Şimdi Ara

tercih listesi(tıp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun bir maratondan sonra sonunda listemi hazırlayabildim.. hangisi tutar once daha sonra da her turlu onerilerinize , yorumlarınıza acıgım .. tesekkurler simdiden..

mf3 4967

edit... uludağ sonradan eklendi 8 - akdeniz 9- kocaeli olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SepticFlash -- 2 Ağustos 2011; 3:07:06 >

• 8 veya 9 dan biri gelir büyük ihtimal
  • teşekkürler yorumun için . bu sene sıralamalar düşecek mi ne olacak , suanki ilgi durumu nasıl acaba ?
  • 8 veya 9 hiç düşünme bu ikisinden biri gelir.
  • %90 ihtimalle Akdeniz Üni
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

%90 ihtimalle Akdeniz Üni

akdeniz yerinde sayacak yani dedigine gore inşallah hocam
  • uludağ 900 geri gitmez gibi kardeş antalyada yurtları bile araştırmaya başla bence.yalnız çukurovayı yazmamışsın bir adanalı olarak çok kırıldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dgs ile hemşirelik tercih etmek
    3 yıl önce açıldı
    Tıp için hangisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: btr9

uludağ 900 geri gitmez gibi kardeş antalyada yurtları bile araştırmaya başla bence.yalnız çukurovayı yazmamışsın bir adanalı olarak çok kırıldım

hocam çukurova çok uzak ya.antalya istisna .
  • Uludağ Üniversitesi belki gelebilir; ancak düşük bir olasılık veriyorum. Büyük umutlarla bağlanma yani. Çünkü burasının 900 civarı gerilemesi zor.

Orası gelmezse, Akdeniz Üniversitesi gelebilir. Buna biraz daha yüksek olasılık veriyorum; ama yine de büyük umutlarla bağlanma. Çünkü bunun başarı sırasının öne kayıp seninkini geçme olasılığı da yok değil.

Orası da gelmezse, Kocaeli Üniversitesinin gelme olasılığı yüksek.

Bilmiyorum, fazla mı karamsar yorumladım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C1E9C52E6 -- 2 Ağustos 2011; 11:19:28 >

• %85 akdeniz gelir.Bende akdeniz yazacam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :AlacaKaranlık:

Uludağ Üniversitesi belki gelebilir; ancak düşük bir olasılık veriyorum. Büyük umutlarla bağlanma yani. Çünkü burasının 900 civarı gerilemesi zor.

Orası gelmezse, Akdeniz Üniversitesi gelebilir. Buna biraz daha yüksek olasılık veriyorum; ama yine de büyük umutlarla bağlanma. Çünkü bunun başarı sırasının öne kayıp seninkini geçme olasılığı da yok değil.

Orası da gelmezse, Kocaeli Üniversitesinin gelme olasılığı yüksek.

Bilmiyorum, fazla mı karamsar yorumladım?

yok , yok reel bir açıklama olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SepticFlash -- 2 Ağustos 2011; 18:44:01 >

• bro kocaelı yazcam felan dıodun neden vazgecip kocaeliyi antalyaynın altına yazdın.acıklar mısın bulduklarını ben tam tersını düşndüüm.kocaeliyi antalyanın ustune yazdım
  • ben de kocaeliyi üste yazmıştım ama simdi tereddütlüyüm ya. kocaeli sadece istanbula yakın olduğu için o bölgeden gelen iyiöğrenciler tarafından tercih ediliyo yoksa bi numarası yok falan deniyo. iyice kafam karıştı :S
  • ya yok ben okuyan 2 arkadaşımla ve baska okuyan mezun 5 kişiyle konustum hepsi iii dedi.hatta arkadaşımın bi arkadaşı ceraahpaşaya gecıs yapmıs burdakı eğitim kocaelınden daha kolay demıs gectıkten sonra.ama akdenızdede hazırlık var işte.1 seneye degıcek kadar fark var mı fark olsa bile
  • önemli olan ihtisası nerde yaptığın deniyo genelde doktorlar tarafından.
  • kafam karıştı yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: SepticFlash

kafam karıştı yine

bro sen neden antalyayı uste yazdın acıklasana.bildiklerını son konusmamızdan sonra ogerendıklerını.ben kocaeliyi baya baya arastırdım 7 8 kişiyle konustum ıcıme sınmıstı yani.sen ole yazınca bende suphelendım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmtpz16

quote:

kafam karıştı yine

bro sen neden antalyayı uste yazdın acıklasana.bildiklerını son konusmamızdan sonra ogerendıklerını.ben kocaeliyi baya baya arastırdım 7 8 kişiyle konustum ıcıme sınmıstı yani.sen ole yazınca bende suphelendım

diğer konuda yazmıstım 1dk editleyeyim , buraya yazayım .

edit:

hocam anlık bir düşünce oldu, o kadar araştırmama rağmen..ne bileyim antalya daha hoş geldi bir an gözüme..hazırlık filan dert etmeyecegim sanırım - eger gecemezsem 1 sene alısma evresi olur diye dusundum.. eğitim olarak - kampüs olarak - şehir olarak - antalya daha önde gibi duruyor.. ayrıca bir de elimizde ing. diploma olacak ..her ne kadar sene sene tus başarıları değişse - birbirleriyle yarışsalar da intern leri de kocaeliye göre daha rahatmış ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SepticFlash -- 5 Ağustos 2011; 2:11:02 >

• quote:

quote:

quote:

kafam karıştı yine

edit:

hocam anlık bir düşünce oldu, o kadar araştırmama rağmen..ne bileyim antalya daha hoş geldi bir an gözüme..hazırlık filan dert etmeyecegim sanırım - eger gecemezsem 1 sene alısma evresi olur diye dusundum.. eğitim olarak - kampüs olarak - şehir olarak - antalya daha önde gibi duruyor.. ayrıca bir de elimizde ing. diploma olacak ..her ne kadar sene sene tus başarıları değişse - birbirleriyle yarışsalar da intern leri de kocaeliye göre daha rahatmış ..

antalyayı bencede üste yazın 1 sene götürebilir bizden ama çok şey kazandırır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: onami

quote:

quote:

quote:

kafam karıştı yine

edit:

antalyayı bencede üste yazın 1 sene götürebilir bizden ama çok şey kazandırır bence

nasıl bole bı kanıya vardın ndn

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.