Şimdi Ara

tepe lambası ve siren sistemi yasak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu benim 2 yıldır aklımda olan bi plandı ama yeni araba almayı bekliyordum!Duyduğum kadarıyla 2 ay önce istanbulda emniyet şeridini kullanan birkaç kişi yüzünden tüm türkiyede yasak edilmiş.Doğrumu sivil araçlarımıza tepe lambası siren sistemi vs. metaryalleri takamıycak mıyız ben aydında oturuyorum burdada yasak mı acaba ?

• Yasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbir zaman serbest olmadı ki... Siren, çakar, tepe lambasının normal araçta işi ne? Keşke daha sıkı kontroller ve daha caydırıcı cezalar olsa...
  • Taktiriyorum bu hafta A4'e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamda polis gördüğünde bişey demiyomuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

tamamda polis gördüğünde bişey demiyomuş

Taktır o zaman... Ceza yiyince aklın başına gelir.
  • alemin uyanığı sen misin?

millet saatlerce trafikte beklesin,beyfendi acil durumlarda ambulans,itfaiye,polis türü araçların geçeceği yolu sirenlerini açarak geçsin.oldu canım,kahvede ister misin?

sen kullanırsan o şeridi,o kullanırsa,ahmet,mehmet kullanırsa,ambulans hastasını nasıl zamanında yetiştirsin hastaneye,itfaiye nasıl zamanında yetişsin yanan binaya,bu senin evinde olabilir.onu geçtim,emniyet şeridine geçip tekrar normal şeride geçen araçların trafikte frenlemeden dolayı dalgalanma adını verdiğimiz yavaşlamaya sebep olduğunu biliyor musun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Park lambası ne işe yarar?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2013 den sonra 1500 tl cezası olacakmış
  • Abi ben zaten kuşadasında oturuyorum ben laf olsun diye taktırmayı düşünüyordum onun dışında bi amacım yok!
  • hocam ne diye takıyorsun ki? kendini kime ispatlayacaksın? bu nasıl bir basitliktir ?
  • yok serbest kesin takmalısın bence süper bişi. polislere de kontrol ettir güzel olmuş mu diye.

hey allahım ya boşa oksijen tüketen ne çok insan var.
  • poliscilik ve ambulanscılık oynamak istiyorsanız lütfen oyuncak arabalarda yapın bunu.
    bence yapılan olay sahte polis uniforması ile dolaşıp insanları korkutma ile eşdeğer.
  • yasak değil tabiiki...
    kırmızı ışıkta geçmek, alkollü araç kullanmak, emniyetten gitmek vs vs bunların hiç biri yasak değil aslında hurafe şehir efsanesi. İnanmıyorsan yarın yılbaşı dene bak sıkıntı yaşamayacaksın...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman yasaktı kardeşim.Hatta şimdi zamda geldi baya bi cezaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir devlet dairesinde çalışıyorum geçen gün resmi yazı gelmişti içişleri bakanlığından (sanırım) kamu araçı olsa bile yasak diye
  • Kuşadası'nda serbestmiş arkadaşım, mutlaka taktır derim...
  • ne çok apaçi var. apaçi örnekler bkz. film yasak olur laf olsun diye film takılır,
    mercekli xenon yasaldır, ama cakma beyaz ampulu taktırıp kendisine küfür ettirirler,
    siren,ikaz sadece emniyet ve sağlık araçları içindir ama dikkat çekmek ve ayrıcalık görmek isteyenler takabilir.
  • Yok yasak değil ondan kimse takmıyor. Öyle olsaydı Her şahinde bulunurdu...
  • Her zaman yasaktı...

Alemin uyanık geçinenleri,çıkıntılar her zaman oluyor malesef.
  • bu tepe lambası kullananaları trafiğe arayıp plakasını verip şikayet etsek polisler bişey yapıyor mu? yoksa direk bimer imi arayalaım.

ben ankara da ikamet ediyorum. böyle bir araba görsem asla yol vermiyorum hatta önüne geçip hızını kesiyorum. genelde de aracın ön tarafında siyah giyimli iki adam oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.