Şimdi Ara

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9.312
Cevap
437
Favori
638.143
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gözünüz aydın hocam benim halen şu şekilde bekliyor 14 temmuz siparişim.

TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular]
  • ColdXabra C kullanıcısına yanıt

5 gün değil 2.5 iş günü kaldı.

• twilight_flame kullanıcısına yanıt

Sizin de gözünüz aydın sizin artık yeni kanuna takılma şansınız yok gümrük kısmı bitmiş , yasaklı ürün filan yoksa hiçbir sorun olmadan size gelir paketiniz.

• Az önce Ebru isimli bir MH ile konuştum kız Türk ve kargolar hakkın da hiç bir bilgiye sahip değil tamamen random konuşuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozgurwl kullanıcısına yanıt

Zaten bilemezler Temu buradaki işleyişe karışamaz sistemi görüntüleyemez , ancak sistemde gümrükte yada kargoda evrak ile ilgili işlem olursa bildirimini alıp takipten görürler o kadar zaten öyle olduğunda siz de temu dan görüyorsunuz.

Biz sadece en son evrakın işlenmesi yada paket barkodunun okutulduğu anları görüyoruz.

• https://www.sikayetvar.com/temu/mng

Şuraya bakın mng temu ile ilgili yüzlerde şikayet var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TinyAngel kullanıcısına yanıt

Saçma yorumlar yapanlada dolu orası Özelliklede ilk yorum 2 ağustosda sipariş verdim 11 ağustosda gümrüğe girdi diye başlayan

• eyesche kullanıcısına yanıt

Sağolun hocam ancak ağustos 7 den beri herhangi bir hareket yok. Normalde yasaklı bir ürün yok. Ancak gelir mi gelmez mi ikilemdeyim. Temu o kadar diretmeme rağmen para iadesi yapmadı. 20 ağustosa kadar gelmezse 21 ağustos itibariyle para iadesini değerlendireceklermiş.

• twilight_flame kullanıcısına yanıt

Sizinki işleme alınmış bir sorun olmaz tabi ürünlerle alakalı olurmu onu bilemem ama mevzuatla ilgili sorun yok eski kanunda işlem gördü muhakkak gelir.

• arandur kullanıcısına yanıt

Aynı tarihte sipariş vermişiz, benim kargo WE ile geldi hepsijet'e verildi bu sabah, yarın teslim görünüyor. Bende görülen teslim tarihi 17 ağustos-7eylüldü. Eğer yarın gelirse muhtemel teslim tarihinin ilk günü gelmiş olacak. 6günde Çin'den gelmiş, 5günde Türkiye'de teslim edilmiş olacak. %30 ile almıştım benden sonra aynı gün %60üzerinden gümrük vergisi almaya başladılar. %60 ile alıp WE ile gelenler muhtemelen 20sinden önce geçecek gümrükten. Türkiye'ye havayolu ile gelen tüm kargolar İstanbul'a iniyor sanırım. Ben Ankaradan sipariş verdim istanbuldan gelecek.

• Bitti ya Bence ben artık geleceğine inanmıyorum ayıptır söylemesi enayi gibi 19 20 gündür beklemiş oldum Türkiye pişmanlıktır.

20 Ağustos Salı günü akşam 17:00 'a kadar gümrükleme işlemi başlamazsa bitti diyebiliriz...

• kayamtky K kullanıcısına yanıt

16 temmuz siparişim az önce teslim edildi. 25 parçaydı. Tam 1 ay sürdü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraks23 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Peki uygulamadan güncelleme yaptilar mı? Ücret iade etmişlermiydi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

hocam rica etsem gönderi takip yerinin ssini atarmısınız, saatleri kontrol edicemde.

Güncellemeler size bir anda geriye dönük olarak toptan mı düştü yok gün gün her adımda farklı farklı mı geldi?

• eyesche kullanıcısına yanıt

hocam sizde benim gibi sürekli kontrol ediyrsunuz değil mi forumu ve siteyi :D

• 6 Ağustos ta verdiğim sipariş bugün sabah MNG ile teslim edildi. Bu kadar hızlı geldiği için büyük şok yaşadım.

• commad kullanıcısına yanıt

sizinkisi mucize kabilinden bir şey, gümrük görevlilerine büyü yapılmış gibi. TEMU Ürün, Sipariş, Kargo, Gümrük vs Konuları [Ref. Link Hariç Tüm Konular] 

Ben şizofrenik oldum hocam her yeri yeniliyorum sürekli.

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.