< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (151. sayfa)

-
-
Hayırlı uğurlu olsun üstadım...
İyi günlerde güle güle kullan....
-
100tl dahi alış veriş yapsanız 160tl ödersiniz...
Alt limit bizim gümrükten dolayı değil üst limit bizim gümrükle alakalı.
Alt limitin olayı Temu yani 3 kuruşluk siparişle uğraşamam astarı yüzünden pahalıya geliyor diyor.
-
-
çoğumuzda aynı,bi arkadaş gelecek son aşama demişti,bakalım görecez,valla ben yeni güncelleme olunca seviniyorum,içeriği ne olursa olsun:)
-
Teşekkür ederim hocam darısı sizin başınıza inşallah sizde yarın benim gibi bu güncellemeleri alır paylaşırsınız :)
-
Sağolasın...
Akşam güncellemesi gelmezse yarına bakıcaz artık...
-
-
Sdhfhsjk cine geri gitmediğine dua et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
21 temmuz siparisim saat 5 te istanbul aktarma yazdi
1 ay sonra dagitima cikti yani kanser oldum bakmaktan :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeen -- 21 Ağustos 2024; 18:41:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar 29 Temmuz'da sipariş verdim 6 Ağustos'tan beri bu şekilde. Siparişim gelir mi? 30 Dolar üstünde siparişim.
-
büyük ihtimal gelir hocam bende 29 temuzda sipariş verdim 4 ağustostan beri bekliyordum bu gün gümrük işlemleri tamamlandı.
-
-
-
Benim de 29 temmuz siparisim var bekliyoruz gumruklenmesini bakalim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
20-25 temmuz siparişlerimlerinden 25 temmuz olan ulaştı 20 temmuzdan ses yok. 10 ağustos siparişi ise az önce gümrükten çıktı. Yeknesaklık yok. Aylık 5 sipariş limitini eşimin tc benim ve eşimin ismini yazarak tek hesaptan çözdüm. Gümrükte sorun olmadı. Ali ayşe Yılmaz gibi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
20 - 28 - 31 temmuzda 3 ayrı siparişim var çok şükür güncelleme görmedik neye göre kargo işlemi yapılıyor anlamak mümkün degil hadi birini kaybettiniz 3 taneside kaybedilmezki benden sonraki siparişler bir bir teslim ediliyor anlamadım ben bu işi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 ağustostan beri gümrükte paketim :)
17 gündür bir güncelleme yok, bence KOCAMAN YALAN. Gümrükte falan değil, yolda bir yerde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X