Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Matias12 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.174
Cevap
431
Favori
624.176
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siparişimi verdikten sonra 6 gün içinde paketim Türkiye'ye geldi ama 19 Temmuzdan bu yana Türkiye deki paket 20 gündür bana gelemiyor, yazık çok yazık...

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tsufulits kullanıcısına yanıt

Herhalde gümrük komisyoncusu falansınız ki bu kadar kesin konuşmuşsunuz!!!TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Ama boş ve yanlış konuşmuşsunuz.

Gümrüğe geln bir eşya, gümrük giriş beyannamesi hangi tarihte tescil edilmişsed o tarihteki rejime gtabidir!

Bunun aması, istisnası falan YOK, GENEL KURALDIR!

• SevenA kullanıcısına yanıt

Benimki de benzer bekleme sürecinde. Bunun mng ile mi gümrükle mi alakası var çözemedim ben. Vergilendirme mevzusunda dolayı ise bu konuda birçok farklı fikir var. Verginin karar öncesi transferleri kapsamayacağını da söyleten de var, 21inde transfer tarihine bakmaksızın vergiyi gömçürecekler diyen de var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salih028 kullanıcısına yanıt
    Bence MNG toplu çıkarmak için bütün siparişleri bekletiyor Çünkü ben ikinci sipariş verdiğimde World express Kargoya verildi gümrükten sonra hepsijet teslim aldı toplam 9 günde çinden gelmiş oldu MNG de 15 gün sürmüştü

• Ben temu yerinde olsam Tr ye depo açıp satışlara devam ederdim.
    Avrupa siparişlerinide Tr üzerinden karşılardım

• TinyAngel kullanıcısına yanıt

iyide temo pazar yeri tarzı. bir sürü satıcıdan ürün topluyor depo açması biraz zor gibi be.

• PowerNowa kullanıcısına yanıt
    TR de stoksuz satış yapmanın illaki bir bug ı vardır , Türkiye de fatura kesebillmek için bir mali ofis ve depo aktarma merkezi açsalar , TR den verilen sipariş paletlerini belirli aralıklara alıp kendilerine faturalandırıp sonra bize fatura kesip göndere bilme ihtimali varmı acaba 🤯

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • troublemakerboy T kullanıcısına yanıt

valla siparişleri ucuza satmak için konteyner bazında biriktirip türkiye ofis açarak getirseler falan fıstık (böyle birşey olur mu anlamam) , devletimiz

adı "te" ile başlayıp "mu" ile biten 4 harfli firmalar %800 vergi verecektir. üstüne alanlardan da %200 daha alıp birde kulaklarının arkasını diye gece yarısı resmi gazetede yayınlarlar

• temu mengizle anlaşsın her işi hallolur.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

Kargo sonrası 12 günde gümrüğe gelmişti benim kargom. Yetişmeyeceğine dair fikrinizin sebebi ne

• MNG ye bi şekilde sosyal medya, mail vs ile ulaşmak lazım, aynı siparişteki Aras kargo ve hepsijete aktarılan paketler geliyor, MNG ye aktarılanlar 10 gün daha geç geliyor nerdeyse.. bu durumda yoldaki MNG siparişleri gümrükte kalacak..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SevenA kullanıcısına yanıt
    Sizinki yine gümrüğe girmiş benim böyle kaldı 2 haftadır gümrüğe bile almadılar

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Mng kargo mu we world express mi?

• xSwindLer X kullanıcısına yanıt
    Mng Kargo

• DHL ve mng de aşırı yavaşlık söz konusu

Paket 14 15 gün havalimanında bekler mi
    Bunlar bekletiyor, dertleri ne anlamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 7 Ağustos 2024; 23:41:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • portakal1 P kullanıcısına yanıt
    Mng nin böyle ilginç güncellemeleri var nedense sanki hiç gümrüğe girmemiş gibi havalimanından direk mng almış gibi görünüyor benim süreçte sizinki ile aynı muhtemelen paketlerimiz aynı uçakta yer alıyordu 27 temmuzda ulaştı bendede ama yeni güncelleme almadı henüz

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt
    Sonradan güncellemeler geldi gümrük işlemleri falan şu an gümrükten çekme şirketi tarafından teslim alındı diyor. Size belki daha geç düşer güncellemeler.

• Bugün sipariş versek 21inden önce gelir mi

• cumhurfatih C kullanıcısına yanıt

Gelmese de olur. TEMU Resmi Gazete kararına göre revize oldu. Maksimum 1042 TL sipariş verebilirsiniz. %60 oranında da vergi alıyor.

• 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.