Bu işin ustaları trafik polisleridir.Onlara taktır.
Satışı serbest, kullanımı yasak.
Bunu forumda defalarca konuştuk. Polisin önünden tepe lambası ile geçip polisin durdurmadığına defalarca şahit olanları da okuduk. Parasını verinde en kral olanını da takıyorlar. Camlar filmli plakada 06 TC ile başladı mı bitti zaten.
Bende ondan bahsediyorum polis görsede ses çıkarmıyor !Ama saçma yani en azından durdurup kontrol etmeli !
araçta tepe lambası ne olaki,derdimiz nedir?taktınız tepe lambasını,açtınız sireni,
sonra??????
quote:
Orijinalden alıntı: serkaf
bu tepe lambası kullananaları trafiğe arayıp plakasını verip şikayet etsek polisler bişey yapıyor mu? yoksa direk bimer imi arayalaım.
ben ankara da ikamet ediyorum. böyle bir araba görsem asla yol vermiyorum hatta önüne geçip hızını kesiyorum. genelde de aracın ön tarafında siyah giyimli iki adam oluyor.
Arkadaşım o önde oturan iki takım elbiseli adamın kulağında kulaklık ta varsa iyice bir yavaşla önlerinde. Sonra olanları burada paylaşırsın :)
cevap süper
yassah kardeşim yassah
yassah kardeşim yassah
quote:
Orijinalden alıntı: TEZ_TEX
quote:
Orijinalden alıntı: serkaf
bu tepe lambası kullananaları trafiğe arayıp plakasını verip şikayet etsek polisler bişey yapıyor mu? yoksa direk bimer imi arayalaım.
ben ankara da ikamet ediyorum. böyle bir araba görsem asla yol vermiyorum hatta önüne geçip hızını kesiyorum. genelde de aracın ön tarafında siyah giyimli iki adam oluyor.
Arkadaşım o önde oturan iki takım elbiseli adamın kulağında kulaklık ta varsa iyice bir yavaşla önlerinde. Sonra olanları burada paylaşırsın :)
dediğini de çoktan yapmıştım, yani siz yazmadan önce. hiçbirşey olmadı arkamda paşa paşa yavaşladı. hemde en sol şeritte oldu bu dediğim. hatta sonra yol verirken direk onlara baktım. biri de dönüp bana bakmadı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme