TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (110. sayfa)

-
-
5 gün değil 2.5 iş günü kaldı.
-
Sizin de gözünüz aydın sizin artık yeni kanuna takılma şansınız yok gümrük kısmı bitmiş , yasaklı ürün filan yoksa hiçbir sorun olmadan size gelir paketiniz.
-
Az önce Ebru isimli bir MH ile konuştum kız Türk ve kargolar hakkın da hiç bir bilgiye sahip değil tamamen random konuşuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zaten bilemezler Temu buradaki işleyişe karışamaz sistemi görüntüleyemez , ancak sistemde gümrükte yada kargoda evrak ile ilgili işlem olursa bildirimini alıp takipten görürler o kadar zaten öyle olduğunda siz de temu dan görüyorsunuz.
Biz sadece en son evrakın işlenmesi yada paket barkodunun okutulduğu anları görüyoruz.
-
https://www.sikayetvar.com/temu/mng
Şuraya bakın mng temu ile ilgili yüzlerde şikayet var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma yorumlar yapanlada dolu orası Özelliklede ilk yorum 2 ağustosda sipariş verdim 11 ağustosda gümrüğe girdi diye başlayan
-
Sağolun hocam ancak ağustos 7 den beri herhangi bir hareket yok. Normalde yasaklı bir ürün yok. Ancak gelir mi gelmez mi ikilemdeyim. Temu o kadar diretmeme rağmen para iadesi yapmadı. 20 ağustosa kadar gelmezse 21 ağustos itibariyle para iadesini değerlendireceklermiş.
-
Sizinki işleme alınmış bir sorun olmaz tabi ürünlerle alakalı olurmu onu bilemem ama mevzuatla ilgili sorun yok eski kanunda işlem gördü muhakkak gelir.
-
Aynı tarihte sipariş vermişiz, benim kargo WE ile geldi hepsijet'e verildi bu sabah, yarın teslim görünüyor. Bende görülen teslim tarihi 17 ağustos-7eylüldü. Eğer yarın gelirse muhtemel teslim tarihinin ilk günü gelmiş olacak. 6günde Çin'den gelmiş, 5günde Türkiye'de teslim edilmiş olacak. %30 ile almıştım benden sonra aynı gün %60üzerinden gümrük vergisi almaya başladılar. %60 ile alıp WE ile gelenler muhtemelen 20sinden önce geçecek gümrükten. Türkiye'ye havayolu ile gelen tüm kargolar İstanbul'a iniyor sanırım. Ben Ankaradan sipariş verdim istanbuldan gelecek.
-
Bitti ya Bence ben artık geleceğine inanmıyorum ayıptır söylemesi enayi gibi 19 20 gündür beklemiş oldum Türkiye pişmanlıktır.
-
20 Ağustos Salı günü akşam 17:00 'a kadar gümrükleme işlemi başlamazsa bitti diyebiliriz...
-
16 temmuz siparişim az önce teslim edildi. 25 parçaydı. Tam 1 ay sürdü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun. Peki uygulamadan güncelleme yaptilar mı? Ücret iade etmişlermiydi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam rica etsem gönderi takip yerinin ssini atarmısınız, saatleri kontrol edicemde.
-
Güncellemeler size bir anda geriye dönük olarak toptan mı düştü yok gün gün her adımda farklı farklı mı geldi?
-
hocam sizde benim gibi sürekli kontrol ediyrsunuz değil mi forumu ve siteyi :D
-
6 Ağustos ta verdiğim sipariş bugün sabah MNG ile teslim edildi. Bu kadar hızlı geldiği için büyük şok yaşadım.
-
sizinkisi mucize kabilinden bir şey, gümrük görevlilerine büyü yapılmış gibi.
-
Ben şizofrenik oldum hocam her yeri yeniliyorum sürekli.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X