Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.309
Cevap
437
Favori
637.634
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynı durumda 7 agustosta gumrukleme tamamlandı yazıp bır daha guncelleme almayan sipariş için iade aldım hocam geleceğini sanmıyorum.

• Orkun_ kullanıcısına yanıt

çıkmıyor diye biliyorum, ayda 5 sipariş hakkın var, aynı ay içerisinde 5 ten fazla olanlar ek konuluyor olması lazım bir sonraki ayı beklemiyor.

• diediemydarlings D kullanıcısına yanıt

Nasıl aldın hocam tarif edebilir misin sana zahmet?

• USLUDUR_ kullanıcısına yanıt
    5 sipariş mi yoksa 5 gönderi yani konsimeto mu

2 siparişin var ama temu onu 4 e böldü 5 hakkından 4 gidiyor diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sorun tamamen mng kargodan kaynaklı sanırım

yukarıda aras kargo ile geleni paylaştım 4 günde geçmiş gümrükten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 22 Ağustos 2024; 14:47:24 >
  • 5 gönderi hocam. dediğiniz senaryoda sorun olmaması lazım ama işte bizdeki işleyişler herkesçe farklı yorumlanıp uygulanabiliyor. devretme diye bir durum yok bu hakta, ya da fazlası sonraki ay geçer gibi. her ay 5 kullansan da kullanmasan da 5. Doldurmadıysanız arayın sorun diyicem de muhatap bulması da çok zor.

• TEMU da para iadesi yapılan ürün geldiğinde yeniden ödeme nasıl yapabilirim. Haram para yemeyelim aliexpreste satıcıya yazınca ödeme açıyordu oradan ödüyordum. Talep etmeden bir 400 lira yatırdılar ama ürünler gelmişti millet iade talep ediyor sonradan ödeme yapmak için uğraşan var mı ?

• diediemydarlings D kullanıcısına yanıt

Hocam siparişi ne zaman vermiştiniz bende teslim tarihinde maks 28 Ağustos gözüküyor onu mu beklemem lazım?

• Arkadaşlar h.o 15 temmuz siparişli kargo İstanbula girmiş vaziyette
    TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Orkun_ kullanıcısına yanıt

Sipariş sayısı fark etmeksizin toplam 5 barkod ile işlem yapılabilir yani 5 paket 1 sipariş 5 e bile bölünse 5 tane hakkınız dolar.

5 hak dolduğunda diğer paketlere el konulur ve belli bir süre sonra satılır. Geri iadesi yada ay atlama gibi işlemler yapılmıyor.

• emoz25 E kullanıcısına yanıt

Sanal kartla yapıp, kartı daha sonra sildiyseniz, sanal kartı hangi kredi kartına bağlarsanız oraya direkt iade yapılır hocam. Yani kartı iptal ettim, para bana iade edilemez diye düşünmeyin. İade edilir.

• Var hocam, ben ürünlerin gelme ihtimali var mı? varsa gelince iadeyi nereye yapabilirim dedim, kendileri ürünün hediyeleri olduğunu, bu kadar gecikme nedeniyle özür mahiyetinde para iadesinin olduğunu söylediler.

• Böyle bir temu alisverisi versem vergiler güncel yasaya göre alınmış sizce urunngumruktebkalir mi ??? TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • prozik P kullanıcısına yanıt

Sipariş toplamı değil, satış fiyatı yazan yer 30eu karşılığının üzerinde olmadığı sürece sorun olmaz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 22 Ağustos 2024; 15:39:0 >
  • 1 siparişim geçti MNG ile

Bir diğer siparişim 24 temmuzdan berii gümrükte bekliyordu dün durumunu sorduğunda para iadesi yaptılar ve bugün bankaya düştü ödeme. Gelirse hediyemiz olsun diye de mesaj gönderdiler.

Ödeme alıp ürünü gelen var mı?

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Sorun bence tamamen MNG de
    15 temmuzda sipariş verdim 2700₺ taşımacı MNG paket hala gelmedi. İadeyi aldım
    24 temmuzda başka sipariş verdim 2750 tl 4ağustosta teslim aldım taşımacı hepsijet
    10 ağustosta 1000₺ yeni siparişim var 10 gündür güncelleme yok taşıyıcı MNG
    MNG bu işi yapamadı BELLİ
    Hepsijet siparişten 12 gün sonra teslim etti. MNG TEMÜ yu rezil etti. Mng yurtiçi kargosunu doğru düzgün taşıyamazken bu işi nasıl becersin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • temu sapıttı
    18 haziranda hareket eden uçak bilgisi girdiler
    Bugün havaalanında uçak bekliyor diyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anvisdom kullanıcısına yanıt

15 temmuzda vermıstım hocam ben 7 agustos gumrukten gectı oldu sonra guncelleme almadı bır daha

• eyesche kullanıcısına yanıt

Eşimin TC'sinde

1.Sipariş 1.Paket 885,98 - 20 ağustos gümrük şirketinde

2.Sipariş 2.Paket 748,56 TL - 20 ağustos gümrük şirketinde

2 sipariş, 2 paket Toplam vergisiz 1.634,54TL (43,26 Euro)

Benim TC'de

1.Sipariş 1.Paket Amazonda kullanıldı ay başında

2.Sipariş 2.Paket 20 ağustos gümrük şirketinde

2.Sipariş 3.Paket 20 ağustos gümrük şirketinde 

2.Sipariş 4.Paket gelmedi daha 21 Ağustosta Çinde.----1.039,95 TL

3.Sipariş 5.Paket 20 ağustos gümrük şirketinde

3.Sipariş 6.Paket gelmedi daha 21 Ağustosta Çinde----933,48 TL

4.Sipariş 7.Paket gümrük şirketinde

4.Sipariş 8.Paket gümrük şirketinde

4.Sipariş 9.Paket gelmedi daha 21 ağustosta Çinde ----992,30 TL

4 Sipariş 9 PAKET Toplam vergisiz 2.966TL (78,52 Euro)

Daha önce bahsetmiştim 13 Ağustosta eşimin verdiği sipariş. Temu böldükçe bölmüş tek sepetten 5 sipariş 10 paket çıkarmış. Benim üzerime olanlar çoğunlukta.

Mevcut durumda benim gümrüğe ulaşmış paketlerden fazlalık olan bir tanesi ve henüz çinde olanlar gümrüğe takılıyor anladığım kadarıyla.

Peki tüm siparişler eksiksiz sistem üzerinden takip edilip ay içinde 6. paketi gelen herkesi fark ediyorlar mı yoksa kontrol ederlerse mi yakalıyorlar acaba bilginiz var mı TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

• hakanalkan41 H kullanıcısına yanıt

250.ye yazılıyor herhalde.

yurtiçinde taşımacılık yapan mng şirketinin gümrükle ilgisi bilgisi yetkisi yok. mngyi satınalan dhlın hiç bir ilgisi yok.

temu siparişi topluyor , uçakla gönderiyor. Gümrük firması toplu olarak gümrükten geçiriyor. Sonrasında mng şubesine geliyor ve burada mng yurtiçinde ürünleri teslim ediyor. Sadece son kısımda mng var ötesinde yok.

Sorun gümrük firmasının kapasitesinin misliyle ürün gönderilmesi ve bunun antrepoda yatması. Diğer firmalarla çalışan gümrükcülerin yoğunluğu yok hızla teslimat oluyor.

Ek olarak hepsi aynı yerden geçmiyorlar, aynı gümrük memuru ya da aynı antrepo ilgilenmiyor. Gereksiz yere mngyi darlayıp insanları meşgul etmeye gerek yok, tek yapılması gereken beklemek şu noktada. Gümrük müdürü tanıdığın olsa bile yardımcı olamaz çünkü binlerce paketin içinde atılı halde duruyor. Elleçlendikçe şansa gelecek.

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.