Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.322
Cevap
438
Favori
639.496
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 16 Ağustos 2024; 8:33:0 >
  • arandur kullanıcısına yanıt

Toplam ürün adediniz nedir elektronik var mı son güncellemeyi ne zaman eklediler ve hangi kargo firması?

Bu arada hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyesche -- 16 Ağustos 2024; 8:36:48 >
  • eyesche kullanıcısına yanıt

20 adet ürün var, 2400 liralık sipariş ve elektronik olarak tıraş makinesi ve masaj aleti var, çok satan ürünlerden bunlar. Henüz kargo bilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arandur -- 16 Ağustos 2024; 8:38:47 >

Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın çok şanlısınız.

Son güncelleme bu sabah mı geldi dün anında mı işlendi?

Sürekli bakmıyorum, bu sabah gördüm.

• Merhaba, 10 Ağustos'ta verdiğim sipariş için şaşırtıcı bir şekilde bu sabah dağıtıma çıktı diye mesaj geldi. 14 Ağustos'ta gümrüğe gelmiş, 15 Ağustos'ta çıkmış. Temu %60 aldığı gümrük vergisini iade ediyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bianca -- 16 Ağustos 2024; 9:5:0 >

Bu nasıl bir şanstır 20 temmuzda verdigim sipariş hala gümrüge girmeyi bekliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bianca B kullanıcısına yanıt

MT ile görüşün temu'da.

Kaç ürün elektronik var mı hangi kargo firması ?

• B2 gümrük süreci ne demek oluyor?1 haftadır böyle beklemekte kargom gümrükte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Valla ben de şaşırdım. Elektronik yok, Aras kargo.

Hayırlı olsun güle güle kullanın....

Teşekkürler, darısı tüm bekleyenlere :)

Merhaba hocam, vergi farkını alırsan bilgi verir misin buradaki arkadaşların da bilgisi olsun. Sonucu ben de merak ettim.

• konuyu takip ediyordum ama yazmamıştım. 2 paketim var . 2si de MNG

biri 23 temmuz diğeri 24 temmuz siparişi

4 ağustosta gümrükleme şirketine teslim edildi

hep aynı tarihli kargolarda bir sıkıntı var nedense

bugün yarın bir sipariş daha vermeyi düşünüyorum. vergiyle bile uyguna gelen ya da burada bulamadığım ıvır zıvır için

4 yaşında bir kızım var ona çok tatlı burada bulamadığım tokalar var onlardan alıcam

bir alışveriş süreci nasıl işkence haline gelir , insanların hobileri mutlulukları nasıl kısıtlanır yaşıyoruz bunu acı şekilde

• Ben şunu merak ediyorum acaba bu gümrükleme işi neye göre yapılıyor. 30 Temmuz da verdiğim 30 £ limitini aşan sipariş gümrükleme sürecinde görünürken 6 Ağustos ta vermiş olduğum ve 30 £ limitini aşmayan siparişim gümrükleme tamamlandı olarak görünüyor. Önce gelen önce işleme alınmıyor mu?

Temu, yerel düzenlemelere uygun vergi politikaları uygular. Ancak endişelenmeyin, eğer ithalat ücretlerinin gerçek tutarı, siparişinizde toplanan vergilerden daha yüksekse, herhangi bir ek ücret ödemenize gerek kalmayacaktır.Siparişinizde tahsil edilen vergilerden daha düşük miktarda ithalat ücreti ödenmesi durumunda, TEMU farkı size iade edecektir.

Büyük ihtimal iade edecekler.

• Tearz kullanıcısına yanıt

Paketi teslim aldıkda sonra durumunuz anlatın iade ederler farkı

• 16 Temmuzda verdiğim sipariş bugün tam 1 ay oldu.

bugün dağıtımda çok şükür sonunda.

• brhtn B kullanıcısına yanıt

Nihayet, benim 14 temmuz tarihli 15 parçalık siparişim bugün mng tarafından dağıtımda diye mesaj geldi, sizinkisi hakikaten büyük talihsizlik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 16 Ağustos 2024; 11:3:21 >
  • TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]

Saçmalığın daniskası Böyle bir rezillik olur mu ya, toplam sipariş tutarı da 50 euro civarı ve son 5 günümüz kaldı boşu boşuna 25 gün kadar beklemiş olacam. Mt ye defelarca yazdım hızlandırdık falan diyorda boş mng yi arıyoruz oda boş.

• 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.