Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (152. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.298
Cevap
436
Favori
636.651
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yolda bir yerde olsaydı şuan gümrüklemeleri tamamlanıp kargoya girmezdi paketler.

Kanun açık 21 inden önce gümrük deposuna girmesi gerekiyordu girmişler ki çıkıyorlar.

• 15 temmuz siparişinde bir gelişme olan var mı? 5 Ağustostan beri gümrükleme sürecinde takıldı kaldı TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• KYhain kullanıcısına yanıt

Hocam sen iade talebinde bulun senin hakkın var.

Sonra beklemeye devam et kargonu.

• 30€ limiti, £ olarak kaç yapıyor? Bu belirtilmiş mi yoksa kendimiz mi hesaplamamız gerekiyor? Sapma payı olabilir, o yüzden soruyorum. Satıcı ürün fiyatını aşağı çekip kargo ücretine eklese sorun olur mu yine de?

• merhaba şu sıralar ilk defa üye olanlara yönelik kampanya veya kupon vs. gibi bir avantaj var mı?

• brhtn B kullanıcısına yanıt

Mng de bende de böyle gözüküyor. Yeni siparişim gümrükten geçmiş aras kargoya verilmiş bile. Hatta 1 hafta ince aliexpressten bir şeyler almıştım onlar bile geçmiş gümrükten ptt ye verilmiş. Bu mng de bir sıkıntı var maalesef. Bakalım ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim siparişler gün içinde teslim edildi. Darısı heskesin başına.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşte gerçekten çığırından çıktılar. Eksik ürün için iade başvurdum. Reddetmişler. Neyseki kredi kartı diye birşey var.

Benim herkese tavsiyem siparişiniz bırakın geç gelsin. Taahhüt süresi dolduğu gibi alın zarar etsinler. Herkese farklı davranmanın bedeli olmalı.

Demiyorlar ki biz niye en baştan saçma sapan iadeler yaptık.

İlk defa vergi konusunda hak veriyorum. Önce yayılıp sonra canımızı okuyacaklardı demek ki. Erken patladılar. Önünü aldılar artık.

Forumda da ihbarcıları olduğunu düşünüyorum. Haberiniz olsun. Para için bunu yapacaklar var. Yeterki kendileri kazansın. İhbarcılar kendini belli etmeye başladı. Bakınız alıntılıyan yeni hesap. Ha bu olayı nerden biliyorsunuz derseniz, verilen cevaplar 1 ay önceye göre çok hızlı değiştiğinden.

Ek: Siparişi hep yeni sanal kartlarla verin. Açması kolay zaten. Adres aynı olsada kimlik başkasının olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 22 Ağustos 2024; 7:54:17 >

• eyesche kullanıcısına yanıt
    Normal iade et bölümünden mi yapıyoruz bunu? 11 temmuz'dan kaldı benim sipariş de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 24 Temmuz siparişim

Paket kargo terminalinden gümrükleme şirketine teslim edildi

4 Ağustos 2024, 18:01

Güncellemesinden sonra dün yeni güncelleme aldı.

Transfer sürecinde

Gümrükleme tamamlandı

21 Ağustos 2024, 16:54

Gümrükleme sürecinde

16 Ağustos 2024, 16:53

• benim 23 ve 24 temmuz siparileri hala güncelleme almadı

4 ağustos in transit

daha önce de yazdım iki kargonun da takip numarası aynı bu bana garip geliyor.

birinin bugün diğerinin yarın son teslim tarihi

65 tl kredi vermesi lazım ikisine de

gelecek o kargolar inanıyorum

• Ben dun itibariyle zorla para iadesi aldım. Daha önce fiyat değişikliği nedeniyle 60 tl temu bakiyesi vermişlerdi. Onu düştüler geriye kalan vergi dahil iade aldım. Ama alana kadar canım çıktı. 13 ağustosa kadar gelmesi gereken kargoda önce 65 tl gecikmeyi vermediler. Kavga dövüş onu aldım. Sonra 20 sine kadar gelmezse başvurun dediler 21 inde başvurdum 1 hafta sürebilir dediler. Kavga dövüş ticket actirdim 5 saat icinde iade ettiler. İade ederken o kadar kargonun gelmeyeceğine eminler herhalde önce hediyemiz olsun falan yapmamışlardi. Tekrar baglanti kurdum kargonun gelme ihtimali var mı? Gelirse nasıl iade edeceğim diye bu sefer müşteri temsilcisi özür mahiyetinde para iadesi yapilmis ürünler için değil. Bu nedenle hediyemiz dedi.

Bir daha böyle uğraşır miyim sanmıyorum. Kargo gelmese bile bu konularda beni ugrastirmasalar iyi niyetliler der yine sipariş verirdim ama maalesef ben bir iyi niyet göremedim.

• twilight_flame kullanıcısına yanıt
    Yarım saat konuştum adam otomatik cevap yazıyor, kavga dövüşü nasıl yaptınız :) mesela ikna olduğu andaki konuşmaları ss paylaşabilir misiniz?

• drsigy D kullanıcısına yanıt
    Yakın tarihli siparişleri bir şekilde yolda birleştirip getiriyorlar. Benzeri yaşadım. Tek takip no ile teslim edildi. Hatta geçen gün farklı siparişlerden iadeler vardı farklı zamanlarda talep etmiştim tek iade kargo kodu verdi.

• 17/08/2024 gümrükleme tamamlandı yazıyor ama bir hareket yok aynı durumda olupta gönderilen kargolar varmı bilemiyorum. Gelecek mi gelmeyecekmi meçhul...

• KYhain kullanıcısına yanıt

Bende beklemedeyim, 15 temmuzda sipariş verdim. Son durum bu. Bu arada tam para iadesi aldım. Kargonuz kaybolmuş olabilir diye.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhtn -- 22 Ağustos 2024; 10:21:12 >
  • 6 günden uzun süre gümrük sürecinde duran kargolar çalıntı/kayıp durumuna düşüyormuş yani gelmeyecek beklemenin bir manası yok

• brhtn B kullanıcısına yanıt

Seninki benim kargodan da ilginç benim siparişte 16/07/2024 en azından deseler gelecek veya gelmeyecek kafalar rahat eder boşyere beklenti içine girmeyiz.

• ozgurwl kullanıcısına yanıt

Binlerce kargo var bu durumda. Bence sizin dediğiniz sahibi olmayan kargolardan. Etiketi düşmüş, sahibi belli olmayan kargolardır. Bir hafta beklerler sahibi belki gelir alır diye. Benimki sadece düşünce bilgi değil.

• 
Sayfa: önceki 150151152153154
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.