Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (464. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: K4TL14M , dieselsingle , mguldenn , moss218 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü6 Mobil
5 sn
9.271
Cevap
437
Favori
633.786
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Son üç siparişimin ikisini claimcredit birisini de wincredit ile verdim hocam. Takip edin, geliyor 3-4 günde bir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt

Teşekkürler bu da iyiymiş gerçekten. Ben de claimcredit ile yaptım bu sefer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2000 + 900 gelirse almayın. 900 olanı bile 150 150 şeklinde veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteway_twilight -- 14 Ağustos 2025; 10:1:29 >
  • Limit aşmak için yerel satıcı ürünlerini kabul ediyor sistem. Bilmeyenlere ipucu olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whiteway_twilight -- 14 Ağustos 2025; 10:26:41 >
  • Temu da bir siparişim iki parça şeklinde gelecek peki gümrükte tek sipariş mi 2 sipariş olarak mı geçecek, 4 siparişim oldu bir tane daha sipariş vermeyi düşünüyorum sorun olur mu acaba.

• siyasiyabend S kullanıcısına yanıt
    Sınırı geçme durumu olursa TEMU sizden TC numarasını değiştirmenizi istiyor yoksa sipariş verdirmiyor.

Siz yine de kargo takip no.larını kontrol edin. Bazen aynı sipariş 3-5 parçaya bölünse de kargo kodu aynıysa tek sipariş sayılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 14 Ağustos 2025; 16:56:10 >
  • claim credit 1500 tl ye 1300 tl verdi kontrol edin bugün ilkkez bu orana çıktı normalde 800 veriyordu tek sipariş

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal0067 -- 19 Ağustos 2025; 0:16:31 >
  • Kredi iadesi ve discount777. Anlamsız bir şekilde 1 aydır hesabımda çalışmıyor,son siparişlerimde zorunlu şekilde iade edip para iadesi almıştım ordan ban falan gelmiş olabilir mi kötü niyet diye mi etiketledi acaba .kredi iadesiz alışveriş yapmam bu şekilde

• Wincredit çok değişmiş puanları vergili fiyattan veriyodu en son yine aynı mı? Eğer vergisiz ise bu puanı tamamlamak çok zor ilk alışverişe %0,39 veriyor. Yakın zamanda alışveriş yapan bilgi verebilir mi? Kaç kaç alışveriş yapmamız lazım?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 460461462463464
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.