Şimdi Ara

Teleservice Fiziksel Hasar Nedeniyle Telefonu Geri Yolladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Meraba arkadaşlar. Geçen hafta telefonumu ölü piksel, ekran kenarlarında yeşillik, home tuşunun basmaması ve aramalarda sorun çıkarması nedenleriyle Teleservice'e gönderdim. Cuma günü cihazın yollandığı bilgisi geldi telefonuma mesaj olarak. Bilgi almak için aradım fakat açan olmadı twitterdan yazdım "fiziksel hasar nedeniyle tamir edilmeden geri yollanmıştır cihazınız" diye cevap geldi. Geçen sene yollamıştım cihazı daha kötü durumda olmasına rağmen değişim kararı çıkmıştı. Apple'ı aradım, onlar da "bugün Teleservice için aldığımız 4. şikayet ben size yetkili servislerin adresini maille ileticem oraya gönderin sorununuz hallolucaktır" şeklinde yardımcı oldular. Bugün cihazı Efor Teknik Servis'e yolladım.

Daha önce böyle bi şey yaşayan arkadaşlar var mı? Fiziksel hasar dediği çizik ve boya atması. Cihazda vuruk falan yok sallamasyon iş yapmışlar resmen. Apple'ın da bu konuda toleransı oluyo zaten bildiğim kadarıyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LordOfSummer -- 8 Aralık 2014; 18:08:29 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaybolan Fatura ve garanti sorunu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1 sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.