Şimdi Ara

Televizyonu açınca internet gidiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evde iki adet televizyon var. oturma odasındakini açınca internet gidiyor. o televizyonu aldım öbür odaya götürdüm ama yine aynı problemle karşılaştım. diğer televizyonu açınca bir problem yok. temmuz 2'de 8mbit sınırsıza geçtim ondan sonra başladı. 4 senedir böyle bir problem yaşamamıştım. ttnet i aradım kablolarınızda sorun vardır dediler ama dediğim gibi aldım televizyonu öbür odaya götürdüm yine gitti internet. evde uydu veya benzeri birşey yok tivibu üyeliğim vb şeyler yok. apartmanda merkezi uydu sistemi var. sadece kabloyu anten çıkışına bağlayıp televizyona bağlıyoruz. bana bi yardım edin. televizyon biraz eski sanırım 10 yıllık falandır. tüplü televizyon.

elektrikçi anlar mı bu işten veya televizyoncu veya kim anlar? başına böyle bişey gelmiş biri var mı?

1.Üzgünken karar vemeyin.
    2.Mutluyken söz vemeyin.
    3.Kızgınken cevap vermeyin.
  • bencede kablolarda sorun olabilir.çünkü pc kablosunun topraklama prize takılması gerekiyor.bilmem ama belki ondandır.
    eğer sadece ilk açıldığında gidiyorsa, tv nin açılırken çektiği akım modemin gücünü etkiliyor olabilir, bu da kopmaya sebep olabilir diye düşünüyorum..

Orijinalden alıntı: Q_mes

tv açık olduğu sürece hiç mi internet olmuyor? enteresan..
    eğer sadece ilk açıldığında gidiyorsa, tv nin açılırken çektiği akım modemin gücünü etkiliyor olabilir, bu da kopmaya sebep olabilir diye düşünüyorum..

bu tv kaç kv güç ile çalışıyor ki açarken şebekeyi ters yüklesin gerilim düşümüne neden olsun Dİyelim ki gerilim düştü ; günümüz modem adaptörleri (swichmode olan tipler)100-240v ac gerilim aralıgında çalışabilmekte

@echonia

bu tvnin çalışması normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VRMS -- 17 Eylül 2011; 11:31:39 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.