Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.271
Cevap
437
Favori
633.807
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MNG ise evet direk yola çıkınca güncelleme geliyor gümrüğe girdiğini falan göstermiyor sanırım ama sizin kalem sayısıda az heralde çünkü bende tahmini teslim 18 ağustos olarak görünüyor

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    10 parça eşya var pakette 13 temmuzda sipariş verdim 22 temmuzdan havalimanına geldi sonra ses seda çıkmadı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 16 temmuz sipariş vermiştim. 30 temmuz gümrük işleri tamamlanıyor ve bir daha hiç güncellenmiyor. MNG kargo ile gelmesi gerekiyor yoğunluktan ötürü mü böyle yoksa ürünler kayboldu mu ne oldu neden gelmiyor

• RustyCohle R kullanıcısına yanıt
    Sizin yine iyi gümrük işlemleri bitmiş ama gecikmenin sebebi Mng nin işgüzarlığı yoksa gümrükten çıktıktan sonra kaybolmaz kolay kolay

• VodkaRed V kullanıcısına yanıt

Sizinki bile gelmediyse ben umudu keseyim yavaştan

Ya o şekilde ilerlemiyor süreç geçen 26 temmuzda havalimanina gelen paket gümrükten çıktı daha sonra 21 temmuz paketti olan geçti gümrük neye göre nasıl çalışıyor anlamıyorum sanırım bölge bölge geçiriyorlar tarihle alakası yok gibi ...

Bu adi heriflerin çalışma mantığını oldum olası anlamadım zaten. 20 ağustosa kadar gümrükten çıktığını bilsek en azından yasadan etkilenmeyelim gerekirse bir o kadarda MNG bekletsin yapacak bişey yok yeterki gümrük işlemleri bitsin

• Temu ile görüştüm. Gümrüğe erken girer %30dan vergilenirse farkı iade edeceklermiş.

• DreamSs kullanıcısına yanıt
    Onu nereden bileceksin ki kim söyleyecek hic inandirici gelmedi

• RustyCohle R kullanıcısına yanıt

Kargo hareketlerinden hocam. Yürürlük tarihinden önce girerse %30'dan geçer. Tabi şu anki hıza göre bu imkansız.

2 ağustos hocam 24 temmuz sipariş 2 ağustondan bu yana bekliyorum.

Aslında bekleyecektim ama bu gümrük kanunu vs çıkınca MT ile konuştum, beklememi istedi. Son tarih 16 ağustostu. Tabi benim paket 3700 olduğu için geçmez dedim. Birkaç kere daha MT ile görüştüm. Onlar buradaki mng ile mi görüştü bilmiyorum. Ama son görüşmemizden sonra güncelleme geldi. İki gün sonra da elime ulaştı.

Bir de ayın 8ine kadar havaalanında yazmasına rağmen günceleme gelince ayın 1inde gümrüğe girdi diye değişti yazı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salih028 -- 9 Ağustos 2024; 12:7:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Tahmini ne zaman verilir kargoya? Hepsiburada da aynı gün vermişlerdi bu DHL.

• 650 liralık ürünün 490 vergi çıkıyor 30 euroyu aşıyor toplamda. Hangi kısma bakacaz vergili tutara mı vergisiz mi?alırsam geçer mi ürün?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WinPeAcE kullanıcısına yanıt

Vergiler dahil olması gerekiyor çünkü 150 euro iken güncel kur ile vergiler dahil 5300 tl civarına tekabül ediyodu yani değişmediyse vergi dahil tutar geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 9 Ağustos 2024; 13:22:21 >
  • WinPeAcE kullanıcısına yanıt
    Aldığım ürün 30 euro geçmeyecek vergi ayrı ..

• Manyetizma kullanıcısına yanıt

ben 25 temmuzda ikinci siparişi verdim 3 ağustosta adrese teslim edildi

• Mng kargo 1 çalışanla işleri halletmeye çalışıyor
    Bu kader çok bekletilmesinin başka bir açıklaması olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MNG ne yapıyor anlamadım gerçekten. 24 Temmuzdan beri gümrükte sipariş, 7 Ağustosta gümrükleme bitti dedi ama hala ses seda yok. İşin kötüsü malum kararname yayınlanmadan 2 gün önce sipariş vermiştim onu da MNG ye verdiler. O kesin kalacak gümrükte, hiç umudum yok.

İki alışveriş keyfimiz vardı...

• Çok hızlı maşallah. Bir de şuna bakın, havaalanına indikten sonra gümrüğe girmesi nerdeyse 2 hafta sürdü:

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Bu da diğeri, 30 temmuzdan beri gümrüğe giremedi:

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.