Şimdi Ara

Temassız Ateş Ölçer Paylaşım (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
241
Cevap
12
Favori
164.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi marka model aldınız hocam? Bende alacağım bir tane kararsız kaldım cok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Alamadim henuz 2 urune dusurdum secenegi
    https://www.epey.com/ates-olcer/karsilastir/88569-124688/braun-thermoscan-7-irt-6520_motorola-mbp70sn/

Bunlardan birini alicam irt 6520 yi herkez oneriyor buyuk ihtimal o olucak. Ama gonlum motoroladan yana.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beurer FT 90 ve Visio Focus arasında kaldım.
    Hangisini almamı önerirsiniz ? neden ?

teşekkürler.
  • gtalls G kullanıcısına yanıt
    Ben firmayı 1,5 ay önce aradım. Bana beklememi yeni bir model geleceğini söylediler. Bu hafta yeni model gelmiş. Yarın mng kargo ile göndereceğim. Önce firmayı arayıp kayıt yaptırdım. seri no, fatura tarihi, adres ve tlf gibi bilgileri aldılar. Ücretsiz göndermek için müşteri nosu verdiler. Isı ölçüm testi yapacaklarmış. inşallah değişim çıkarsa yeni modelden vereceklermiş. Sonucunu yazarım.

• arkadaşlar bende mbp70sn motorola aldım. teşekkürler
  • pokemon39 P kullanıcısına yanıt
    Biraz önce başka konuya da yazdım. Beş yıldır VisioFocus kullanıyorum.
    5 yıl önce 100-130 TL arasında bir fiyata almıştım. Şimdi baktım 275 TL civarı.
    Kesinlikle VisioFocus!
    Otomatik ve manuel kalibrasyon, mesafe ayarlama gibi çok önemli özellikleri var.

Made In Italy
    www.visiofocus.com
    VISIOFOCUS_INDEX_EN
    http://www.visiofocus.com/index_EN.html

• Doggymania kullanıcısına yanıt
    Hocam mrb. Aldığınız modelden memnun musunuz? E bebekte 200 TL ye düşmüş , tavsıye eder msisiniz?

• memnunum. ölçümlerde herhangi bir sıkıntı görmedim. 200 tl baya uygun fiyat umarım almışsınızdır.
  • Doggymania kullanıcısına yanıt
    Hocam stokta kalmadı uyarısı verdı sıparısı tamamlarken malesef alamadım. Ama takıp edecem uygun bulursam alacam

• hocam stoklarında falan var sadece magazadan satış yapmak istiyorlar boyle indirim gunlerinde. magazaya gittim dun 8 tane falan vardı 70sn modelinden. ama internette hiçbir magazadan stok gozukmedi nedense.
  • Bilemedim, keske magazaya gıtseymısım.

• Bu aletin aynısını eczaneden 230 liraya aldım ben

• quote:

Orijinalden alıntı: gomez_10

Bilemedim, keske magazaya gıtseymısım.
    aynen geçmiş olsun artık. bende bebek kamerası alıcaktım ordan biliyorum hiçbir magazada gozukmedi dedim millet çullandı herhalde, bir bakayım dedim magazaya bir gittim rafta duruyor sistemsel yok gozukuyormus aldım cıktım.
  • gomez_10 G kullanıcısına yanıt
    Bugün tekrar indirim başladı. Ben az önce aldım. Bu sefer geç kalma :)
  • fth16 F kullanıcısına yanıt
    Saolasın hocam alıyorum hemen :)

• hocam bu cihaz bu kadar iyi mi? ölçümlerde sapma oluyor mu? çok fazla yorum bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

Arkadaşlar, Beurer FT90 ateş ölçerimizi artık kullanmadığımızdan dolayı satmak istiyorum.
    isteyen varsa mesaj yoluyla iletişime geçebilir.

izmir beurer yetkili satıcısından alınmıştır ancak garanti süresi bitmiştir.
    oğlumuz 2 yaşını geçti ve artık kullanmıyoruz.
    fakat gerek biberondaki sütün sıcaklığını ölçmekte, gerek odanın sıcaklığını ölçmekte çokça kullandık.
    alan arkadaş pişman olmayacaktır.

saklama kabı mevcut ancak kutusu yoktur.
    fiyat: 180 lira
    güncel.
  • güncel bebeğime ateş ölçer almak istiyorum kullanan arkadaşlar hangi modeli önerir ? braun gibi ürünlere 350-400 vermeye değer mi yoksa wee baby tarzı 100-150 tl arası satılan ateş ölçerler işimi görür mü
  • merhaba, korona sebebiyle braum temassizlarin fiyatlari 1500-200 arasina cikmis durumda. Bebegimiz olacak, onerisi olan varsa cok sevinirim.
  • güncel
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.