Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.288
Cevap
437
Favori
635.756
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam aynısı banada oldu ne wincredit nede kredi fırsatı geliyor artık.

size gelen mesajlara bakın bazen istediğiniz ürüne özel indirim yapıyor

• KnifeRex kullanıcısına yanıt

Bazen değil her zaman saçmalıyor. Benide teslimat kodu gelmemesi yüzünden yanlış iade dolayısıyla wincreditten attı. Ürünleri defarlaca istedim, hazır pakette zaten. Gönderin gelsin dedim ama yok. Hiç bir şekilde çıkmıyor. Bende teslim edilmiş önceki wincredit siparişimin para iadesini aldım. Tekrar wincredit çıkana kadar ürünlerin ödemesini yapmayacağım. Claimcredit 500 lira iade veriyor, para iadesinden 1500 aldım. 500 claim + 500 iade tam 3 sefer sipariş verebilirim şuan wincredit almış gibi. Öyle işe böyle iş. Çok adaletsizler. İnsanı zorla kötü niyetli olmaya sürüyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackGhost12 kullanıcısına yanıt
    Yeni hesaba geçerim en kötü eşe dosta da alıyorum zaten bana kârlı oluyor şu anda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son zamanlarda meşhur olan manyetik telefon tutucudan aldım en ucuz satan mağazan aldım hepsinin tipi aynı diye ama kötü çıktı. Yere yapışması çok iyi vakumu çok güçlü ama mıknatısının kendine hayrı yok. İphoneyi kılıfsız tutmuyor. Kılıfsız da çok sağlam tutuyo sayılmaz en ufak kasiste düşer telefon. Youtubeda izlediğim videolardaki çok kaliteliydi adam telefonu zor ayırıyodu.

• Temu'da ürün iade ederken vergiyi geri veriyordu şimdi hangi ürünü seçtiysem iade seçeneklerinde sadece ürünü fiyatı kadar iade gösteriyor bende mi sorun var?

• K4TL14M kullanıcısına yanıt
    sadece düşünce: hassas elektronik alet ile kuvvetli mıknatıs, iyi bir kombinasyon değil gibi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt
    Zarar mı verir diyosunuz? Ama telefonun içinde mıknatıs var zaten magsafe halkası.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    genel bir fikir benimkisi. yeni çıkan cep telefonlarının teknik işleyiş yapısına çok hakim değilim . ayrıca iki mıknatısın bir araya gelmesi de enteresan durum yaratabilir. kutuplar nedeniyle.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galdric G kullanıcısına yanıt
    Ben dün aldım. Vergisiyle birlikte iade etti.
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 27 Mayıs 2025; 18:35:26 >
  • mytra kullanıcısına yanıt
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Ben deniyorum sadece ürün fiyatını geri veriyor ama sadece ürün çalışmıyor veya hasarlı seçeneğinde tam iade veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galdric -- 27 Mayıs 2025; 18:41:4 >
    E, uygulama hep öyle zaten hocam. Ürün arızalı, bozuk ya da kırık değilse, kargoda kaybolmamışsa falan diğerlerini keyfi iade sayıyor TEMU doğal olarak. Siz hangi gerekçeyle iade yapmaya çalışıyorsunuz?

Ürünü pek beğenmedim, farklı hesapta denedim daha iyi fiyat mevcut seçeneğini yapıyorum(tamamen keyfi olarak) tam iade veriyor benim hesapta problem var sanırım desteğe yazdım eğer vergi iadesi almazsanız bize yazın çözelim diyor da güvenmiyorum

Ürünü beğenmedim diyerek iade etmeye çalışırsanız o vergiyi vermez size TEMU. Mutlaka hasarlı, bozuk kusurlu ürün gibi bir seçenekle devam etmelisiniz iadeyi tam alabilmek için.

Hocam 1 senedir kullanıyorum TEMU yu baya bir ürünü de keyfi iade etmişliğim de var hiçbir sorunla karşılamamıştım ama yeni hesaba geçtim bunda böyle sorun var, dediğiniz gibi olsun

Ben bir şey demiyorum hocam. sizin paylaştığınız fotoda TEMU açıkça yazıyor neden vergiyi ödemeyeceğini.

Ama belki de sizin dediğiniz gibidir. Çünkü bugüne dek hiç keyfi iade yapmadım. Sadece hasarlı ürünleri göndermek istediğimde ürünü göndermenize gerek yok diyerek tam iade yaptılar her zaman.

Anladım teşekkür ederim

Eyvallah cevap için iyzico ya da sipay olayını nasıl öğreneceğim. Encard ile aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ravanel R kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı hareketlerinde yazar.
    Daha önce aldığım çantadan memnun kaldım diye tekrar aldım bi küçük modelini göndermişler. İade ettim diye yine çıkmıyor wincredit. Eskiden 4-5 iadede iptal ederlerdi şimdi 2 iadede iptal ettiler etkinliği. Doğru ürün yollasalar sanki iade edicez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4TL14M -- 28 Mayıs 2025; 6:53:30 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar herkese, daha önce hiç temu dan alışveriş yapmadım, 1135₺ bir ürün alacağım da nasıl en uygun indirim sağlayabilirim? Nelere dikkat etmeliyim?
    Turktelekom kodu kullanmayip verebilecek varsa çok sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.