Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.288
Cevap
437
Favori
635.749
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xiaomi'de hızlı şarj bölümünü bulamadım hocam. Ama hızlı şarj açık onu biliyorum. Ben bir çevreye bakayım hocam, yeğenimin kullanmadığı Xiaomi adaptörü varsa onu alayım :) Teşekkür ederim hocam:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efe R.A. -- 24 Mayıs 2025; 21:35:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • manovar M kullanıcısına yanıt
    Öncesinde alışveriş yapmam gerekiyor mu? Yani şimdi ödeme yapıp sepetteki bedeli yazan ürünleri satın alacağım. Yarın saat ,11:30 da kapmaya mi calisacagim? Kapamazsam alamayacağım yani. Doğru mu anladım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saredsa kullanıcısına yanıt
    Bedava ürün, farmland, kupon paketi falan. Bunlarla yormayın kendinizi. TEMU'da adam gibi iki kampanya var. Bazen 600, çok ender 1800 ama çoğunlukla 1000 lira veren wincredit ve 526 lira veren claimcredit.

Gerisi TEMU kumar merkezi oyunları.

• saredsa kullanıcısına yanıt
    gerekiyordu ben yaptım ertesi g0n bu muhabbeti görüncede iptal ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ne oluyor

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mytra kullanıcısına yanıt

Nasil yapılıyor hocam o kumar olmayanlar. O kadar cok mesaj okudum ki ogrenemedim. Siteye girince yapay zekalar vs dediğiniz gibi sürekli bi kumara sitede vakit harcatmaya uğraşıyor. Mesela sepet yaptım çark çıktı. 2500 tl diyor ama surdan 2 ürün sepetine atarsan diyor atıyorum bu sefer sadece o 2 ürünü sipariş veriyor sepetim kalıyor. İlk açıldığında bazi kodlar vardi%30 iade ediyordu gümrük ucretini karşılıyordu bidaha da hic girmemiştim. Şimdi almam gereken şeyler var kupon vs ile indirim olurda en azindan gümrük düşmüş olur.

• yumruyen kullanıcısına yanıt
    TEMU'da çark çıkar genelde ama arama çubuğuna wincredit o olmazsa claimcredit yazın. İlki 1000 liralık alışverişinize 600 ya da çoğunlukla 1000 lira alt limitsiz kredi veriyor. Diğeri ise 526 lira veriyor. Bunu her gün parça parça hesabınıza ekliyorsunuz. 7 gün sonunda 526 lira veriyor size.

Kısacası wincredit ile bir sonraki alışverişinizde sadece gümrük vergisi ödemiş oluyorsunuz. Diğerinde vergi vermemiş gibi düşünebilirsiniz. Bu genellikle kısır döngüye giriyor. Her alışverişten sonra yine böyle teklif sunuyor size. Zincirleme olarak 1000 lira kredi kullanıp yine 1000 lira kazanıyorsunuz.

• Dino1979 D kullanıcısına yanıt

Standart poşetle geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 26 Mayıs 2025; 20:19:48 >
  • Arkadaşlar almak istediğim ürün 1136 tl vergiler dahil 1818 tl ye denk geliyor bu ürün gümrükten geçer mi ? Yasal limitin altında mı üstünde mi kalıyor ? Yorumlara baktım yakın zamanda ürünü alıp yorum yapan Türklerde var ama yine de sorayım dedim.

• alexander vasilievich A kullanıcısına yanıt

Vergi hariç 1230 TL'yi aşmayan siparişiniz gümrükten geçer hocam.

• 1 aydır bir türlü para iademi yapamadılar. kayıt açtılar, başına gelen oldu mu.? kredi olarak vs verelim diyorlar istemiyorum. 2k para

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

anladım hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğinizden dolayı

• BlackGhost12 kullanıcısına yanıt

Benimki adres bölgeme gelip ankaraya başka birine gitmiş

• pardonya P kullanıcısına yanıt

Gene sana kredi önermişler bana onu bile önermediler. Sürekli harcıyorsanız kredi almak daha mantıklı. Öbür türlü aylarca bekleyeceksin. Ben bankadan harcama itirazı oluşturdum 2 ayı geçti ancak aldım. Onu da temu vermedi banka iptal etmiş oldu.

• PTT kargoyu özellikle seçemiyor muyuz? Ya da en azından satın almadan önce, hangi kargoyla gönderilecek göremiyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 26 Mayıs 2025; 12:36:23 >
  • Sipariş verdim. Sonra hemen iptal ettim. Vankada provizyon aşmasında idi 4 haziran oade olacak diyor. İade edilir mi bankaya harcama itirazı oluşturayım mı?

• ravanel R kullanıcısına yanıt

Iyzco ise hemen iade olur sipay ise Allah yardım etsin. Kredi olarak almak daha mantıklı.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt

Hayır hocam, sistem kargoyu otomatik atıyor.

• Arkadaşlar Temuya güncelleme geldi .1270 tl oldu

• Bir hesapta wincredit kullanıyordum. İlk siparişteki ürün sorunlu geldi ürünü istemeden iade aldılar şimdi wincredit çıkmamaya başladı. Sanki zorla iade ettik sorunlu olmasa zaten iade etmeyecektim. Temu bazen saçmalıyor.

• 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.