Şimdi Ara

Temiz Bir Mazda 626 Bulmama Yardımcı Olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İzmir'deyim. Mazda 626'lar hoşuma gidiyor. Alttaki araç alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-ihtiyactan-en-full-mazda-626-324515609/detay

Satarken kilometre olayı sorun olur mu? Önerebileceğiniz yakın çevreden araçlar varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim?

Bir de aracı görmeye gittiğimde nelere bakayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 5 Ağustos 2016; 15:14:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: greenflash

Satarken

dediğiniz an;
    şahin
    doğan
    toros
    palio
    bilimum al sat arabaları.
  • Bir önceki arabam clio symbol idi. O da saydığınız kategoriye giriyor aslında. Peki diyelim ki en az 3-4 sene gitsin istiyoruz. Bu durumda mazda 626 alınır mı? Görünümü ve donanımı hoşuma gidiyor. Başıma iş açmayacaksa bir süre kullanmak istediğim bir araç...
  • sümbülün piyasası var kolay satılır.Mesela ben urfadayım broadwayi 10 dakikada satarsınız.Aracın km si düşürülmüş,ve masraf illa ki açar.Hazırlıklı olarak alın yani.
  • başlığı değiştirdim
  • Şimdi o araba km düşürülmüş diyorsa emin ol o arabanın orjinali 300-400 bin km arasıdır o araba hem sana binerken hemde satarken büyük sıkıntı açar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Parca bile zor bulursun

• A dan z ye butun parcalari bulunuyor. Sahine dogana palioya da on ceker. Mazda kolay kolay bozulmaz bi parcasini degisin on sene gider. Nato kafa nato mermer hep bu sahinciler dogancilar yuzunden piyasa bu hali aldi zaten. Arabayi incelettir temizse al korkma.

• Orhangazi'de araç alım satımında sıkıntı çok olur. Çok dikkatli olmanızı öneririm.
  • Mazda626 grubu var facebookta orda aç başlığı. Fiyatına göre güzel araba ama kolay bozulmaz, bir parça değiştir on yıl gider lafina kulak asma. Kimse 20 yaşındaki mazdaya servisten parça almıyor çünkü. Aldiklarimiz çin malı parçalar onlarda tabiki tekrar bozulacak.

İlandaki aracıda gözüm tutmadı. 97 düzgün olsa 16 binden aşağı vermezler

• quote:

Orijinalden alıntı: coskunserce

Orhangazi'de araç alım satımında sıkıntı çok olur. Çok dikkatli olmanızı öneririm.

yorumlar için teşekkürler, fiyat konusunda ben de biraz şüphelendim. Orhangazi'de neden çok sıkıntı oluyor :)
  • quote:

quote:

Orhangazi'de araç alım satımında sıkıntı çok olur. Çok dikkatli olmanızı öneririm.

yorumlar için teşekkürler, fiyat konusunda ben de biraz şüphelendim. Orhangazi'de neden çok sıkıntı oluyor :)

Evet, ben de merak ettim. O.gazide diger yerlere gore nasil bir sikinti var?

Mazda 626 nin bu kasasina hararet yaptirilmamissa, yada duzgun bir is yaptirilmissa gozu kapali alabilirsiniz.

Bir de bir miktar paraniz artarsa, istanbulda Ekinciler oto/Adem ustaya arabayi ellettiniz mi 2 sene sorunsuz binersiniz.

Bu kmler durdugu yerde yapilmiyor. Araba sorunlu bisey olsa millet bu kadar km nasil gezecek?
    Ben 600bin km de olanini gordum.

Ayrica o.gazide sanayide Hasbi Usta var. Tecrubeli bi uata. Almaya karar verirseniz ona da gosterebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 6 Ağustos 2016; 16:41:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bjkkarakartal1903

Mazda626 grubu var facebookta orda aç başlığı. Fiyatına göre güzel araba ama kolay bozulmaz, bir parça değiştir on yıl gider lafina kulak asma. Kimse 20 yaşındaki mazdaya servisten parça almıyor çünkü. Aldiklarimiz çin malı parçalar onlarda tabiki tekrar bozulacak.

On yil gider dediysek uzunca bi zaman dayanir manasinda dedik. Kulak asma gibisinden laflar ayip oluyor. Uslube biraz dikkat.

• 10 senedir 626 var bende. Gerek elektronik olsun gerek mekanik olsun sorunsuz ve sağlam araba.Teneke şahin doğan 2. Eli var diye alınmaz.Mazda ile hiç karşılaştırilamaz bile.

• quote:

quote:

Araç alım satımında Orhangazi'de yaşadığım bir kaç tecrübe sonucu genelleme yaptım. İlanda gerçeğe aykırı bilgi veriyorlar.
  • quote:

Mazda626 grubu var facebookta orda aç başlığı. Fiyatına göre güzel araba ama kolay bozulmaz, bir parça değiştir on yıl gider lafina kulak asma. Kimse 20 yaşındaki mazdaya servisten parça almıyor çünkü. Aldiklarimiz çin malı parçalar onlarda tabiki tekrar bozulacak.

Tavsiye ettiğiniz Facebook grubunda bir ilan var. Atakan ILker Ece'nin biraz aşağılarda yer alan ilanı: Sahibinden 98 model klimalı absli sunrooflu 4 hava yastikli full + full Mazda 626 2.0 glx - siyah renk 19 bin istiyor. Fotolarda sizce nasıl görünüyor? 25 tane foto atmış ilan sahibi. 19bin eder mi?
  • quote:

quote:

Tavsiye ettiğiniz Facebook grubunda bir ilan var. Atakan ILker Ece'nin biraz aşağılarda yer alan ilanı: Sahibinden 98 model klimalı absli sunrooflu 4 hava yastikli full + full Mazda 626 2.0 glx - siyah renk 19 bin istiyor. Fotolarda sizce nasıl görünüyor? 25 tane foto atmış ilan sahibi. 19bin eder mi?

Fotoğrafa bakarak bu araba orijinal yada oynanmış diyecek tecrübem yok. Ama arabanın şakülü düzgün duruyor. Yorgun sağa sola kayık bir araç değil. Elemanın anlattığı gibiyse 18-19 arasına alınıp binilir. İçinin detaylı fotoğraflarını iste almaya niyetin varsa. İçi dökükse toplaması zor oluyor mazdaları. Yan sanayisi yok çünkü ve serviste epey pahalı bu iç donanımlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.