Şimdi Ara

tercih listesi(tıp) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mhmtpz16

quote:

Orijinalden alıntı: onami

quote:

Orijinalden alıntı: SepticFlash

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SepticFlash

kafam karıştı yine

bro sen neden antalyayı uste yazdın acıklasana.bildiklerını son konusmamızdan sonra ogerendıklerını.ben kocaeliyi baya baya arastırdım 7 8 kişiyle konustum ıcıme sınmıstı yani.sen ole yazınca bende suphelendım

diğer konuda yazmıstım 1dk editleyeyim , buraya yazayım .

edit:

hocam anlık bir düşünce oldu, o kadar araştırmama rağmen..ne bileyim antalya daha hoş geldi bir an gözüme..hazırlık filan dert etmeyecegim sanırım - eger gecemezsem 1 sene alısma evresi olur diye dusundum.. eğitim olarak - kampüs olarak - şehir olarak - antalya daha önde gibi duruyor.. ayrıca bir de elimizde ing. diploma olacak ..her ne kadar sene sene tus başarıları değişse - birbirleriyle yarışsalar da intern leri de kocaeliye göre daha rahatmış ..

antalyayı bencede üste yazın 1 sene götürebilir bizden ama çok şey kazandırır bence

nasıl bole bı kanıya vardın ndn

bi kere mezun olunca elinde ingilizce diploma olacak mezun olduktan sonra eğer yurt dışı düşüncen varsa onunla uğraşmayacaksın ayrıca. internlik daha kolay kocaeliye göre şehir ve üniversite olarakda üstün akdeniz. tus başarısı önemsiz kişisel başarı çünkü. ayrıca arkadaşın dediği doğru hazırlık olursa da bir sene alışma ve rahatlama olur öss stresi atarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onami -- 5 Ağustos 2011; 2:31:22 >

• ya kocaelındede ıng ogretıolar sadece hazırlık die 1 yıl calmıolar tıp 1 de derslerı var.hem su ıng dıploma alma mevzusu ne ben bılmıorum.akdenızdede eğitim turkce değil mi nasıl ıng dıploma alcaz ki
  • quote:

ya kocaelındede ıng ogretıolar sadece hazırlık die 1 yıl calmıolar tıp 1 de derslerı var.hem su ıng dıploma alma mevzusu ne ben bılmıorum.akdenızdede eğitim turkce değil mi nasıl ıng dıploma alcaz ki

http://bologna.akdeniz.edu.tr/diploma-eki
    burda var herşey ing diploma hakkında.
    ayrıca pdö sitemini en iyi uygulayan ünilerden bir tanesiymiş.
    ama tek sıkıntın senin açından uzak olması eve.
  • aynı sıkıntı bende de var tutarsa cekicez cilesini artık ne yapalım gülü seven di......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SepticFlash -- 5 Ağustos 2011; 2:44:47 >
  • mf3 te 3490.yım tercih listemi soyluyorum.

1. marmara tıp
    2. gazi tıp
    3. 9eylul tıp
    4. kocaeli tıp

9eylul hakkında bıraz kararsızım cunku ılk ıkısı zaten olmuycak 9eylul ve kocaelının olma ıhtımalı yuksek. ama ben kocaelınde oturuyorum o yuzden 9eylulu yazsam mı yazmasım mı karar veremedım hala. yazı tura attım kocaelı cıktı. ama kesın karar veremedım. evımde daha rahat edıp ders calısma ortamım daha ıyı olur ama 9eylul de kocaelı yanında daha ıyı derecesı. acaba gıdıp ızmırde okumaya degcek bı fark var mıdır? benım yerımde olsaydınız ne yapardınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emincan123

mf3 te 3490.yım tercih listemi soyluyorum.

1. marmara tıp
    2. gazi tıp
    3. 9eylul tıp
    4. kocaeli tıp

9eylul hakkında bıraz kararsızım cunku ılk ıkısı zaten olmuycak 9eylul ve kocaelının olma ıhtımalı yuksek. ama ben kocaelınde oturuyorum o yuzden 9eylulu yazsam mı yazmasım mı karar veremedım hala. yazı tura attım kocaelı cıktı. ama kesın karar veremedım. evımde daha rahat edıp ders calısma ortamım daha ıyı olur ama 9eylul de kocaelı yanında daha ıyı derecesı. acaba gıdıp ızmırde okumaya degcek bı fark var mıdır? benım yerımde olsaydınız ne yapardınız?

Bence elleme boşver gayet iyi tercih.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.