TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (459. sayfa)

-
-
Teşekkürler cevap için. Aslında bisiklet aksesuarları için bi şeyler bakmıştım. Ürünlerin kalitesinden emin olamadığım için yurtdışına çıkıp orda görerek alışveriş yapmak daha mantıklı geliyor bana.
-
Claimcredit için süresi bitti diyor. Komple mı kalktı yoksa belirli zamanlarda mı geliyor? Belki de bana vermiyordur artık?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün ben de fark etmeden %0,53 ile alış veriş yapıp, tamamlamak için 480 + Vergi olacak şekilde 2. alış-veriş yapmak zorunda kaldım. Her zaman %4 civarı olurdu. Dikkat etmek gerekiyor.
-
İlgili ekran bu, bakar mısınız rica etsem
% 0,42 dediğine göre vergi hariç 1000 liralık alışverişe 4 jeton verecek ve artı 10 ekleyecek. Geriye 6 jeton kalıyor.
Alışverişi ikiye bölerek almalısınız, çünkü ikinci alışverişte 0,42 oranı artıyor ve genellikle iki katına çıkıyor. 500 liralık bir alışveriş yeterli olacaktır.
Özetlersem, toplamda vergi hariç 1500 liralık alırsanız, 1000 lira kredi kazanırsınız. Ama ikinci alışverişi de aynı kampanya sayfasında yapmayı ihmal etmeyin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar, kazanılan kredi bakiyesinin kullanım süresi var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu temudan daha önce ürün iade ediyordum..göndermeyin ürün sizde kalsın diyordu..(10 üründe 1 ürün için ) .. Bu siparişimde yine bi ürün beklediğim gibi daha doğrusu açıklamadaki gibi çıkmadı iade edince ürünü gönderin uyarısı geldi..Hatırı sayılır alışverişimde var neden böyle söyledi acaba
Ben mi yanlış yeri seçtim anlamadım
-
Yok hocam.
Temu şu sıralarda iade alışveriş oranında fazla iade yapan kullanıcılardan ürünleri geri istiyor artık. Çok fazla suistimal olduğunu söylüyorlar.
hocam kampanya sayfasında daha önce baktığım ürünlerin tamamı olmuyor demi yanı sadece listede kısıtlı ürünler oluyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sepetteki ürüne gidin ve sepetinizden çıkarın. Sonra kampanya sayfasına gidin. Çıkarmış olduğunuz ürün ilk sıralarda görünür. Olmazsa bu ekle çıkar işlemini tekrarlayın. Bu arada ürünü kaybetmemek için favorilerinize ekleyin.
-
Gümrük tarafından teslim ediliyor aşamasında kaldı, neredeyse 48 saat olacak ama hala MNG'ye düşmedi. Bu kadar uzun sürüyor mu?
-
Bana da çıktı ama boş. 2 kere sipariş vermen lazım öyle de 2400-1000 iade oluyor. Claim credit daha mantıklı hale geliyor. Bitirmişler temuyu ben de bir şey almıyorum.
-
Bende bugün verdim sipariş ama temu nun yeni bir uydurma oyunu bu da
-
%500 iade claimcredit çıktı ama istediği kadar ürün koyunca 1300 limitini geçiyor zaten, o limite gelince de 800 lira kredi veriyor. pek anlamlı değil gibi.
-
2 tane vergi hariç 500’lük alışveriş yapın 1000 lira geliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X