Şimdi Ara

Telekomdan Günde 50 kuruşa internet!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Demin telekomdan aradıklarını söylediler ve bir anket yaptılar. Günde 50 kuruşa internet paketi çıkarsa nasıl olur diye sordular... Ben de gayet iyi olur dedim. Bunun üzerine yeni bir paketimiz çıkacak günde 50 kuruşa dedi... Artık bilemem ne olur gerçek mi yalan mı...

• quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Demin telekomdan aradıklarını söylediler ve bir anket yaptılar. Günde 50 kuruşa internet paketi çıkarsa nasıl olur diye sordular... Ben de gayet iyi olur dedim. Bunun üzerine yeni bir paketimiz çıkacak günde 50 kuruşa dedi... Artık bilemem ne olur gerçek mi yalan mı...

50 mb kota ile verirler.
  • Hızı 56 k olur
  • 50 krş ve telekom kota ve hız nasıl olur kimbilir
  • 10 MB KOTA...

1 kb/s hız..Anca..
  • Telefon için mi çıkaracaklar
  • 56 k kadar 25 mb akk li 25 mb sonra hız 10 k düşer %100 tam telekoma göre tarife kullanın bunu hipernet gibi salak saçma isim uyduran firma..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    vodafone 1 ay bedava internet???
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  •  Telekomdan Günde 50 kuruşa internet!

Aklıma bu resim geldi ( alttaki kırmızı yazı )
  • arkadaşlar aylık 20 tl tarife sabit ücreti olur bence böyle olur

kullandığın gün kadar ödersin yine bulur o 40-45 tl yi;)
  • Bir güne AKN uygulayıp 1 saat sayarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLeGeNDx -- 12 Aralık 2011; 15:23:27 >
  • bu zaten vardı adı hazırnet 30 kasımda bitti kampanya belirli şehirlerde yapıldı aylık 15tl sabit ücreti vardı sonraki günlerde kullandığın gün kadar ödüyordun günlük 2tl hızı 1mbps ve sınırsızdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c_._s

bu zaten vardı adı hazırnet 30 kasımda bitti kampanya belirli şehirlerde yapıldı aylık 15tl sabit ücreti vardı sonraki günlerde kullandığın gün kadar ödüyordun günlük 2tl hızı 1mbps ve sınırsızdı.

tam tahmin ettiğim gibi:D
  • anam bu başlıkta herturlu zihnisinir cevap var. bu internet kadar hicbirsey sinir etmedi beni, alsak bir dert almasak bir dert; özellikle dar gelirli olan ve para sıkıntısı çekenler için
  • Günde 50 kuruş mu? Hizmet kalitesi 5 kuruş etmemesine rağmen utanmadan 50 kuruş mu istiyorlar?
  • hortlamış konu yine
  • Abi bu eski telekomun lokum tarifesine benziyor (ttnet değil).
    diğer iss ler tt yi dava edince (perakende satış yapıyor diye) danıştay kararıyla hizmet kapatılmış. Vay be ne danıştaymış, işini gücünü bıraktı internetle uğraşıyor, helal olsun
    Sonrasında ttnet Hazırnet i getirdi. şimdi onu kullanıyorum aradabir girer (işim oldukça) kalan zamanda da kapalı tutatım, tasarruf ederim diye. tabi üstüne başkadan sürpriz bir kazık yemek isek!
  • 1 yıl orttan zarar gelmez
  • kanunu hızında internet internetetn hiç bişey beklemeyenlerin neti ömrünüz pc başında yükleniyorlarla geçsin istiyorsanız bu tam size göre hemen alın 79 ay tahütlü modem bizde hediye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.