Şimdi Ara

Telekomdan 1 hafta içinde türkcelle geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Facebook ta karşıma türkcell festival diye bir reklam çıktı
    10 gb 185
    20 gb 230 şeklinde devam ediyor , ön başvuru yaptım ama sorun şuki geçen hafta netgsm den türk Telekom a geçmiştim , henüz cayma bedeli yok , 1 hafta oldu , cayma hakkı geçerli mi başvurum onaylanır mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 4 Aralık 2024; 8:18:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Faturan kesilmeden Taşınırsan başka taahhütünüz yoksa çıkmaz

Faturanız kesilip te taşınırsanız cayma bedeli ödersiniz

taahhüt filan demiyorlar mı

benim paket bitimine 5 gün kaldı tt geçeceğim tekrar turkcelle geçersem 3-5 gün içinde cayma bedeli çıkamayacak mı yani? 12 ay taahhüt veriyoruz sonuçta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

verebilirsiniz kullanıcıda senaryo durumuna göre değişir

Ne paketi kullanıyorsunuz hangi operatörde nereden nereye geçmek istiyorsunuz neredesiniz yazın ona göre yazayım

Hocam tt ile taahhüt uzattım 12 ay tıvibu go verdi fatura kesilmeden Turkcell geçersem tivibu gonun parasini istiyorlar mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bana 24 ay Tivibu Go vermişti,o hattı 12 ay dolunca Turkcell'e taşıdım. Şuan Tivibu Go'yu hala kullanıyorum,üstelik ihtiyacım yok aynı anda Turk Telekom Prime tarifesine diğer hattımı taşıyıp yeni Tivibu Go üyeliği aldığım için. Bu sefer yeni Prime 12 ay verdi ama önceki 24 aydı,hattı Turkcell'e taşımama rağmen kullanıyorum,fatura borç vs yansımıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OkumadanAlma -- 4 Aralık 2024; 14:48:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
  • frkn3757 F kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla şifre ile aktif ediyorsunuz sorun olmaz  

Daha Fazla Göster
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Benim tarifem 15+5 hep hit tarifesi aylık 220 lira tahhütsüz fiyatı 1000 lira, sorum şu henüz fauram kesilmedi ancak bir jaftadır telekomdayım budu duruma Farklı operatöre taşırsam tahhütsüz olarak günlük ücretten mi hesaplanır faturam.

Faturanız kesilmeden ve kullanım haklarınızın birinin tamamını bitirmeden Taşınırsanız Taahhütsüz ücretten gün bazlı Faturanız çıkar

valla türkcelldeydim tt ye geçtim 1 saat önce, 10 gb 150tl 12 ay sabit fiyat yeni gelmiş bugün

20gb de 195 liraydı

turkcell 480 lira dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    DH Otomobil Genel: "- x ve y arasında kaldım, hangisini alayım? - x alın. - y'yi tek geçerim. - x çakar. - y takar. - z düşünmez misiniz? - t verelim? - x ile çok güzel yanlanır, buyrun size video. - k alın pişman olmazsınız. - f varken k önerilir mi yuh artık! - doğru konuş! - hadi lan, seni paramla ezerim! - adres ver adres! - cart curt..."
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt

Uygulamadan bakın fatura kesim tarihinizden önce cayabilirsiniz .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.