Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.139
Cevap
432
Favori
620.820
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Temu'dan 670 TL'lik alt limit olan harcamayı tam o miktarda yaparsam bana gümrük vergisi çıkar mı yada 30 Euro deniliyor ya bu 30neuro içerisinde nakliyesi gümrük parası vs icindemidir vergiler dahil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ColdXabra C kullanıcısına yanıt

Hayırlı uğurlu olsun üstadım...

İyi günlerde güle güle kullan....

• prozik P kullanıcısına yanıt

100tl dahi alış veriş yapsanız 160tl ödersiniz...

Alt limit bizim gümrükten dolayı değil üst limit bizim gümrükle alakalı.

Alt limitin olayı Temu yani 3 kuruşluk siparişle uğraşamam astarı yüzünden pahalıya geliyor diyor.

• Ne yapiyor bunlar ya gumrukleme tamamlandi demisti gene gumrukleme surecine gecti

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xmrtx kullanıcısına yanıt

çoğumuzda aynı,bi arkadaş gelecek son aşama demişti,bakalım görecez,valla ben yeni güncelleme olunca seviniyorum,içeriği ne olursa olsun:)

• eyesche kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam darısı sizin başınıza inşallah sizde yarın benim gibi bu güncellemeleri alır paylaşırsınız :)

• ColdXabra C kullanıcısına yanıt

Sağolasın...

Akşam güncellemesi gelmezse yarına bakıcaz artık...

• TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Benim sipariş MNGye ulaşmış. Yolda şu an. Darısı size arkadaşlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NamNam42 N kullanıcısına yanıt

Sdhfhsjk cine geri gitmediğine dua et

• 21 temmuz siparisim saat 5 te istanbul aktarma yazdi
    1 ay sonra dagitima cikti yani kanser oldum bakmaktan :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 21 Ağustos 2024; 18:41:30 >

Arkadaşlar 29 Temmuz'da sipariş verdim 6 Ağustos'tan beri bu şekilde. Siparişim gelir mi? 30 Dolar üstünde siparişim.

• Anvisdom kullanıcısına yanıt

büyük ihtimal gelir hocam bende 29 temuzda sipariş verdim 4 ağustostan beri bekliyordum bu gün gümrük işlemleri tamamlandı.

24 temmuz tarihli siparişimin için 17 gün sonra güncelleme geldi. 13 temmuz tarihli siparişimden haber yok.

• 25 temmuz ikinci siparişim geldi. Şunu ilk bakışla söyleyebilirim. Küçük ürünler kalitesiz ama işlevsel, büyük ürünler orta kaliteli ama fiyatına değmez.

Merak edenler için liste şu.

Tümü için iade açtırıp alacağım geri. İnadımda kararlıyım. Önce eksik olanı alıcam.

Gelenler için deneyimde yazarım bir kaç güne.

• Benim de 29 temmuz siparisim var bekliyoruz gumruklenmesini bakalim

• 20-25 temmuz siparişlerimlerinden 25 temmuz olan ulaştı 20 temmuzdan ses yok. 10 ağustos siparişi ise az önce gümrükten çıktı. Yeknesaklık yok. Aylık 5 sipariş limitini eşimin tc benim ve eşimin ismini yazarak tek hesaptan çözdüm. Gümrükte sorun olmadı. Ali ayşe Yılmaz gibi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siparişi 4 Ağustosta verdim. 6 Ağustos da kanun çıktı. 11 de gümrüğe girdi. Dedim sorun olmaz yasa geçene kadar gelir. Hala gümrükte. 30 eurodan fazlaydı sepet indirimlerle yasal sınırın altina inmişti ama ona bakmıyorlar sanırım.

Şu durumda gümrükte kalırsa resmen kanunsuzluk. Ben kanundan önce vermişim siparişi. Onun dışında 10 gündür gümrükte ayıptır yani bu.

• 20 - 28 - 31 temmuzda 3 ayrı siparişim var çok şükür güncelleme görmedik neye göre kargo işlemi yapılıyor anlamak mümkün degil hadi birini kaybettiniz 3 taneside kaybedilmezki benden sonraki siparişler bir bir teslim ediliyor anlamadım ben bu işi

• 4 ağustostan beri gümrükte paketim :)

17 gündür bir güncelleme yok, bence KOCAMAN YALAN. Gümrükte falan değil, yolda bir yerde.

• 
Sayfa: önceki 149150151152153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.