Şimdi Ara

Tempra sx_a

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş ehliyeti yeni almamdan dolayı ilk arabamı almayı düşünüyorum ve araştırmalarıma göre bütçeme en uygun araba olarak tempraya kalar kıldım fakat yinede sizlere danışmak istedim. Seven sevmeyen herkez iyi ve kötü yönlerini yazabilir mi ? Birde bu linkteki araba hakkında yorumlarınız nelerdir ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bakmadan-gecme-tempra-slx-59244848/detay/
    Ayrıca;
    Motoru yapılmış olan bir tempra tavsiye eder misiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazpence

Arkadaş ehliyeti yeni almamdan dolayı ilk arabamı almayı düşünüyorum ve araştırmalarıma göre bütçeme en uygun araba olarak tempraya kalar kıldım fakat yinede sizlere danışmak istedim. Seven sevmeyen herkez iyi ve kötü yönlerini yazabilir mi ? Birde bu linkteki araba hakkında yorumlarınız nelerdir ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bakmadan-gecme-tempra-slx-59244848/detay/
    Ayrıca;

tempra yerine tipo bak bence daha güzel ve daha çekici

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

quote:

Arkadaş ehliyeti yeni almamdan dolayı ilk arabamı almayı düşünüyorum ve araştırmalarıma göre bütçeme en uygun araba olarak tempraya kalar kıldım fakat yinede sizlere danışmak istedim. Seven sevmeyen herkez iyi ve kötü yönlerini yazabilir mi ? Birde bu linkteki araba hakkında yorumlarınız nelerdir ?http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bakmadan-gecme-tempra-slx-59244848/detay/
    Ayrıca;

tempra yerine tipo bak bence daha güzel ve daha çekici
    Bu fiyat aralığında temiz bir tipo bulmak çok zor o yüzden tempra arıyorum.

• kardes tıpo kullanıcısı olarak bır ay once aldım ama cok memnunum..soylekı ben baya arastırdım 8-8.5 arası lımıtım vardı ve bu fıyatlarda alabılecegım araclardan en uygunu bu aractı.tempra yada tıpo aslında aynı arac sayılır.lınktekı arac pek ıyı durmuyor motorunun yapılması bı sorun teskıl etmez zaten bellı yasa gelmıs araclar ıllakı masraf olacak..fakat lınktekı araba resımden bıle bakınca pek derlı toplu degıl..tavsıyem kesınlıkle acelecı olma ,ıllakı bı modele yonelme ama alacagın aracın yedek parca ve yakıt durumunu mutlaka gozden gecır..tabı ıkıncı el de satısınıda..benım aklımda hıc yokken tıpo aldım aslında reno 9 yada hydaı accent almak ıstıyordum ama benım butceme uygun temız bı arac denk gelmedı.bu aracıda gercekten temız masrafsız oldugu ıcın aldım ınsallah sende ıcıne sınen temız bı arac bulursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

kardes tıpo kullanıcısı olarak bır ay once aldım ama cok memnunum..soylekı ben baya arastırdım 8-8.5 arası lımıtım vardı ve bu fıyatlarda alabılecegım araclardan en uygunu bu aractı.tempra yada tıpo aslında aynı arac sayılır.lınktekı arac pek ıyı durmuyor motorunun yapılması bı sorun teskıl etmez zaten bellı yasa gelmıs araclar ıllakı masraf olacak..fakat lınktekı araba resımden bıle bakınca pek derlı toplu degıl..tavsıyem kesınlıkle acelecı olma ,ıllakı bı modele yonelme ama alacagın aracın yedek parca ve yakıt durumunu mutlaka gozden gecır..tabı ıkıncı el de satısınıda..benım aklımda hıc yokken tıpo aldım aslında reno 9 yada hydaı accent almak ıstıyordum ama benım butceme uygun temız bı arac denk gelmedı.bu aracıda gercekten temız masrafsız oldugu ıcın aldım ınsallah sende ıcıne sınen temız bı arac bulursun..
    Paran yetiyorsa düşünmeden al, bu fiyatta bu konforu sonan araç yok(neredeyse). Zamanında dayımda vardı beş sene kullandı bir kere ön takımı yaptırdı ( çok hırçın kullanıyordu) bir de sigorta kutusunda bir problem çıkmıştı. 93 model gri renkli SX_A'ydı o da. Bence al paşa paşa binersin. Ayrıca parçalarıda öyle çok pahalı ve zor bulunan bir araç değil ilk araç olmaya gayet uygun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mazzoow

Paran yetiyorsa düşünmeden al, bu fiyatta bu konforu sonan araç yok(neredeyse). Zamanında dayımda vardı beş sene kullandı bir kere ön takımı yaptırdı ( çok hırçın kullanıyordu) bir de sigorta kutusunda bir problem çıkmıştı. 93 model gri renkli SX_A'ydı o da. Bence al paşa paşa binersin. Ayrıca parçalarıda öyle çok pahalı ve zor bulunan bir araç değil ilk araç olmaya gayet uygun.

Alıntıları Göster
    İlk msj da verdiğim link hakkında olumlu yanıt alamadığıma şaşırdım çünkü bir iki gün içinde incelemeye gitmeyi düşünüyordum. Tempra çoçukluğumun arabası tempra isteme nedenlerimden biriside bu. Bir başka ilan daha var fakat fiyat olarak anlaşamadık http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sozde-degil-ozde-tempra-ihtiyactan-satilik-fiyati-dusurdum-59155795/detay/#

• quote:

İlk msj da verdiğim link hakkında olumlu yanıt alamadığıma şaşırdım çünkü bir iki gün içinde incelemeye gitmeyi düşünüyordum. Tempra çoçukluğumun arabası tempra isteme nedenlerimden biriside bu. Bir başka ilan daha var fakat fiyat olarak anlaşamadık http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sozde-degil-ozde-tempra-ihtiyactan-satilik-fiyati-dusurdum-59155795/detay/#

Alıntıları Göster
    Yardımcı olurmusunuz lütfen fikirlerinize ihtiyacım var ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiat marea 1.6 ELX 98 Model
    2 yıl önce açıldı
    98 Opel Vectra B 2.0 GLS Nasıl?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yardımcı olurmusunuz lütfen fikirlerinize ihtiyacım var ?

Alıntıları Göster
    Oncelikle araba bulma konusunda panik icerisinde hareket etmeyin, saticilar bazen sallarlar elinizi cabuk tutmaniz icin,
    yok soz verdim yok bakacaklar, yarin alacaklar vs vs. Paraniz elinizde nakit oldugu surece, siz daha avantajlisiniz.
    Hakikaten temiz bir arabayi da uygun fiyata veriyorsa satici, o araba da fazla kalmaz ilanda surda burda. O da ayri bir mesele.

Gosterisli ilanlardan uzak durun derim, yok boylesi yok, yetisen alir, vs vs. Hemen alici olmayin arabalara.

Cok oynanmis arabadan, dosemesi degisen, orasi burasi cafcafli hale getirilen arabadan uzak durun (kisisel bir yorumdur).
    En iyi araba orjinal korunan arabadir derim. Adam arabanin susune pusune, ses sitemine para harcarken bakimlarini ihmal etmis olabilir.

Tempra'larin on takimlari narindir biraz, bozuk yola gelmez. Asfaltta kullanmak gerekir ama ozellikle motorunda cogu parcasi dogan-sahinle aynidir.
    Size ciddi masraf acmayacaktir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SilverBlue

Oncelikle araba bulma konusunda panik icerisinde hareket etmeyin, saticilar bazen sallarlar elinizi cabuk tutmaniz icin,
    yok soz verdim yok bakacaklar, yarin alacaklar vs vs. Paraniz elinizde nakit oldugu surece, siz daha avantajlisiniz.
    Hakikaten temiz bir arabayi da uygun fiyata veriyorsa satici, o araba da fazla kalmaz ilanda surda burda. O da ayri bir mesele.

Gosterisli ilanlardan uzak durun derim, yok boylesi yok, yetisen alir, vs vs. Hemen alici olmayin arabalara.

Cok oynanmis arabadan, dosemesi degisen, orasi burasi cafcafli hale getirilen arabadan uzak durun (kisisel bir yorumdur).
    En iyi araba orjinal korunan arabadir derim. Adam arabanin susune pusune, ses sitemine para harcarken bakimlarini ihmal etmis olabilir.

Tempra'larin on takimlari narindir biraz, bozuk yola gelmez. Asfaltta kullanmak gerekir ama ozellikle motorunda cogu parcasi dogan-sahinle aynidir.
    Size ciddi masraf acmayacaktir.

Alıntıları Göster
    peki verdiğim linkler incelendiğinde hangisi daha avantajlı fiyat-görünüş-bakım gibi unsurlar olarak. Linkler arasında fiyatı yüksek olanın motoru yenilenmiş ve km si sıfırlanmış normal km değeri 150 bin civarı olduğunu söyledi.

• quote:

peki verdiğim linkler incelendiğinde hangisi daha avantajlı fiyat-görünüş-bakım gibi unsurlar olarak. Linkler arasında fiyatı yüksek olanın motoru yenilenmiş ve km si sıfırlanmış normal km değeri 150 bin civarı olduğunu söyledi.

Alıntıları Göster
    O fiyata temiz japon arabaları var.Bu arabayı alıpta başın ağrımasın sonra...
  • bir arabanin motoru kolay kolay 150 bin'de yenilenmez (ciddi bir sorunu olmadikca), yenileyen adam da direk ertesi gun arabasini satmaz.
    Sanirim temra'ya kilitlenmissiniz su anda ama bana sorarsaniz ilk araba olarak size en az masraf acacak en temiz arabayi tercih edin. Yani temiz ve bakimli bir araba buldugunuz anda markasina vs bakmadan alin, binin, tadini cikarin.

Bir galerici abiye Fiat Marea alacagim diye 3 ay gidip geldim, elindekileri begenmedim, orada duran bir Mazda 3.23'u farketmedim bile bundan 7-8 sene once. Sonra bir sekilde o Mazda'yi aldim. Japonlar hakikaten sorunsuz araba yapiyorlar, bunu cok net soyleyebilirim.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverBlue -- 4 Ekim 2011; 19:28:00 >

• quote:

bir arabanin motoru kolay kolay 150 bin'de yenilenmez (ciddi bir sorunu olmadikca), yenileyen adam da direk ertesi gun arabasini satmaz.
    Sanirim temra'ya kilitlenmissiniz su anda ama bana sorarsaniz ilk araba olarak size en az masraf acacak en temiz arabayi tercih edin. Yani temiz ve bakimli bir araba buldugunuz anda markasina vs bakmadan alin, binin, tadini cikarin.

Bir galerici abiye Fiat Marea alacagim diye 3 ay gidip geldim, elindekileri begenmedim, orada duran bir Mazda 3.23'u farketmedim bile bundan 7-8 sene once. Sonra bir sekilde o Mazda'yi aldim. Japonlar hakikaten sorunsuz araba yapiyorlar, bunu cok net soyleyebilirim.

quote:

Mazda gibi arabalar sorunsuz araçlar fakat bulunduğum yer itibari ile piyasası çok zayıf olan araçlar bana hem konforu olan hemde piyasası sağlam olan bir araç lazım o yüzden tempraya daha fazla yöneliyorum birde dediğim gibi çocukluğumun arabası. Motoru yenilenen araç şu an 50 bin km gösteriyo yani sitede yazan 700 km yazısı yanlış bilgi. Aracın motoru 50 bin km önce yenilenmiş ve full orjinal bir araçmış biraz sorgulama yaptım çevrede. maddi konudan dolayı şu an için 8 binlik arabaya müşteri olmam zor gözüküyo yinede gözünüze takılan başka eksik yönleri yoksa sizce linkteki arabaların ederi(fiyatı) nedir ? Üstelik bu fiyat aralığında önerebileceğiniz araçlar neler ?

• quote:

quote:

bir arabanin motoru kolay kolay 150 bin'de yenilenmez (ciddi bir sorunu olmadikca), yenileyen adam da direk ertesi gun arabasini satmaz.

quote:

Mazda gibi arabalar sorunsuz araçlar fakat bulunduğum yer itibari ile piyasası çok zayıf olan araçlar bana hem konforu olan hemde piyasası sağlam olan bir araç lazım o yüzden tempraya daha fazla yöneliyorum birde dediğim gibi çocukluğumun arabası. Motoru yenilenen araç şu an 50 bin km gösteriyo yani sitede yazan 700 km yazısı yanlış bilgi. Aracın motoru 50 bin km önce yenilenmiş ve full orjinal bir araçmış biraz sorgulama yaptım çevrede. maddi konudan dolayı şu an için 8 binlik arabaya müşteri olmam zor gözüküyo yinede gözünüze takılan başka eksik yönleri yoksa sizce linkteki arabaların ederi(fiyatı) nedir ? Üstelik bu fiyat aralığında önerebileceğiniz araçlar neler ?

Alıntıları Göster
    Araç dökülmeye başlamış bence... Başka bir araca yönelin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Alıntıları Göster
    aracın arka koltuklarının üstünde dantel mi var ben mi yanlış görüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrdmr1

aracın arka koltuklarının üstünde dantel mi var ben mi yanlış görüyorum

evet onu bende farkettim adam süse meraklı bişiye benziyo ama önemli olan arabanın temiz olup olmaması iki link arasında hangisi daha mantıklı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

Alıntıları Göster
    kardeş bi tipo kullanıcısıyım yukarıdada belirttim.ve siz bulunduğunuz sehirden bi araç bakıyorsunuz sanırım ama gösterdiğiniz araçlar pek iyi değil aceleci olmayın illaki tempra alıcaksanız en iyisi denk gelene kadar mutlaka bekleyin orjinal olanını arayın,orası burası oynanmış yok ses sistemi yok jant vs takılıp süslenmiş oynanmış araçlardan uzak durun.iyi bir ustaya mutlaka motor , kaporta ve yürüyenini gösterin ..araba işi sabır işi gerçekten ...

• quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz32

kardeş bi tipo kullanıcısıyım yukarıdada belirttim.ve siz bulunduğunuz sehirden bi araç bakıyorsunuz sanırım ama gösterdiğiniz araçlar pek iyi değil aceleci olmayın illaki tempra alıcaksanız en iyisi denk gelene kadar mutlaka bekleyin orjinal olanını arayın,orası burası oynanmış yok ses sistemi yok jant vs takılıp süslenmiş oynanmış araçlardan uzak durun.iyi bir ustaya mutlaka motor , kaporta ve yürüyenini gösterin ..araba işi sabır işi gerçekten ...

Alıntıları Göster
    Peki bu araba hakknda görüşleriniz neler ? pazarlık payı varhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-tempra-1-6-sxak-60714422/detay/

• quote:

Peki bu araba hakknda görüşleriniz neler ? pazarlık payı varhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-tempra-1-6-sxak-60714422/detay/

Alıntıları Göster
    Dostum kolay gelsin bende kışa allah kısmet ederse Tempra sxa alacağım 92 model ve üstü olucak

Sabırla bekle ben 5 - 6 aydır takip ediyorum bazen cok güzel arabalar düşüyor içim gidiyo ne arabalar ne kadar ucuza gitti deli oldum o nedenle kışa kadar bak görünce yapış bırakma burdan öneri almana gerek yok kimseden

sen beğendiğin arabanın sahibini ara git görüş ustaya göster sonuca göre al gitsin güle güle bin bende bi alayımdım iyiydi ya kredi kullancam ben zaten biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

Dostum kolay gelsin bende kışa allah kısmet ederse Tempra sxa alacağım 92 model ve üstü olucak

Sabırla bekle ben 5 - 6 aydır takip ediyorum bazen cok güzel arabalar düşüyor içim gidiyo ne arabalar ne kadar ucuza gitti deli oldum o nedenle kışa kadar bak görünce yapış bırakma burdan öneri almana gerek yok kimseden

sen beğendiğin arabanın sahibini ara git görüş ustaya göster sonuca göre al gitsin güle güle bin bende bi alayımdım iyiydi ya kredi kullancam ben zaten biraz

inş hayırlısıyla temiz bir araç bulursunuz benimde ufak bir miktar krediye ihtiyacım olacak gibi. Hangi bankadan çekeceksiniz krediyi faiz oranı olarak hangisi daha uygun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CaNeRR

inş hayırlısıyla temiz bir araç bulursunuz benimde ufak bir miktar krediye ihtiyacım olacak gibi. Hangi bankadan çekeceksiniz krediyi faiz oranı olarak hangisi daha uygun.

Alıntıları Göster
    Çok çok iyi bakıldığını bildiğiniz bir sxa ise alın,eğer bilmiyorsanız s tavsiye ederim.Eski araçta ne kadar az elektronik o kadar rahat kafa.Yorumum, tüm Tempra almaya niyetli arkadaşlar için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 6 Ekim 2011; 14:07:04 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.