Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (439. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.288
Cevap
437
Favori
635.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TEMU dan siparis ettiğim panel ve DC voltaj çevirici geldi. Adaptörü modeme bağladım powerbank ile sorunsuz çalışıyor. Ancak güneş panelini az ışıkta denedim ve çalışmadı. Güneş olunca tekrar deneyeceğim.
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Son zamanlarda Temu'dan bir sürü ürün aldım, bazıları gerçekten işe yarıyor. İşe yarayan birkaç tanesinin (ref'siz) linkini veriyorum. Belki almak isteyen olur, işine yarayan bana dua eder. Yok işinize yaramazsa, beddua etmeyin ama, iyice araştırıp alın :)

Ürünlerin bazıları benim aldığım fiyata göre yükselmiş, ama ufak bir araştırma ile daha uygun satıcılar bulunabilir. Yolda olan bazı ürünler de var ama alıp görmediğim için, şimdilik link vermiyorum. İlerleyen zamanda yeni bir post ile onları da yollarım.

Pil şarj durumu gösteren aparat. Pro versiyonu:

Lazer mesafe ölçer, gayet iyi ölçüyor.

Bisiklet telefon tutacağı, dokunmatiği güzel, harika değil ama güzel, çocuklar kullanıyor.

Bisiklet arka çantası. Fiyatına göre gayet iyi bir ürün.

Köpek düdüğü. Ben başka satıcıdan almıştım ama ürün bu görüntüde. İşe yarıyor. Hatta bir ikinciyi aldım geçende:

Kediler için sempatik bir oyun topu. Alet baya eğlenceli :)

Dolap, merdiven sensörlü led çubuk. Bu en iyi ve uzun süre çalışan versiyonu, amperi yüksek. Beyaz, gün ışığı ve warm olmak üzere üç renk modu da var.

Bu da diğer versiyonu. Bu kısa süreli olan versiyonu, amperi düşük. Yukarıdaki hem ışık gücü ve hem de kullanım süresi olarak açık ara daha iyi. Ama üstteki olmasaydı, bu da idare ederdi. Dolap vb. yerler için iyi bu.

Bu aleti ben mutfak için aldım. Çoklu priz, bizim için çok iyi oldu. Çünkü bazı aletler şarj kablosu, bazıları ise geleneksel priz ile çalışıyordu. Hepsini toparladı, özellikleri de güzel. Saati var, ben dikey konumladım ama yeri olan yatay daha iyi gibi. En azından saati direk yatay görüyorsunuz :)

Sivrisinek kovucu. İşe yarıyor:

Sivrisinek kovucu ucuz versiyon, çok az işe yarıyor :)

Otomatik multimetre. Test ettim basitçe, işe yarıyor ama ben elektrikten anlamadığım için, her alanda işe yarar mı bilmiyorum. Sadece otomatik olduğu için aldım, memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ray2 -- 29 Mayıs 2025; 15:39:56 >

• Dostlar 30 euro sınırı vergiler dahil olarak 30 euro mu vergi hariç 30 euro mu acaba?

• hsn0659 kullanıcısına yanıt
    Vergi hariç. 1270 TL sınır var

• KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam. Bir de indirim kodu nereden buluruz var mıdır bir yer veya bir yöntem?

• hsn0659 kullanıcısına yanıt
    Geçmiş mesajlarda var hocam bütün bilgiler. İndirim kodundan ziyade wincredit en uygun kampanya şu anda.

• KnifeRex kullanıcısına yanıt
    Onu gördüm ama pek anlamadım hocam 😁

• troublemakerboy T kullanıcısına yanıt
    Helal olsun adamlara.

• Vay arkadaş 3 tane siparişim var airporta gidiyor daha, olacak iş mi şimdi bu vergi indirimi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı şekil ama sağlık olsun

• turco8181 T kullanıcısına yanıt
    3000 lira civarı bir fark oluşmalı ama bende yeni sepette çıkmadı vergi indirimi? Ne lazım yapmak için?

• Artik yüksek fiyatlı ürünleri de görebiliyoruz. Yerel depo yazanlar turkiye satıcıları. Tabi bunlarda vergi olmadığından gözükmekte.

Bende neden hala eski fiyat gözüküyor vergi indirimi gözükmüyor ?? TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turco8181 -- 29 Mayıs 2025; 18:19:20 >
    Bende de çıkmadı

• turco8181 T kullanıcısına yanıt
    Bu %20 indirim kuponunu nasıl aldınız?

Kargo geç geldiği için tanımlamışlardı

Bende de yok hocam kişiye özel teklif mi ilk sipariş mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    %50 gümrük indirimi yeni kullanıcıya ve 24 saatliğine geçerli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 437438439440441
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.