TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (109. sayfa)

-
-
Toplam ürün adediniz nedir elektronik var mı son güncellemeyi ne zaman eklediler ve hangi kargo firması?
Bu arada hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 16 Ağustos 2024; 8:36:48 > -
20 adet ürün var, 2400 liralık sipariş ve elektronik olarak tıraş makinesi ve masaj aleti var, çok satan ürünlerden bunlar. Henüz kargo bilgisi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 16 Ağustos 2024; 8:38:47 > -
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın çok şanlısınız.
Son güncelleme bu sabah mı geldi dün anında mı işlendi?
-
Sürekli bakmıyorum, bu sabah gördüm.
-
-
Bu nasıl bir şanstır 20 temmuzda verdigim sipariş hala gümrüge girmeyi bekliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
MT ile görüşün temu'da.
Kaç ürün elektronik var mı hangi kargo firması ?
-
B2 gümrük süreci ne demek oluyor?1 haftadır böyle beklemekte kargom gümrükte
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla ben de şaşırdım. Elektronik yok, Aras kargo.
-
Hayırlı olsun güle güle kullanın....
-
Teşekkürler, darısı tüm bekleyenlere :)
-
Merhaba hocam, vergi farkını alırsan bilgi verir misin buradaki arkadaşların da bilgisi olsun. Sonucu ben de merak ettim.
-
konuyu takip ediyordum ama yazmamıştım. 2 paketim var . 2si de MNG
biri 23 temmuz diğeri 24 temmuz siparişi
4 ağustosta gümrükleme şirketine teslim edildi
hep aynı tarihli kargolarda bir sıkıntı var nedense
bugün yarın bir sipariş daha vermeyi düşünüyorum. vergiyle bile uyguna gelen ya da burada bulamadığım ıvır zıvır için
4 yaşında bir kızım var ona çok tatlı burada bulamadığım tokalar var onlardan alıcam
bir alışveriş süreci nasıl işkence haline gelir , insanların hobileri mutlulukları nasıl kısıtlanır yaşıyoruz bunu acı şekilde
-
-
Temu, yerel düzenlemelere uygun vergi politikaları uygular. Ancak endişelenmeyin, eğer ithalat ücretlerinin gerçek tutarı, siparişinizde toplanan vergilerden daha yüksekse, herhangi bir ek ücret ödemenize gerek kalmayacaktır.Siparişinizde tahsil edilen vergilerden daha düşük miktarda ithalat ücreti ödenmesi durumunda, TEMU farkı size iade edecektir.
Büyük ihtimal iade edecekler.
-
Paketi teslim aldıkda sonra durumunuz anlatın iade ederler farkı
-
16 Temmuzda verdiğim sipariş bugün tam 1 ay oldu.
bugün dağıtımda çok şükür sonunda.
-
Nihayet, benim 14 temmuz tarihli 15 parçalık siparişim bugün mng tarafından dağıtımda diye mesaj geldi, sizinkisi hakikaten büyük talihsizlik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Ağustos 2024; 11:3:21 > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X