TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (75. sayfa)

-
-
Herhalde gümrük komisyoncusu falansınız ki bu kadar kesin konuşmuşsunuz!!!
Ama boş ve yanlış konuşmuşsunuz.
Gümrüğe geln bir eşya, gümrük giriş beyannamesi hangi tarihte tescil edilmişsed o tarihteki rejime gtabidir!
Bunun aması, istisnası falan YOK, GENEL KURALDIR!
-
Benimki de benzer bekleme sürecinde. Bunun mng ile mi gümrükle mi alakası var çözemedim ben. Vergilendirme mevzusunda dolayı ise bu konuda birçok farklı fikir var. Verginin karar öncesi transferleri kapsamayacağını da söyleten de var, 21inde transfer tarihine bakmaksızın vergiyi gömçürecekler diyen de var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence MNG toplu çıkarmak için bütün siparişleri bekletiyor Çünkü ben ikinci sipariş verdiğimde World express Kargoya verildi gümrükten sonra hepsijet teslim aldı toplam 9 günde çinden gelmiş oldu MNG de 15 gün sürmüştü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben temu yerinde olsam Tr ye depo açıp satışlara devam ederdim.
Avrupa siparişlerinide Tr üzerinden karşılardım
iyide temo pazar yeri tarzı. bir sürü satıcıdan ürün topluyor depo açması biraz zor gibi be.
-
TR de stoksuz satış yapmanın illaki bir bug ı vardır , Türkiye de fatura kesebillmek için bir mali ofis ve depo aktarma merkezi açsalar , TR den verilen sipariş paletlerini belirli aralıklara alıp kendilerine faturalandırıp sonra bize fatura kesip göndere bilme ihtimali varmı acaba 🤯
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
valla siparişleri ucuza satmak için konteyner bazında biriktirip türkiye ofis açarak getirseler falan fıstık (böyle birşey olur mu anlamam) , devletimiz
adı "te" ile başlayıp "mu" ile biten 4 harfli firmalar %800 vergi verecektir. üstüne alanlardan da %200 daha alıp birde kulaklarının arkasını diye gece yarısı resmi gazetede yayınlarlar
-
temu mengizle anlaşsın her işi hallolur.
-
Kargo sonrası 12 günde gümrüğe gelmişti benim kargom. Yetişmeyeceğine dair fikrinizin sebebi ne
-
MNG ye bi şekilde sosyal medya, mail vs ile ulaşmak lazım, aynı siparişteki Aras kargo ve hepsijete aktarılan paketler geliyor, MNG ye aktarılanlar 10 gün daha geç geliyor nerdeyse.. bu durumda yoldaki MNG siparişleri gümrükte kalacak..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Mng kargo mu we world express mi?
Mng Kargo
DHL ve mng de aşırı yavaşlık söz konusu
Paket 14 15 gün havalimanında bekler mi
Bunlar bekletiyor, dertleri ne anlamadım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 7 Ağustos 2024; 23:41:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mng nin böyle ilginç güncellemeleri var nedense sanki hiç gümrüğe girmemiş gibi havalimanından direk mng almış gibi görünüyor benim süreçte sizinki ile aynı muhtemelen paketlerimiz aynı uçakta yer alıyordu 27 temmuzda ulaştı bendede ama yeni güncelleme almadı henüz
Sonradan güncellemeler geldi gümrük işlemleri falan şu an gümrükten çekme şirketi tarafından teslim alındı diyor. Size belki daha geç düşer güncellemeler.
Bugün sipariş versek 21inden önce gelir mi
Gelmese de olur. TEMU Resmi Gazete kararına göre revize oldu. Maksimum 1042 TL sipariş verebilirsiniz. %60 oranında da vergi alıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X