Şimdi Ara

Ankara Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği hakkında ne düşünüyorsunuz? Tercih edilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hacettepe bilgisayar istiyordum ama olmayacak gibi duruyor. Ankara Üni. ye kaydım ben de. Pişman olur muyum? Imkanları nasıldır ? Ankarada yaşıyorum yurt vs. bilgilerini sormuyorum daha çok eğitimi, kendimi geliştirme adına bana katacaklarını ve sosyal yaşantıyı merak ediyorum. Yardımcı olabilecek birileri varsa memnun olurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kampüsünün olduğu yer çok kötü bomboş biyer ingilizce ve türkçe eğitim veren bilg müh kontenjanları var ama ikisinde de dersler genelde türkçe işleniyormuş arkadaşım okuyor ondan biliyorum . Akademik kadrosu da bilgisayar mezunu falan değil hep farklı alanlardan.
  • gaziye git onun yerine ankara mühendislik kampüsü gölbaşında herkes pişman oraya gittiği için

ankaraya 1 saat uzaklıkta

mezunlarını ve orada okuyanları bul onlar sorular sor

eğitimi için de gayet güzel orada okyuan arkadaşlarım var mobile oyun geliştirmeye daha 1den başlıyorlardı
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    yoo ingilizce işleniyor ingilizce için hiç türkçe yok derslerini 1 hafta girmiştim arkadaşım sayesinde
  • Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Hocam egitimi gayet guzel derken ankara yı mı gazi yi mi kastettiniz anlayamadım? Gazi bana bi soguk geliyor neden dersen bilmiyorum.

• Ankara üni ingilizce eğitimi kötü diyorlardı PC eğitimini bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

yoo ingilizce işleniyor ingilizce için hiç türkçe yok derslerini 1 hafta girmiştim arkadaşım sayesinde
    Ben gitmedim derslerine ama arkadaşım okuyor o söylemişti hocaların ingilizcesi pek yok diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gazi yazma bence.Ben de Gazi Hukuk biraktim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Thomas Silverstein T kullanıcısına yanıt
    orası doğru
  • ama gideceğin yerin kampüsüne falan bak nerede falan sonra şok olma
  • Gölbaşı kampüsü merkeze 30-40dk uzak göl manzaralıdır arkadaşlarım memnun ama ben ankara üni kimya müh bıraktım bu sene eğitim her şey leşti bilgisayar için aynı şeyi söyleyemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.