Şimdi Ara

Turknet'e Geçişten 2 Hafta Sonra Türk Telekomdan Aranmam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı.Yaklaşık 2 hafta önce Turknet'e geçişim tamamlandı ve ve kullanıcı adı ile şifremi sisteme girdim.Ve 2 haftadır interneti kullanmaktayım bu konuda bir sorunum yok.Fakat bugün Türk Telekomdan olduğunu iddia eden bir kişi tarafından arandım.Bana şunları söyledi: "Yakın zamanda Turknete geçiş yapmışsınız yatay geçiş galiba(Burada işgillendim çünkü TTden arayan bir arkadaşın geçişin nasıl olduğunu zaten bilmesi gerekmez mi? ).Fakat biz hala sizin geçişinizi onaylamadık hala bizim internetimizi kullanmaktasınız." Bunları duyunca direk dedim ki nasıl sizin internetinizi kullanalım kullanıcı adı ve şifremi değiştirdim. Kendi kendimede düşününce ayrıca Turknet' in arayüzündede kullanım verilerim gözüktüğü ve bunun olmasının imkanı olmadığını düşündüm.Karşıdaki konuşan arkadaş daha sonra şunları söylemeye devam etti: "Geçişinizi tamamlamak için burdan onay vermem gerekiyor bunun içinde santrale bakmamız lazım bazı ölçümler yapmalıyız lütfen devre numaranızı verir misiniz?" diye sordu. Sonra tekrar düşündüm dedim ki geçiş işleminde belli bir prosedür uygulanıyor TT'nin onay vermeden Turknet'in hattı açıp kullanıma sunması imkansız gibi geldi.Arayan arkadaşa ben devre numarasına bakayım size dönücem deyip kapattım. Kendisine de pek inanamadım zira dün de bu forumda TT'nin verdiği TP-Link w9970 model modemin üzerinde çeşitli yazılım oynanmalarına gidildiğini ve aslında root adında gerçekten tüm yetkilere sahip olan bir kullanıcı daha olduğunu ve TT'nin root şifresini insanlar keşfettikçe her firmware güncellemesinde değiştirdiğini gördüm.Ondan sonrada modemi sıfırlayıp modem firmware güncellemelerini durdurup root'un şifresini değiştirdim orası ayrı olay ama TT'nin bu şerefsizliği gün yüzüne çıkınca ister istemez arayan arkadaşa hiç mi hiç güvenemedim. Daha sonrasında ise Turknet'in şikayet hattını arayıp müşteri hizmetlerindeki arkadaşa durumu anlattım sonra bana hattımda bir sorun olmadığını geçiş işlemlerinin zaten tamamlanmış olduğunu aktivasyonun tam olduğunu ve zaten şu an kendilerinin hatlarına bağlı olduğunu gördüğünü söyledi.Ardından da bana Devre Numarasını bu arayan arkadaşa vermememi söyledi.Şimdi sorum şu aranızda bu şekilde geçiş yaptıktan sonra TT'den aranıp bu şekilde bir konuşma yaşamış olan oldu mu? Yaşamış olmadıysa da bu konuda bilgisi olan biri bana yardımcı olabilir mi? Zira aklıma arayan adamla ilgili tek gelen bir ihtimal var o da devre numaramı aldıktan sonra santral üzerinden hat değerleriyle oynayarak Turknet konusunda mağdur olmamı sağlayarak tekrar kendilerine geri abone etmek. Sizce doğru mu düşünüyorum? Şimdiden teşekkürler.

• Aradıkları numara ney ?
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • TürkNet DSLAM cihazları alt yapı sahibi ISS Telekom santrallerinde yani size sormadan da devre numarasını öğrenme imkanları var onu sorması biraz ilginç olmuş siz yine de devre numarası hakkında bilgi vermeyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayinin biri sizin geçiş yaptığınızı öğrenmiş(TT de söylemiş olabilir bayi işlemleri kayıt dışı olduğu için bazen topu onlara atıyorlar) devre numaranızı alıp sahte imza ile Türknet den başka firmaya geçiş yaptıracaktır. TTNet diyip D-Smart a bile geçirebilirler bana d smart 4 mbit satmaya uğraşıyordu firmanın biri. Kariyer net de bir ilan da d smart harici ISS lerin müşterilerine arama yapmak üzere eleman arıyorlardı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İtibar etmeyin derim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 05539903470 arayan no bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Referans Paylaşım Konuları:
    https://forum.donanimhaber.com/referans-paylasim-konulari--160239311
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.