu gönder bir nevi kontra atak. Geriye düştüğün zaman kanatlara, kanatlardan içeriye, kanatlardan orta, paslarla rakibin aralarına kaç. Genel olarak oyun anlayışımız bu zaman zaman yapıyoruz zaman zaman yapamıyoruz. İzlemiyorsunuz ki siz kardeş. İzleseniz göreceksiniz birde izlemek var izlemek var önyargıyla izlemek var birde normal izlemek var. Önyargıyla izlediğin zaman Guardiola'nın futbolunu bile beğenmezsin çünkü hata aramak için izliyorsun.
    https://twitter.com/pcollinna/status/1229182754081902594



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 17 Şubat 2020; 18:58:56 >




  • Ya biliyorum da benim anlatmaya çalıştığım bizim yıllardır belli bir oyunumuz var mı yok mu diyorum. Bu oyunu 7 8 maçtır oynuyoruz. Ondan öncede geriden devamlı pas yaparak rakibe top göstermeden, rakibin zayıf bi anını yakaladığımızda da ileri uzun top atılan dünyanın en sıkıcı oyununu oynadık. Ondan önceki sezonda yine abuk sabuk bir oyun.

    Anlatmaya çalıştığım belli bir standartımız yok. Bu oyunu keşke hep oynasak ama sende biliyosun ki biz gelecek sene böyle oynamayacağız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Onyekuruyu fatih terim istememismis.klubu adamı satacağız demiş sana vermemiş.bonservise para ayiramiyorsun.mecburen bonservissiz oyuncu seçiyorsun.

    Hoca seçmiş oyuncuları elbette ama bonservisi olmayan yada takımların ilk yirmiye almadığı kiralık oyuncular arasından seçmiş.

    Kasada para yok finansal dair Play'e girmisin.hoca her sene şampiyon olup kulübe çok iyi bir gelir getirmesine rağmen eli kolu bağlı transfer konusunda.

    Porto Ajax falan bizim lige pek uymaz.adamlar adamlar oyuncu yetiştirip astronomik fiyatlara satabiliyor.yeteneginin farkında olan genç oyuncular kendini göstermek için daima fransa.portekiz tarzı ligleri tercih eder.o liglerden Avrupa'nın elit takımlarına geçmek çok kolaydır.

    Uzan uzun yazmaya gerek yok.turkiye Ligi'nde genclere yatırım yapıp sürekli şampiyon olan Avrupa'da başarılı olan takım pek yok.

    Ligde kısa hesap yapılır ve şampiyonluk hedeflenir.sampiyon olmassan kovulursun.

    Bu şartlarda hiçbir teknik direktör genç futbolcu yetiştirmeye odaklanamaz.gunu kurtarmaya çalışır.

    Ligde zihniyet degismedikce bizim lig bu kadar.

    Takım sistemi içinde yazayım.sistem oluşturan takımlar kimdir başarıları nelerdir.İki senedir ne yapıyorlar.bu ligde oynamiyorlar mi?

    Mesela örnek verdik Abdullah avcının bir sistemi var.takimin başında görmek istermisin yada Aykut kocaman tam sistem adamıdır takımın başında görmek istermisin?

    Her neyse laf lafı açıyor yazı uzuyor.fazla uazatmaya gerek yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 17 Şubat 2020; 14:49:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Paldür-küldür taktigi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oikidoki

    Hic bir oyun oynamiyoruz. Onu savunmak icinde yazmis birisi. Bir oyun icin 4 5 seneye ihtiyac var diye. Yuh.

    Fatih terim aradigi 11 i bulsun diye bu sene 32 kisi oynadi takimda. Bu turkiye rekoru.

    32 farkli oyuncu gs formasi ile maca cikti hala oyun yok ortada. Fatih terim ile bu kadar ve boyle iste. Ben alistim artik.
    Kaliteli oyuncu bonservisi ödeyecek paran yok, mecbur kiraliyorsun ve sene sonu gidiyor oyuncu mecburen.

    Ajax, Porto, Benfica diyen arkadaşa Allah akıl fikir versin diyorum. Birisi gelmiş geçmiş en iyi altyapıya sahip. Diğer ikisi tüm Portekizce konuşan coğrafyaya hakim ve menajerlerin kucağında resmen.

    Niye Ajax gibi olamıyoruz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Topa sahip olma oyunu oynuyoruz 2 yıldır , kör dahi görür bunu bi Terim düşmanları göremedi.Oyun göze hoş geliyordu gelmiyordu , oyuncular düzgün uyguluyor uygulayamıyor , kadro bu oyuna uygun değil onlar başka konular ama kör değilsen 5dakikada çözersin oyunun ne olduğunu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.