Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Efe R.A. Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.881
Cevap
423
Favori
591.241
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MH'ne bu durumu yazdım 2 tane %20 alt limitsiz kupon verdiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi 30 dan verdiğimiz sipariş 60 a tabii olacaksa gelen ürünü almazsak geri iade mi oluyor para ne kadar sürede elimizde olur..

• İçerideki kredi bakiyesinden ödeme yaparak 30 euro altında sipariş versek sorun olur mu acaba?

• vincentvega kullanıcısına yanıt
    Yüzde 60 vergi ödemek istiyorsan sıkıntı olmaz hani 1000 liralık siparişin ödeme ekranında 1600 tl olacak zoruna gitmezse al

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nasıl bir ülkede yaşıyoruz arkadaş. Şu ürünü %100 vergi ile alsan bile kargo ücretsiz olduğu sürece Türkiye'den daha uyguna geliyor. Nasıl kazıklanıyoruz 6kat pahalı satmak ve sonra indirimli göstererek milleti uygun bir şeyler aldığına inandırmaya çalışmak değişik bişey.

• MNG de kargosu uzun süredir bekleyen arkadaşlar,

Müşteri hizmetlerine ulaşıp şikayet kaydı oluşturun, dün ben görüştükten sonra patır patır teslimata geçti kargolar.

• diğer ülkelerdede böyle saçma sapan limit ve vergi varmı diye ayarlardan bölge değiştirdim, hiçbir ülkede ne limit ne vergi var. hatta bazı ürünler o ülkenin para birime çevirince türkiyeden daha ucuza geliyo. örnek olarak ben gürcistan yaptım, siz size uygun akrabalarınızın olduğu, gidip gelebileceğiniz başka bi ülke yapabilirsiniz. türkiyede 455 tl olan bi dijital mikroskop gürcistanda 29.48 lari (1 lari 12,46 tl) 367 tl oluyo. eğer gürcistanda bi adres verebiliyosanız oraya kargolatıp, ürün geldiğinde gidip almak baya avantajlı olabilir. ne vergi var ne limit ne kargo ücreti. gürcistan kadar olamadık utanç verici. sınırdan geçerken 470 euro limit var sanırım onu geçmediğinizde problem olmaz, zaten aldığınız ürünleride pakedinde geçirmezsiniz kullanıyomuş gibi yanınıza aldığınızda onun değerinimi biçecekler.

ticaret bakanlığına göre yurt dışından alışveriş yapınca yerli üretici zarar ediyomuş, başka ülkeler neden vergi getirmiyo onların yerli üreticisi yokmu, siyasal islam işte budur. işleri güçleri yalan dolan zengini daha zengin etmek halk asla umurlarında değil. bunlar yüzünden artık türkiyede yaşamaktan nefret ediyorum.

• du_da D kullanıcısına yanıt
    Nasıl şikayet kaydı oluşturulacak nasıl yazalım. Gecikme söz konusumuydu ben her yazdığımda 12 agustos son gündür diyorlar daha Gecikme söz konusu değil hersey normal görüyor falan diyorlar sizde Gecikme varmiydi bilgi verirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VodkaRed -- 9 Ağustos 2024; 9:40:11 >

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    Çantayı satıyorlar sandalye değil.

• VodkaRed V kullanıcısına yanıt

Eyvallah başkan saol. Başlıkta kamp sandalyesi de yaziyor. O kafamı karıştırdı.

• Yapayzeka037 kullanıcısına yanıt
    Takma olur öyle şeyler ben geçen balık tutmak için RC gemi bakıyordum 450 tl ye buldum hemen satın aldım daha sonra başka modelleri var mi diye bakinirken o gemilerin 4000 - 5000 hata 8000 tl olanlarını gördüm vay be çok ucuza aldım diye sevinirken fark ettim ki taşıma çantasını almışım oluyor böyle şeyler

• du_da D kullanıcısına yanıt

Bence size öyle denk gelmiştir şansınıza. Ben kaç tane kayıt oluşturdum tahmini teslim 18 ağustos yazdığı için sürecin normal işlediğini beklememi söylüyolar. 27 temmuzdan bari havalimanında görünüyor ki bence MNG den ziyade gümrükte sıkıntı var yoksa gümrükten çıksında mng ne zaman getirirse getirsin önemli olan yasa çıkmadan gümrük işi bitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexander vasilievich -- 9 Ağustos 2024; 10:7:11 >
  • 21 ağustos'tan önce gümrükten çıkış yaparsa Müşteri Hizmetlerine bağlan aradaki vergi farkını Kredi kartına iade işte yürürlüğe girmeden benden fazla vergi ücreti aldınız iade istiyorum dersin iade etmek zorunda zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • VodkaRed V kullanıcısına yanıt
    Ben direk MNG kargoyu şikayet ettim, aynı tarihte verdiğim siparişlerden diğer firmalara düşenler 5 gün önce teslim oldu, MNG hala gümrükte diye, yoldaki MNG kargolarıda 21 i sonrasına kalırsa gümrükte takılacak diye belirttim, hatta bana sizin sonraki siparişleriniz için MNG kargoyu engelliyoruz dediler

• Eve gelen kargoyu almazsak geri Çin'e mi dönüyor

• An itibari ile temmuz 17de verdiğim sipariş dağıtıma çıkarılmış. 3700 tl idi tek paket geldi. Bundan sonra bu şekilde alışveriş hayal sanırım. Yine de 1000 liralık malı 1600e alsanız da vergilerle, bazı mallar uyguna geliyor. Olum nasıl bir simülasyonun içindeyiz biz

• salih028 kullanıcısına yanıt

Bende 19 temmuzda verdim siparişi 27 sinden beri havalimanında sizin süreç nasıl ilerledi? MNG olduğu için gümrüğe girdiğine dair ibarede yok 27 temmuzdan beri Transfer Sürecinde - Paket havalimanına ulaştı aşamasında kaldı

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Benim sipariş 22 temmuzdan beri bekliyor direk son gün 12 ağustos büyük ihtimalle direk yolla çıkınca güncelleme gelecek

• 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.