< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (436. sayfa)

-
-
-
Kampanyayı inceledim güzel ama alacak bir şey bulamıyorum artık 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siparişlerim 2 ye bölündüğü için kargo sayım 7 ye çıkmıştı. Bugün geçti gümrükten hepsi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ertesi gün 9.30 da gireceksin uygulamaya tıklayıp almaya çalışacaksın. stok kalmadı diyecek. boşa uğraş. bedava yok yani.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de sürekli böyle diyorum. Sonra TEMU WhatsApp üzerinden mesaj atıp önüme bir şey çıkartıyor, yeniden sahalara dönüyorum.
Eşimin telefonu Samsung m51. Onda deniyim peki nesini merak ediyorsunuz dolum süresi falan mı. Max 25 w destekliyor m51 bu arada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süper hızlı şarj var mı adaptorde onu merak ettim hocam. Adaptorde pd destegi var ama pps ile ilgili net bir bilgi yok.
😅😅
Üç çeşit şarj var Samsung için (yeni modellerde, eskileri bilmiyorum). Biri normal şarj, diğeri hızlı şarj, bir de süper hızlı şarj diye bir şarjı var, farklı bir renkte ve melodi ile şarja başlıyor. Orjinal şarjlarda çıkıyor o sadece. İşte bu cihaz acaba o orjinal şarj simgesini çıkarıyor mu? Ben sanmıyorum, zira bu samsungun kendi patenti altında olan birşey, standart qc'lerden değil. Ama yine de denemekte fayda var.
Ha m51 süper hızlı şarj destekliyor mu, onu da bilmiyorum. Ama m52 destekliyor.
-
Xiaomi turbo şarj yapan önerebileceğiniz şarj aleti var mı dostlar?
Alakası yok birçok 3. parti şarj cihazı kullandım pps varsa destekler
Xiaominin şarj protokolleri çok sacma. Birçok adaptör desteklemiyor.
hocam telefonunuz kaç watlık ?
genelde çoğu hızlı şarj aleti telefonunuzu hızlı şarj eder
benim aldığım 50 wattlık olan çift telefon şarj ederken aşırı ısınıyor (sanırım hepsi böyle diye tahmin ediyorum ) bende 2 tane daha var hızlı şarj onlarda çok ısınıyorlar
bu arada benim eşimde xiaominin eski telefonları var en son telefonlarını bilmiyorum yanlış bilgi olmasın
bendeki cihaz vivo-samsung -xiaomi -redmi sorunsuz hızlı şarj etmekte
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dino1979 -- 24 Mayıs 2025; 20:44:53 > -
Orijinal adaptörü 33w hocam. Bazen turbo şarja geçmiyor 4-5 defa takıp çıkarmak zorunda kalıyorum. Orijinal olunca sanırım bendeki çok ısınmıyor.
Doğrudur hocam o yüzden sizin fikirlerinizi almak istedim.
hocam hızlı şarj kablo ile denediniz mi? turuncu olanlar
kablodan kabloya değişir.genelde turuncu içi olanlar hızlı eder
VA2487623 FQ2787996 CB2481765
amper yüksek kablo olanlardan alın 6A örnek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dino1979 -- 24 Mayıs 2025; 20:49:39 > -
Kablosu da orijinal turuncu kablo hocam ama böyle yapıyor. Xiaomi Türkiye'den alıyım dedim onda da satışı bitmiş sanırım. Temu'da şunu buldum ama denemek amaçlı alabilirim. HJ238973
Skynet kargodan ürünü gelen va rmı ?
Teslim edldi yazıyor ama edilmedi bağcılar görünüyor teslim yeri ofisleri yani 3 gündür
hocam ayarlara baktınız mı
Xiaomi Telefonlarda Hızlı Şarj Özelliği Nasıl Açılır? Gerçek anlamda hızlı şarjı aktif etmek için telefonunuzun ayarlarına giriş yapın. Ardından pil seçeneğini tıklayın. Burada bulunan şarj seçeneklerine giriş yapın ve standart şarj yerine hızlı şarjı tercih edin
Android 11 sürümünde hızlı şarj özelliğini aktif etmek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin.
- 1 Ayarlar menüsüne dokunun.
- 2 Pil ve cihaz bakımı sekmesine dokunun.
- 3 Pil öğesine dokunun.
- 4 Diğer pil ayarları öğesine dokunun.
- 5 Hızlı şarj seçeneğini aktif duruma getirin.
hocam
bilemiyorum belki ayarlardan kaynaklanıyordur
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X